- Konu Sahibi Denizyildizi_444
-
Bat tarihim 13 ocaktı hamile kaldığımı 20 Şubatta öğrendim ve 16 şubatta yaptığım test negatifti. İlk beta 127 çıktı kan değerine göre 3 haftalık ama bata göre 5 haftalıktı doktor kan testini yeniledi ve eğer değer artarsa geç döllenme artmazsa düşük yapıyorsun dedi. Ve değer 335 çıktı. Sonra keseyi gördük bir hafta sonra. Geçen gün bebeği gördüğünde doktor ölçümleri yaptı 2 hafta geç döllenme dedi yani normalde 9 olması gerekirken ben daha 7. HaftadayımŞunun icin soruyorum geç döllenme nasıl olmus acaba adete yakın mi ilişkiniz olmuştu
Bugün kan verdim 17 cıktı düşük bi değer kimyasal olabilirBenim hala adet olcakmışım gibi ağrılarım var. İlk negatif testte de zaten aman ağrılarım da var herhalde gecikecek demiştim ve tam 1 hafta gelicek diye bekledim. Sonra grip oldum ve doktor ilaç yazdı gebelik şüphesi sordu bende anlattım durumu. Negatif çıktıysa kullan dedi ama içim rahat etmedi. İlaçları alırken bir de test aldım. Eve geldim bir yaptım hemen çizgi çıkıverdi inanamadım ve o gün tam 5 test yaptım farklı markalardan hepsi aynı çıktı ve soluğu jinekolog da aldm ve kan verdim. Beta 127 çıktı geç döllendiği için meğer negatifmiş diğeri daha idrara karışmamış o zamanlar. Vücudunu iyi dinle. Göğüs uçların hassaslaşıyor, koku hassasiyeti çok artıyor. Diğer belirtiler aynı adet belirtisi gibi.
1gun gecikti şuan adetimBugün kan verdim 17 cıktı düşük bi değer kimyasal olabiliryada inşallah geç dollenmedir ve tutunur
Gebelik olmasi icin degerin 5 in ustunde olmasi lazim..Kan sonucum kizlar gebelik var mi sizce
1gğn gecikmişse gerçekten çok küçük bir değermiş 17 :/ Bi test daha ver yükseliş olursa hamilesin olmazsa.. Malum.. Çünkü ancak ilk günler öyle değerler olur 17falan..bende gecikmeden 1gün sonra kan testi verdim benim yüksekti.. Ama test yaptır yine belki yükselir ne güzel olur ama değil mi1gun gecikti şuan adetim
Geç döllenme falansa umarım öyledir belki oyuzdendir. Daha önce de kimyasal yaşadım umarım yine öyle olmaz ve güzelce artar. Cumartesi günü tekrarlicam testi bakalım. Nekadar zor hep dua ediyordumsağlıklı gebelik nasip et diye inşallah olacak 1 yoldan fazla oldu bekliyorum1gğn gecikmişse gerçekten çok küçük bir değermiş 17 :/ Bi test daha ver yükseliş olursa hamilesin olmazsa.. Malum.. Çünkü ancak ilk günler öyle değerler olur 17falan..bende gecikmeden 1gün sonra kan testi verdim benim yüksekti.. Ama test yaptır yine belki yükselir ne güzel olur ama değil mi
İnşallah hamilesindir canım. Beklemek çok zor biliyorum.. 2sene 1ay çocuğum olmadı.. Ama artık çocuk olmazsa olmasın dediğim ay 2sene2nci ay Bi baktım ki günüm geçti. (normalde hiç gününü şaşmazdı) sabret.. İnşallah olacakGeç döllenme falansa umarım öyledir belki oyuzdendir. Daha önce de kimyasal yaşadım umarım yine öyle olmaz ve güzelce artar. Cumartesi günü tekrarlicam testi bakalım. Nekadar zor hep dua ediyordumsağlıklı gebelik nasip et diye inşallah olacak 1 yoldan fazla oldu bekliyorum
Teşekkür ederimGebelik olmasi icin degerin 5 in ustunde olmasi lazim..
En az 6 çıkması gerekirdiKan sonucum kizlar gebelik var mi sizce
Canım bak burda değerler var yani 4 haftalık hamilesin benceBugün kan verdim 17 cıktı düşük bi değer kimyasal olabiliryada inşallah geç dollenmedir ve tutunur
Ya daha önce 35 çıkmıştı 3 4 gün sonra düşmüştü suanki değer dahada düşük ya çok canım sıkıldı valla. Dr a falanda sorduk değer düşük dedi beklemek lazım dedi 2 gün sonra tekrar dene falan. Moralim bozuldu bayaCanım bak burda değerler var yani 4 haftalık hamilesin bence
Canım bozma moralini benim de düşük yaptığımdan şüphelendi doktor ama bak olmadı :)Ya daha önce 35 çıkmıştı 3 4 gün sonra düşmüştü suanki değer dahada düşük ya çok canım sıkıldı valla. Dr a falanda sorduk değer düşük dedi beklemek lazım dedi 2 gün sonra tekrar dene falan. Moralim bozuldu baya
Inşallah yaCanım bozma moralini benim de düşük yaptığımdan şüphelendi doktor ama bak olmadı :)
Konunun takipteyim canım inşallah hamilesindir inşallahGebelik belirtilerini ne zaman hissetmeye basladiniz adet tarihinden once hisseden var mi
büyük ihtimalle gebesin canım. hemen gebelik testi alsanaKizlar meraba. Benim adet
hic gecikmez bugun gecikeli 3 gun oluyor. Iki ben su son 4 gun ovulasyon testi yaptim elimde gebelik testi olmadigi icin. forumda gebelik halinde ikinci cizginin birinci cizgiden koyu cikacagi yaziyordu denemek istedim hayal
kirikligina ugradim, fakat gittikce koyulasan cizgide kafami karistirmadi degil :/ basiniza hic geldi mi... ovulasyondan su gue kadar kasik agrim ve beyaz kremsi akintim devam ediyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?