• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik belirtileri

Prensannesi06_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2019
152
38
48
Kızlar merhaba 😊 1.5 yıldır evliyim 6 aydır bebiş için çalışmalara başladık. Ama bu ay diğerlerinden çok farklı gibi. Adetime 2 gün kaldı ama daha önce böyle belirtiler yoktu. Göğüs hassasiyetim hiç olmazdı ama şimdi el degilmiyor. Bugün kasık ve bacak ağrısı başladı. 4-5 gündür akşam 9 demeden olduğum yerde uyuyakaliyorum.ve asla uykuya doymuyorum. Gecenin bi yarısı kalkıp birşeyler yeyip yatıyorum. Ateşim varmış gibi vücudum çok sıcak. Ama 3 gün önce test yaptım negatifti. Tekrar yapsam doğru sonuç verir mi ki. Negatif görmek istemiyorum artık 😔

Kızlar sabah test yaptım ikinci çizgi silikti vardı ya gördüm 😄🥰sabahtan beri bakıyorum gördüm umarım test yanlış değildir 2 gün sonra tekrar yapacağım dualarınızı eksik etmeyin lütfen 🙇

Kızlar sabah test yaptım ikinci çizgi silikti vardı ya gördüm 😄🥰sabahtan beri bakıyorum gördüm umarım test yanlış değildir 2 gün sonra tekrar yapacağım dualarınızı eksik etmeyin lütfen 🙇
Adetine kac gün var acaba

meraba kızlar adetine 1 gün var ve normal gebelik testi yaptım böyle çıktı ilk 5 dakkada sizce bişey varmı 2 çoçoğum olursada

20200911_153351.webp

Back