- 7 Temmuz 2018
- 2.879
- 5.790
- 158
- 32
Bence manyak değilsin onu bende düşündüm o şekilde almayıTabi ben herkesi kendim gibi manyak sanıyorum
Ben netten toplu olarak 25 tane test almıştım. Şüphelendikce yapiyordum. Tabi benim korkum hamile kalmakti o zamanlar. Son üç testin ikisini ise bahsettiğim şekilde yaptım. Bir tane duruyor hala.
Hanımlar benim de adete 6 gün var ve 2 gündür yoğun süt gibi beyaz akintim var bir yardım edin nedir
Adet günün gectikten sonra test yap bence ama bende hiç belirti olmadı adete dair canım okadar arastırdım ki herşeyi 6.haftada daha net başlıomuş belirtiler adet olma sansın var suan bence gecmesini bekle test yapKızlar merhaba
Sürekli takip ediyorum siteyi. Gebelik belirtileri sürecinde neler yaşadınız ? Benim adetime 2 gün var. Normalde bir hafta önceden başlayan kramplar bel ağrıları bugün başladı. Ve dün sol göğüs ucumda iğne batması gibi ağrı oldu. Bunları yaşayıp hamile kalan var mı acaba ? Cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler şimdiden...
Bu belirtiler bizi öldürecekDüne kadar bende de hiçbişey yoktu. Ama bir iki saat önce aşırı bel ağrım başladı. Bel fıtığı da var acaba adet mi geliyor yoksa fıtık ağrısı mı bilemedim
Doktora görün bence kist falan olabilir bu kadar gecikme normal degilArkadaşlar negatif çıktı çok üzgünüm ya 38 gün oldu bugun ama silik çizgi bile cıkmadı
Hamilelikte uzun süren ağrılar hemde dayanılmayacak ağrılar olmaz dinlenince geçen hafif kamp gibi batma gibi olur sen bence bi kist yada enfeksiyon kontrolü yaptır canım Allahım gonlunuze göre versinBenim gece boyunca belim ağrıdı dayanamadım ağrı kesici içtim. Biraz önce de adet oldum sandım krem gibi akıntıymış. İdrarımın rengi de aşırı bulanıktı. Kafam çok karıştı. Her an adet olacakmış gibi kaşık ağrım da var bilemedim
Hakkinda hayırlısı olsun hayırlı zamanda bebeğin seninle olsun inşallah herşeyin bir zamanı var bence üzülme biraz kafanı rahatlatmaya çalış etrafı umursama keyfin e bak ben 14 yıl sonra gördüm çift çizgiyiArkadaşlar negatif çıktı çok üzgünüm ya 38 gün oldu bugun ama silik çizgi bile cıkmadı
Bu sefer kesin oöur demiştim ya okadar emindim ki çok kötü oldum şuan aglıcam ya
Bu sefer kesin oöur demiştim ya okadar emindim ki çok kötü oldum şuan aglıcam ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?