• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik belirtileri

busratapann

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2023
8
2
1
28
Kızlar selam lütfen beni bi aydınlatın aşırı heyecan yaptım 🥹 çatlatma iğnesinden bir hafta sonra test yaptığımda silik çizgi çıkmıştı ama herkes iğne etkisi dedi ben de bekledim ve bugün adetim 3 gün gecikti göğüslerimde aşırı bi hassasiyet başladı iştahımda artış sık idrara çıkma mide hassasiyeti vs yaşıyorum günlerdir.. sizce hamile olabilir miyim bir de testi şimdi mi yapayım yoksa biraz daha mı bekleyeyim?

iğne etkisi 12 gün sürüyor diyorlar. ben aşılama yaptırdım. orada da çokça iğne yiyorsun 🥲 tam 10.günde test yaptım akşam üstü bilmem kaçıncı idrarla, silik çıktı. Hemen kan verdim 5 çıktı 😂 2 gün sonra 20 çıkmıştı. Şu an 20 aylık 😌

iğne etkisi 12 gün sürüyor diyorlar. ben aşılama yaptırdım. orada da çokça iğne yiyorsun 🥲 tam 10.günde test yaptım akşam üstü bilmem kaçıncı idrarla, silik çıktı. Hemen kan verdim 5 çıktı 😂 2 gün sonra 20 çıkmıştı. Şu an 20 aylık 😌
Ay maşallah 😍 belirtileriniz nelerdi ve gecikmenin kaçıncı günü testte pozitifi gördünüz acaba 🥲

Ay maşallah 😍 belirtileriniz nelerdi ve gecikmenin kaçıncı günü testte pozitifi gördünüz acaba 🥲
Şu konuda aşılama sürecimi anlatıyorum 😌

hiçbir belirtim yoktu, 10 gün zor durdum Zaten Test yapmamak için 😂 10. günün akşamında test yaptım Ama öğrendikten sonra yerleşme kanaması yaşamıştım. Hafif pembemsi gelmişti. 1 gün filan sürmüştü herhalde yaa. 2 sene olacak tam hatırlamıyorum yalan olmasın. Size de nasip olsun inşallah 🤲🏻

Şu konuda aşılama sürecimi anlatıyorum 😌

hiçbir belirtim yoktu, 10 gün zor durdum Zaten Test yapmamak için 😂 10. günün akşamında test yaptım Ama öğrendikten sonra yerleşme kanaması yaşamıştım. Hafif pembemsi gelmişti. 1 gün filan sürmüştü herhalde yaa. 2 sene olacak tam hatırlamıyorum yalan olmasın. Size de nasip olsun inşallah 🤲🏻
Allah razı olsun 🤲🏻♥️ sizde sağlıkla büyütün inşallah 🤲🏻

Back