- 10 Şubat 2019
- 4.350
- 5.608
- 63
- Konu Sahibi Denizyildizi_444
-
Amin insallah..Gercekten oyle cok guzel bir heyecan..Allah isteyen herkese tattirsin..Ne kadar sukretsek az gercekten..Karindan bakti benim..Persembe goruruz kesin dedi.Ben garanti olsun diye Cuma gunu gidecegim..Beta değerine göre vajinal ultrsonda kesin gözükür karında gözükmesi için 5000 ini aşması gerekiyor. Keseyi gördükten sonra da bebeği görme heyecanı başlıyor:) çok güzel telaşlar bunlar allah isteyen herkese nasip etsin
Bencede :) keseyi gördükten sonra hemen bir hafta sonra yine gel diyorlar ama ben ilk gördüğümde 3mmydi 1 hafta sonra 13mm olmuştu. Bebek 25mm önce gözükmez dedi. Yani 2 hafta sonra çağırsaydı hiç strese girmeyecektim. Elimden geldiğince erteleyerek gitAmin insallah..Gercekten oyle cok guzel bir heyecan..Allah isteyen herkese tattirsin..Ne kadar sukretsek az gercekten..Karindan bakti benim..Persembe goruruz kesin dedi.Ben garanti olsun diye Cuma gunu gidecegim..
Canim keseyi beta kacken gordu..Benim beta pazartesi 1557 ydi.Carsamba gel dedi.Sonra persembe gel o zaman garanti gorunur dedi.Ben de biraz evhamli yapidayim..Cuma gideyim.Persembe gorunmez ise telaşa kapilirim dedim..Bir hafta sonra ne icin cagiriyor ?Bencede :) keseyi gördükten sonra hemen bir hafta sonra yine gel diyorlar ama ben ilk gördüğümde 3mmydi 1 hafta sonra 13mm olmuştu. Bebek 25mm önce gözükmez dedi. Yani 2 hafta sonra çağırsaydı hiç strese girmeyecektim. Elimden geldiğince erteleyerek git
Benim beta 1500 küsürü vajinal ultrsonda gözüktü. 1 hafta sonra gel kese büyüyor mu bakalım dedi gittim kese büyümüştü karnımdan gözüktü. Dün gittiğimde de artık kese 36mm olmuştu ve bebeği gördük 6mm olmuş :) Bebek kese 25mm olmadan gözükmüyor.Canim keseyi beta kacken gordu..Benim beta pazartesi 1557 ydi.Carsamba gel dedi.Sonra persembe gel o zaman garanti gorunur dedi.Ben de biraz evhamli yapidayim..Cuma gideyim.Persembe gorunmez ise telaşa kapilirim dedim..Bir hafta sonra ne icin cagiriyor ?
ben adetime 2-3 gün kala hissetmeye başladım belirtileriiiGebelik belirtilerini ne zaman hissetmeye basladiniz adet tarihinden once hisseden var mi
Ayyy benimde 3 gündür kasıklarim ağrıyorBu mesaji okuyunca ne kadar umutlandim.Benim de adetim cok gecikti.En son 21 ocak da adet olmustum.Hala olmadim.Adete 5 gun kala 3 gun kala ve adet gunu test yaptim negatifti.Olsa cikardi diye bir daha yapmadim Ve 10 gun gecikme oldu.Adet olacak gibi agrilarim baslayinca da hic test yapmadim bembeyaz krem kivaminda akintim var benim bir de bol miktarda..Bugun test yapacagim.Cok heyecanliyim.
Ayyy inşallah banada böyle olur. Adetim 1 gün geçti 3 gündür adet olcak gibi ağrım var hatta bazen ağrılar artıyor şimdi olucam şimdi olucam derken 1 gün geçti test yaptım ama çıkmadı bişey. Umarım benimde ilerki günlerde çıkar yada adet olurum belirsizlik çok zorKatılıyorum adet belirtileri ile aynı ben adet olacam sanmıştım.
Hatta adetim 1 gün gecikince test yapmıştım hamile değildim adet ağrılarım vardı her an olacakmışım gibi ama hala olmamıştım.
6 gün geçince gene yapmıştım testte çıkmıştı hamile olduğum .
