Bende oyüzden test almak istemiyorum işte artık hüsrana ugramaktan sıkıldım gercekten ama ilk defa bukadar geciktiHer ay bütün hamilelik belirtilerini yaşar ve her ay hüsranla sonuçlanırdı.
Fakat hamile kaldığım ay hiçbir belirtim olmadı hatta adet olacağımdan emindim.
O yüzden belirtilere güvenmeyin hemen bir test alıp yapın nasıl olsa gününüz geçmiş.
Dilerim çift çizgiyi görürsünüz.
Bendede öyle gibi işte sadece geceleri midem bi kaç kez rahatsız etti vücut sıcaklığım yükselip inio sürekli eşimde hissettiBenimde hamile kaldığım bu ay neredeyse hiç belirtim olmadı. Sadece bir gün iki kez ani mide bulantısı oldu. Onun haricinde normalde olan belirtiler bile yok :) bu arada benim de sat 4 Temmuz
Ya öle mi dersin çıkarmıTest yaparsan ve varsa çok net çıkar. Benim de sat 3 temmuz. Tam adet günümde olmayınca yaptım ve çok net çıktı. Hemen yap derim.
Varsa idrarda çok net görürsün. Ben sekiz gün önce yaptım ve gayet netti düşün. Kendini yiyip bitirecegine yap ve gör. Varsa da yoksa da bilmek, belirsizlikten iyidir.Ya öle mi dersin çıkarmı
Sabah yapmak lazım uyanınca değilmiVarsa idrarda çok net görürsün. Ben sekiz gün önce yaptım ve gayet netti düşün. Kendini yiyip bitirecegine yap ve gör. Varsa da yoksa da bilmek, belirsizlikten iyidir.
Aslında evet ama ben tam geciktiği günün akşamında yaptım dayanamayıp. Ve gördüm dediğim gibi. Yani varsa zaten en az bir aylık sizinki de. Ve görünür sabaha gerek kalmadan.Sabah yapmak lazım uyanınca değilmi
Aklıma soktunuz dayanamıcam galibaAslında evet ama ben tam geciktiği günün akşamında yaptım dayanamayıp. Ve gördüm dediğim gibi. Yani varsa zaten en az bir aylık sizinki de. Ve görünür sabaha gerek kalmadan.
Diyorum ya belirsizlik en kotu şey. Varsa birlikte seviniriz yoksa da hayırlısı buymuş der yine sohbet ederiz. Hadi yap gel at buraya da.Aklıma soktunuz dayanamıcam galiba
Sabah yapabilirm eczane kapanıo 7de burda diger eczanelerde uzak eşim çalışmasa alır gelirdi de oda gec gelio mecbur sabaha beklicem gene ama yapar yapmaz burdayımDiyorum ya belirsizlik en kotu şey. Varsa birlikte seviniriz yoksa da hayırlısı buymuş der yine sohbet ederiz. Hadi yap gel at buraya da.
Tabi ben herkesi kendim gibi manyak sanıyorumSabah yapabilirm eczane kapanıo 7de burda diger eczanelerde uzak eşim çalışmasa alır gelirdi de oda gec gelio mecbur sabaha beklicem gene ama yapar yapmaz burdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?