Gebelik belirtileri

busratapann

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2023
8
2
1
28
Kızlar selam lütfen beni bi aydınlatın aşırı heyecan yaptım çatlatma iğnesinden bir hafta sonra test yaptığımda silik çizgi çıkmıştı ama herkes iğne etkisi dedi ben de bekledim ve bugün adetim 3 gün gecikti göğüslerimde aşırı bi hassasiyet başladı iştahımda artış sık idrara çıkma mide hassasiyeti vs yaşıyorum günlerdir.. sizce hamile olabilir miyim bir de testi şimdi mi yapayım yoksa biraz daha mı bekleyeyim?

iğne etkisi 12 gün sürüyor diyorlar. ben aşılama yaptırdım. orada da çokça iğne yiyorsun tam 10.günde test yaptım akşam üstü bilmem kaçıncı idrarla, silik çıktı. Hemen kan verdim 5 çıktı 2 gün sonra 20 çıkmıştı. Şu an 20 aylık

Ay maşallah belirtileriniz nelerdi ve gecikmenin kaçıncı günü testte pozitifi gördünüz acaba

Ay maşallah belirtileriniz nelerdi ve gecikmenin kaçıncı günü testte pozitifi gördünüz acaba
Şu konuda aşılama sürecimi anlatıyorum

hiçbir belirtim yoktu, 10 gün zor durdum Zaten Test yapmamak için 10. günün akşamında test yaptım Ama öğrendikten sonra yerleşme kanaması yaşamıştım. Hafif pembemsi gelmişti. 1 gün filan sürmüştü herhalde yaa. 2 sene olacak tam hatırlamıyorum yalan olmasın. Size de nasip olsun inşallah

Allah razı olsun sizde sağlıkla büyütün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…