Umarım sağlıklıdırİnşallah rahim içi sağlıklı gebeliktir bu defa yine kanamanız mı var Dış gebelikte Beta Hcg normal miydi acaba ne gibi belirtileriniz vardı?
İnşallah hayırlı haberlerinizi bekliyoruzYorumunuz için çok teşekkür ederimsakin kalmaya düşünmemeye ve telaş etmemeye çalışıyprum fakat yapamıyorum hayırlı haberlerimi paylaşmak isterim sizinle de. İyi akşamlar
Evet canım kesemi gördüm doktor güzel yere yerleşmiş kanama alanıda yok dedi normalmiş yani :)Canım randevu nasıl geçti kese göründü mü merak ettim
Yaa çok sevindim ben de yarın gideceğim darısı başıma inşallahEvet canım kesemi gördüm doktor güzel yere yerleşmiş kanama alanıda yok dedi normalmiş yani :)
Umarım sağlıklıdırİnşallah rahim içi sağlıklı gebeliktir bu defa yine kanamanız mı var Dış gebelikte Beta Hcg normal miydi acaba ne gibi belirtileriniz vardı?
Canım peki alttan bakınca mı gördü keseyi yoksa üstten mi baktıEvet canım kesemi gördüm doktor güzel yere yerleşmiş kanama alanıda yok dedi normalmiş yani :)
Hayır alttan bakmadı ultrasyondan bakınca direk gözüktü zaten ama daha boş bebek ve kalp atımı için 10 gün bekliycemYaa çok sevindim ben de yarın gideceğim darısı başıma inşallah
Onlar da sağlıkla ilerler inşallahHayır alttan bakmadı ultrasyondan bakınca direk gözüktü zaten ama daha boş bebek ve kalp atımı için 10 gün bekliycem
İnşallah yaa sende bana haber et olur muOnlar da sağlıkla ilerler inşallah
Ederim canımİnşallah yaa sende bana haber et olur mu
Kan ver canım hamilesin geç döllenmedirGüzel hanimlar hepinize merhaba benimde bir sorum olacak sizlere gerçi konu açtım ama bir arkadaş yazdı icim rahat etmedi çok fazla adetimin 3 gün geçmesi sebebiyle sabah test yaptım hafif bir silik çizgi çıktı bir daha tekrarladım tekrar silik çizgi çıktı sanırım hamileyim yarın sağlık ocağında kan vericem sorum şu ki sol kasigimdaki keskin ağrıdan başka hiç bir belirtim yok otururken geçiyor ama yürürken çok sanciyor göğüslerim ne bir dolgunlasma ne bir ağrı ne akıntı vs hiç bir belirti yok 3 gün geçmesine rağmen testin silik çıkmasında kafamı karıştırdı sizce bir sorun varmıdır
Bugün verdim canım aslında bu ay sadece yumurtlama döneminde ilişki oldu geç döllenme olduğunu sanmıyorum ama geçen ay doktora gittiğimde rahim filmi falan istedi yapışıklık tan suphelendi adetinin 2. Günü gel dedi ama adet olmadım inşallah bı problem çıkmaz ve bu seferki hamilellegimi sağlıklı gecirirmKan ver canım hamilesin geç döllenmedir
Sanuç ne çıktıBugün verdim canım aslında bu ay sadece yumurtlama döneminde ilişki oldu geç döllenme olduğunu sanmıyorum ama geçen ay doktora gittiğimde rahim filmi falan istedi yapışıklık tan suphelendi adetinin 2. Günü gel dedi ama adet olmadım inşallah bı problem çıkmaz ve bu seferki hamilellegimi sağlıklı gecirirm
Yarın cikicak canım bugün bir gebelik testi daha yaptım düne nazaran biraz daha belirgin ve pembeydiSanuç ne çıktı
Amin inşallahUmarım sağlıklıdırkanama yok yarın adet günüm ve bugün gebelik testi sonucu yarın kan vermeyi düşünüyorum. Ara ara kasık ağrılarım ve batmalar oluyor ama adet sancısı kadar şiddetli değil. Dış gebelikte ara adet kanamalarım olmuştu ve inanılmaz derecede sol bacağım ve kasığımı kesiyorlar gibi bir ağrı vardı beta değerim 5000 üzeriydi 2 doz iğne ile düştü çok şükür. Hastaneye git gel çok zorlu bir süreçti Rabbim kimseye yaşatmasın.
Değildir Allah’ın izniyleUmarım sağlıklıdırkanama yok yarın adet günüm ve bugün gebelik testi sonucu yarın kan vermeyi düşünüyorum. Ara ara kasık ağrılarım ve batmalar oluyor ama adet sancısı kadar şiddetli değil. Dış gebelikte ara adet kanamalarım olmuştu ve inanılmaz derecede sol bacağım ve kasığımı kesiyorlar gibi bir ağrı vardı beta değerim 5000 üzeriydi 2 doz iğne ile sonlandı
Hayırlı olsun Canım bende salı günü gideceğim inşallah zor duruyorum gitmemek içinHayır alttan bakmadı ultrasyondan bakınca direk gözüktü zaten ama daha boş bebek ve kalp atımı için 10 gün bekliycem
Canım kese göründüğünde beta hcg kaçtaydıEvet canım kesemi gördüm doktor güzel yere yerleşmiş kanama alanıda yok dedi normalmiş yani :)
23 bin olmuş canım beta ben 5+6 da gittimCanım kese göründüğünde beta hcg kaçtaydı