Böyle şeyler okuyunca umutlanıyorum. Benimde adetim 1 gün geçti 3 gündür adet olcak gibi ağrım var bugün test yaptım bişey çıkmadı. Bazen ağrılar artıyor kesin şimdi olcam falan diyorum ama olmadı. Umarım benimde ilerki günlerde çıkar. Hayırlı olsun bu arada :)Bu mesaji okuyunca ne kadar umutlandim.Benim de adetim cok gecikti.En son 21 ocak da adet olmustum.Hala olmadim.Adete 5 gun kala 3 gun kala ve adet gunu test yaptim negatifti.Olsa cikardi diye bir daha yapmadim Ve 10 gun gecikme oldu.Adet olacak gibi agrilarim baslayinca da hic test yapmadim bembeyaz krem kivaminda akintim var benim bir de bol miktarda..Bugun test yapacagim.Cok heyecanliyim.
Benim de 8-9 gün de belli oldu gecikmenin 3. Günü negatiftiBöyle şeyler okuyunca umutlanıyorum. Benimde adetim 1 gün geçti 3 gündür adet olcak gibi ağrım var bugün test yaptım bişey çıkmadı. Bazen ağrılar artıyor kesin şimdi olcam falan diyorum ama olmadı. Umarım benimde ilerki günlerde çıkar. Hayırlı olsun bu arada :)
Kopkoyu demişsiniz, gecikmenin kaçıncı günü idi?Tesekkur ederim cok sagolun..Negatife o kadar alistimki..Gozlerime inanamadim.Hem de cok koyu cikti:))Ben hâla inanamiyorum.Bu nasil bir mutluluk..Allah isteyen herkese yasatsin insallah.Bizlere de saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.
8. gunu idi..Kopkoyu demişsiniz, gecikmenin kaçıncı günü idi?
Her ay adetten önce kahverengi leke gelirdi bu ay ise beyaz krem kıvamında yoğun akıntım oldu. İki gün üstüste rüyamda bi çocuğum olduğunu gördüm bi test yapıyım ya bu rüyalar da neyin nesi dedim☺Adetime iki gün kala test yaptım çift çizgiyi görünce şok oldum hiç beklemiyordum.Göğüs şişkinliği bu ay biraz daha fazla gibiydi bide üşüme ve yanmalarım çok oldu.
Umarım bendede öyle olur ya ne zamandır bekliyorum bide 3 gündür ağrıyor adet olacakmış gibi sanki sökülemiyor gibi umarım hamileliktirBenim de 8-9 gün de belli oldu gecikmenin 3. Günü negatifti
Daha öncede gecikmeler olmuştu 1 2 defa 3 4 gün falan ama adet olduğum gün ağrılarım başlamıştı oyuzden simdi 3 gündür var bakalimBenim de 8-9 gün de belli oldu gecikmenin 3. Günü negatifti
Amiin çok teşekkür ederimAyy Hayırlı olsun. Sağlıkla kucağına da al.
Benim hala adet olcakmışım gibi ağrılarım var. İlk negatif testte de zaten aman ağrılarım da var herhalde gecikecek demiştim ve tam 1 hafta gelicek diye bekledim. Sonra grip oldum ve doktor ilaç yazdı gebelik şüphesi sordu bende anlattım durumu. Negatif çıktıysa kullan dedi ama içim rahat etmedi. İlaçları alırken bir de test aldım. Eve geldim bir yaptım hemen çizgi çıkıverdi inanamadım ve o gün tam 5 test yaptım farklı markalardan hepsi aynı çıktı ve soluğu jinekolog da aldm ve kan verdim. Beta 127 çıktı geç döllendiği için meğer negatifmiş diğeri daha idrara karışmamış o zamanlar. Vücudunu iyi dinle. Göğüs uçların hassaslaşıyor, koku hassasiyeti çok artıyor. Diğer belirtiler aynı adet belirtisi gibi.Daha öncede gecikmeler olmuştu 1 2 defa 3 4 gün falan ama adet olduğum gün ağrılarım başlamıştı oyuzden simdi 3 gündür var bakalim
Ovulasyon günü takip etmiş miydinizCanım ben de gecikmeden 7 gün sonra öğrenebilmiştim. Bata göre 8 haftalık ama geç döllenmeden dolayı 6 haftalık hamileyim. Bugün bebeği gördük sonunda. Darısı başına
Hayır etmemiştim çünkü ilk denememizdi yani karar verdiğimiz ay hamile kaldımOvulasyon günü takip etmiş miydiniz
Şunun icin soruyorum geç döllenme nasıl olmus acaba adete yakın mi ilişkiniz olmuştuEv
Hayır etmemiştim çünkü ilk denememizdi yani karar verdiğimiz ay hamile kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?