Gebelik belirtilerii yardımm?

Esce3535

Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2017
42
12
18
32
Merhaba arkadaşlar ben 3 temmuzda en son adet oldum ve adetim geçti gecen aydan bu yana bugun 36.günüm hep hüsrana ugradığımdan test yapmadım sormak istedim önce hafif hafif iğne batar gibi kasıgıma ara ara batma oluyor vücudum ateş gibi geliyor gögüslerim şişti hafiften agrımaya başladı sürekli uykum gelio gün içerisinde tecrübelileri bekliyorum lütfenn

Her ay bütün hamilelik belirtilerini yaşar ve her ay hüsranla sonuçlanırdı.
Fakat hamile kaldığım ay hiçbir belirtim olmadı hatta adet olacağımdan emindim.
O yüzden belirtilere güvenmeyin hemen bir test alıp yapın nasıl olsa gününüz geçmiş.
Dilerim çift çizgiyi görürsünüz.

Adetime 6 gün var ve kalkacak halim yok sürekli uyku ve bütün kemiklerim kırılacak gibi gögüslerime dokunamıyorum bacaklarım çok acıyor

Benimde hamile kaldığım bu ay neredeyse hiç belirtim olmadı. Sadece bir gün iki kez ani mide bulantısı oldu. Onun haricinde normalde olan belirtiler bile yok :) bu arada benim de sat 4 Temmuz

İnşallah hepimiz tez zamanda kavuşuruz bebişimize arkadaşlar testi yaptıgımda bildircem sabretmek istiyorum bi kaç gün daha :)

Bende oyüzden test almak istemiyorum işte artık hüsrana ugramaktan sıkıldım gercekten ama ilk defa bukadar gecikti

Test yaparsan ve varsa çok net çıkar. Benim de sat 3 temmuz. Tam adet günümde olmayınca yaptım ve çok net çıktı. Hemen yap derim.

Benimde hamile kaldığım bu ay neredeyse hiç belirtim olmadı. Sadece bir gün iki kez ani mide bulantısı oldu. Onun haricinde normalde olan belirtiler bile yok :) bu arada benim de sat 4 Temmuz
Bendede öyle gibi işte sadece geceleri midem bi kaç kez rahatsız etti vücut sıcaklığım yükselip inio sürekli eşimde hissetti

Ya öle mi dersin çıkarmı
Varsa idrarda çok net görürsün. Ben sekiz gün önce yaptım ve gayet netti düşün. Kendini yiyip bitirecegine yap ve gör. Varsa da yoksa da bilmek, belirsizlikten iyidir.

Sabah yapmak lazım uyanınca değilmi
Aslında evet ama ben tam geciktiği günün akşamında yaptım dayanamayıp. Ve gördüm dediğim gibi. Yani varsa zaten en az bir aylık sizinki de. Ve görünür sabaha gerek kalmadan.

Aklıma soktunuz dayanamıcam galiba
Diyorum ya belirsizlik en kotu şey. Varsa birlikte seviniriz yoksa da hayırlısı buymuş der yine sohbet ederiz. Hadi yap gel at buraya da.

Diyorum ya belirsizlik en kotu şey. Varsa birlikte seviniriz yoksa da hayırlısı buymuş der yine sohbet ederiz. Hadi yap gel at buraya da.
Sabah yapabilirm eczane kapanıo 7de burda diger eczanelerde uzak eşim çalışmasa alır gelirdi de oda gec gelio mecbur sabaha beklicem gene ama yapar yapmaz burdayım

Sabah yapabilirm eczane kapanıo 7de burda diger eczanelerde uzak eşim çalışmasa alır gelirdi de oda gec gelio mecbur sabaha beklicem gene ama yapar yapmaz burdayım
Tabi ben herkesi kendim gibi manyak sanıyorum
Ben netten toplu olarak 25 tane test almıştım. Şüphelendikce yapiyordum. Tabi benim korkum hamile kalmakti o zamanlar. Son üç testin ikisini ise bahsettiğim şekilde yaptım. Bir tane duruyor hala.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…