Gebeliğe Hazırlık Gebelik Belirtileri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şunun icin soruyorum geç döllenme nasıl olmus acaba adete yakın mi ilişkiniz olmuştu
Bat tarihim 13 ocaktı hamile kaldığımı 20 Şubatta öğrendim ve 16 şubatta yaptığım test negatifti. İlk beta 127 çıktı kan değerine göre 3 haftalık ama bata göre 5 haftalıktı doktor kan testini yeniledi ve eğer değer artarsa geç döllenme artmazsa düşük yapıyorsun dedi. Ve değer 335 çıktı. Sonra keseyi gördük bir hafta sonra. Geçen gün bebeği gördüğünde doktor ölçümleri yaptı 2 hafta geç döllenme dedi yani normalde 9 olması gerekirken ben daha 7. Haftadayım

Bugün kan verdim 17 cıktı düşük bi değer kimyasal olabilir yada inşallah geç dollenmedir ve tutunur

Kan sonucum kizlar gebelik var mi sizce

Eklentiler

• Screenshot_20190314-150505_eNabz.jpg
    44,6 KB · Görüntüleme: 98
1gun gecikti şuan adetim
1gğn gecikmişse gerçekten çok küçük bir değermiş 17 :/ Bi test daha ver yükseliş olursa hamilesin olmazsa.. Malum.. Çünkü ancak ilk günler öyle değerler olur 17falan..bende gecikmeden 1gün sonra kan testi verdim benim yüksekti.. Ama test yaptır yine belki yükselir ne güzel olur ama değil mi

Geç döllenme falansa umarım öyledir belki oyuzdendir. Daha önce de kimyasal yaşadım umarım yine öyle olmaz ve güzelce artar. Cumartesi günü tekrarlicam testi bakalım. Nekadar zor hep dua ediyordumsağlıklı gebelik nasip et diye inşallah olacak 1 yoldan fazla oldu bekliyorum

İnşallah hamilesindir canım. Beklemek çok zor biliyorum.. 2sene 1ay çocuğum olmadı.. Ama artık çocuk olmazsa olmasın dediğim ay 2sene2nci ay Bi baktım ki günüm geçti. (normalde hiç gününü şaşmazdı) sabret.. İnşallah olacak

Canım bak burda değerler var yani 4 haftalık hamilesin bence
Ya daha önce 35 çıkmıştı 3 4 gün sonra düşmüştü suanki değer dahada düşük ya çok canım sıkıldı valla. Dr a falanda sorduk değer düşük dedi beklemek lazım dedi 2 gün sonra tekrar dene falan. Moralim bozuldu baya

Canım bozma moralini benim de düşük yaptığımdan şüphelendi doktor ama bak olmadı :)

Benimde bat 25 mart hep belirti arıyorum sizinkileri okuyorum kendime uydurmaya çalışıyorum :) bende takip ediyorum bakalım bendede farklı olan bir şey olucak mı? Birde benim şanssızlığım tüm regl belirtilerini yaşıyorum

Kizlar meraba. Benim adet
hic gecikmez bugun gecikeli 3 gun oluyor. Iki ben su son 4 gun ovulasyon testi yaptim elimde gebelik testi olmadigi icin. forumda gebelik halinde ikinci cizginin birinci cizgiden koyu cikacagi yaziyordu denemek istedim hayal
kirikligina ugradim, fakat gittikce koyulasan cizgide kafami karistirmadi degil :/ basiniza hic geldi mi... ovulasyondan su gue kadar kasik agrim ve beyaz kremsi akintim devam ediyor..

büyük ihtimalle gebesin canım. hemen gebelik testi alsana

Kızlar merhaba nasılsınızzz? Nasıl gidiyor gebelikleriniz İnşaAllah iyisinizdir...

Benim bat'a 7 gün kaldı ama inanılmaz sancım var olacakmış gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…