• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelik belirtileri

dengbe

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2014
4
1
1
Ağrı
merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim çocuk sahibi olmak istyen herkese allah nasip etsin. bir buçuk yıllık evliyim korunuyordum ama bir kaç aydır değil. bazı şüphelerim var. adetim iki gün gecikti hiç böyle olmazdı. sağ kasığımda bir kaç gün kasılma hissettim ve de akıntılar ve de şimdi adet olmaktan çok korkuyorum

merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim çocuk sahibi olmak istyen herkese allah nasip etsin. bir buçuk yıllık evliyim korunuyordum ama bir kaç aydır değil. bazı şüphelerim var. adetim iki gün gecikti hiç böyle olmazdı. sağ kasığımda bir kaç gün kasılma hissettim ve de akıntılar ve de şimdi adet olmaktan çok korkuyorum

neden test yapmysn tatlım ? hem ozaman adet olcagnı bıldgn ıcın daha rahat olursun smdi stres yaptgndan olacagn varsada olamazsın

merhaba cnm aynı belirtiler bendede var adetime 2 gün var akşam test yaptım iki kere ikisindede silik çizgi çıktı bakalım beklemedeyimmm

neden test yapmysn tatlım ? hem ozaman adet olcagnı bıldgn ıcın daha rahat olursun smdi stres yaptgndan olacagn varsada olamazsın

biraz daha beklemek istyorum biraz daha derken en fazla bir gün daha dayanırım acaba havalardan mı oldu diye de düşünüyorum

arkadaslar merhaba sıze bır sorum olacak cevaplarsaanız sevınırım

bnm adet gunume bırkac gun var ve bende cok uyku halı yorgunluk var test yaptım ama adet gunum daha gecmedı beklemem gerekıyor sızce hamılemıyım

bence bekle. idrar testi herkese gore farklilik gosteriyor. ben bu ay yerlesme kanamasi denen olayi yasadim. adet gunumde 5 gun gecti. bugun test yaaptim negatif cikti. hassas testlerden almistim hatta. eczacinin dedigine gore adetinle alakali deil cinsel iliski yasadigin gunle alakaliymis o. herkes baska bisiy soyledigi icin kafan dahada karisicak. ben artik o testlere de guvenmiyorum acikcasi. en iyisi gununu bekle sonra kan tahlili yaptirirsin:KK16:

bence bekle. idrar testi herkese gore farklilik gosteriyor. ben bu ay yerlesme kanamasi denen olayi yasadim. adet gunumde 5 gun gecti. bugun test yaaptim negatif cikti. hassas testlerden almistim hatta. eczacinin dedigine gore adetinle alakali deil cinsel iliski yasadigin gunle alakaliymis o. herkes baska bisiy soyledigi icin kafan dahada karisicak. ben artik o testlere de guvenmiyorum acikcasi. en iyisi gununu bekle sonra kan tahlili yaptirirsin:KK16:

tesekkurler gelgıtkralicesi cok sagol :)))

kızlar benm adetim oldu 9nda adetimin ilk günü ilişkiye girdik eşimle ama vajina kısmıma boşaldı o an kaçmış olup bende hamile kalmış olabilirmiyim_? 13 gün oldu başlayıp biteli ve bende son 3 gündür bir halsizlik ayakta duramama hafif bulantı,çok aç olmama rağmen yiyip sonra bulantı oluyor.. ve vücut ısısım yükseliyor sersemliyorum..alt karında ve belde ağrım var.._? olabbilme ihtimali sizce nedir_:KK22:

Sağlık açısından çok doğru bişey değil adetken ilişki.Siz bilirsiniz tabi tercih meselesi..adetken girilen ilişkişden gebe kalman imkansız

kızlar benm adetim oldu 9nda adetimin ilk günü ilişkiye girdik eşimle ama vajina kısmıma boşaldı o an kaçmış olup bende hamile kalmış olabilirmiyim_? 13 gün oldu başlayıp biteli ve bende son 3 gündür bir halsizlik ayakta duramama hafif bulantı,çok aç olmama rağmen yiyip sonra bulantı oluyor.. ve vücut ısısım yükseliyor sersemliyorum..alt karında ve belde ağrım var.._? olabbilme ihtimali sizce nedir_:KK22:
adet zaten rahımın kendını temızlemesıdır ölü olan yumurtayı dışarı atmasıdır yenılenmesıdır bu surecte hamıle kalmazsın ama bu sekılde devam edersen yumurtlama donemındede kalmazsın cunku mıkroba en acık oldugun donemdır adet

o konuda haklısıınız.. doktora gittim tahlil verdim bakalım ne çıkacaak..sağolun görüşleriniz için...;)

o konuda haklısıınız.. doktora gittim tahlil verdim bakalım ne çıkacaak..sağolun görüşleriniz için...:KK66:
ıns ıstedıgın gıbı olur ama sanmıyorum kac gunde bır adet oldugunu bılıyosan dıyelım 28 gunde bır oluyosan adetının basladıgı gunden 14 gun saydıgında yumurtlama gunundur o sekılde dene canım saglıgın daha onemlı adetlıyken yumurta olmaz

25 gün sürüyor hesapladım evt baktım hangi zamanlarda olduguna...ya suan bebek düşünmüyoruz da işte o an bi olu verdi :) acaba dedim işte..

Slm yazdığını okudum benm de adetim geçti normalde her ayın 20 inde oluyorum 22 sinde bitio ve olmadim bu sabahta olmuşum çok üzüldüm bebek yok die bence bütün bayanlar kesin sonuç almadan sevinmeyin sizde benim gbi hayal kırıklığı yasamayin

Back