Gebelik belirtilerii yardımm?

Belirtiler yanıltıcı olabilir psikolojik olabilir . Test yapın paylaşın yorum yapalım . İnşallah vardır bebiş

Bence manyak değilsin onu bende düşündüm o şekilde almayı

Reactions: Kuf
Hanımlar benim de adete 6 gün var ve 2 gündür yoğun süt gibi beyaz akintim var bir yardım edin nedir bu akıntı

Kızlar merhaba
Sürekli takip ediyorum siteyi. Gebelik belirtileri sürecinde neler yaşadınız ? Benim adetime 2 gün var. Normalde bir hafta önceden başlayan kramplar bel ağrıları bugün başladı. Ve dün sol göğüs ucumda iğne batması gibi ağrı oldu. Bunları yaşayıp hamile kalan var mı acaba ? Cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler şimdiden...

Hanımlar benim de adete 6 gün var ve 2 gündür yoğun süt gibi beyaz akintim var bir yardım edin nedir
Adet günün gectikten sonra test yap bence ama bende hiç belirti olmadı adete dair canım okadar arastırdım ki herşeyi 6.haftada daha net başlıomuş belirtiler adet olma sansın var suan bence gecmesini bekle test yap

Düne kadar bende de hiçbişey yoktu. Ama bir iki saat önce aşırı bel ağrım başladı. Bel fıtığı da var acaba adet mi geliyor yoksa fıtık ağrısı mı bilemedim

Düne kadar bende de hiçbişey yoktu. Ama bir iki saat önce aşırı bel ağrım başladı. Bel fıtığı da var acaba adet mi geliyor yoksa fıtık ağrısı mı bilemedim
Bu belirtiler bizi öldürecek o bel ağrısını 3 gündür çekiyorum hamilelik belirtisi diyelim hamilelik olsun

Bekleyip görelim adet olursam yazarım.farklı belirtiler görürsem yine yazarım. Başka arkadaşların benzer yorumları varsa yazabilir mi acaba :)

Merhaba kizlar ins tum belirtileriniz hamile oldugunuz icindir ben 5 senedir ugrasiyorum hamilelik icin doktorlar ilaclar asilamalar sebepsiz infertilite bendeki her ay belirti arar test yapar dururum en son bat 9 temmuz du. 5 agustosta idraryolu enfeksiyonu olup doktora gittin kan istedi beta hcg 6.04 cikti dr hamile olabilecegimi soyledi 5 ve ustu hamilelik olarak degerlendirir dedi yillar ca bos gordugum evdeki testlerden dun yaptim hemen cift cizgi tabi daha cok yeni oldugu icin ultrasonda da gozukmez simdi oylece bekliorum demem o ki bazen belirti bile olmaya biliyor bende varsa bile suan 3 haftalik anca

Benim gece boyunca belim ağrıdı dayanamadım ağrı kesici içtim. Biraz önce de adet oldum sandım krem gibi akıntıymış. İdrarımın rengi de aşırı bulanıktı. Kafam çok karıştı. Her an adet olacakmış gibi kaşık ağrım da var bilemedim

Arkadaşlar negatif çıktı çok üzgünüm ya 38 gün oldu bugun ama silik çizgi bile cıkmadı

Hamilelikte uzun süren ağrılar hemde dayanılmayacak ağrılar olmaz dinlenince geçen hafif kamp gibi batma gibi olur sen bence bi kist yada enfeksiyon kontrolü yaptır canım Allahım gonlunuze göre versin

Arkadaşlar negatif çıktı çok üzgünüm ya 38 gün oldu bugun ama silik çizgi bile cıkmadı
Hakkinda hayırlısı olsun hayırlı zamanda bebeğin seninle olsun inşallah herşeyin bir zamanı var bence üzülme biraz kafanı rahatlatmaya çalış etrafı umursama keyfin e bak ben 14 yıl sonra gördüm çift çizgiyi
Umudunu asla kaybetme

Benimde sat 3 temmuzdu ve hic umudum yoktu idrarda negatif çıktı kan'da pozitif tabi geç döllenme benimkisi.

Ayy kuzum ben de her ay hüsrana uğradım. En sonunda bebekten vazgeçtim. Adetim 15 gün gecikti ve adet oldum, doktorum gelecek ay gebe kalabilirsin rahmin çok temiz ve sorunun yok dedi. Gelecek ay 23 gün gecikti ve hiç test yapmadım nasıl sabrettim bilmiyorum ama sanırım sürekli hüsran olmaktan bıkmıştım. 23 gün sonra test yaptım ve kopkoyu çift çizgi çıktı inşallah gebesindir kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…