- Konu Sahibi Denizyildizi_444
-
Bel agrisi cok yasiyorum. Goguslerde bazen cok agri oluyor. Adetime 7 gün var. Ovulasyon takibi yaptim. Hem adet hem gebelik belirtisi olabilir mi bunlar. Birde adete 7 gun kala idrarda test yapsam ogrenebilir miyimBiraz zor canim ondan once hissetmek çünkü adet belirtileri ile biraz benzer hisler oluyor karistirablirsin mesela göğsün hassaslasmasi gibi
Bu mesaji okuyunca ne kadar umutlandim.Benim de adetim cok gecikti.En son 21 ocak da adet olmustum.Hala olmadim.Adete 5 gun kala 3 gun kala ve adet gunu test yaptim negatifti.Olsa cikardi diye bir daha yapmadim Ve 10 gun gecikme oldu.Adet olacak gibi agrilarim baslayinca da hic test yapmadim bembeyaz krem kivaminda akintim var benim bir de bol miktarda..Bugun test yapacagim.Cok heyecanliyim.Katılıyorum adet belirtileri ile aynı ben adet olacam sanmıştım.
Hatta adetim 1 gün gecikince test yapmıştım hamile değildim adet ağrılarım vardı her an olacakmışım gibi ama hala olmamıştım.
6 gün geçince gene yapmıştım testte çıkmıştı hamile olduğum .
inşallah hamilesinizdirBu mesaji okuyunca ne kadar umutlandim.Benim de adetim cok gecikti.En son 21 ocak da adet olmustum.Hala olmadim.Adete 5 gun kala 3 gun kala ve adet gunu test yaptim negatifti.Olsa cikardi diye bir daha yapmadim Ve 10 gun gecikme oldu.Adet olacak gibi agrilarim baslayinca da hic test yapmadim bembeyaz krem kivaminda akintim var benim bir de bol miktarda..Bugun test yapacagim.Cok heyecanliyim.
Benimde 6 gün var adetime yumurtlamadan sonra ki 13 günüm test i aldım ama yapıp yapmamak ta kararsızım
Hamileyim test yaptim saniyesinde pozitif cikti..inşallah hamilesinizdir
hamilesiniz bu kadar gecikmez bence.
Gözünüz aydın tebrikler.Hamileyim test yaptim saniyesinde pozitif cikti..
Tesekkur ederim cok sagolun..Negatife o kadar alistimki..Gozlerime inanamadim.Hem de cok koyu cikti:))Ben hâla inanamiyorum.Bu nasil bir mutluluk..Allah isteyen herkese yasatsin insallah.Bizlere de saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.Gözünüz aydın tebrikler.
Ben kasıkta batma vs vs vs tüm hamilelik belirtilerini hamile kalmadığım her ay hissettim. Hamile kaldığım ay tüm belirtilerin yanında şiddetli mide yanması hissediyodum ben de ülser var o yüzden de daha çok hassas. Adete beş gün kala uyutmamaya başladı ben de test yaptım . İnanılmaz bi andı benim için sanki dünyadaki ilk ve tek bu anı yaşayan benmişim gibiydi benim için bi mucize gibi hala şuan 8+2 haftalık hamileyim.Gebelik belirtilerini ne zaman hissetmeye basladiniz adet tarihinden once hisseden var mi
Test yaptınızmı acaba. Ben yarın test yapacağım. Varsa belki çıkar. Zaten yarından sonra son 3 :)))Benimde 5 günüm var. 4 5 gündür ağrım var. Normalde adet günü cok agrım olur. 1 gun önce de hafif baslar. 1 2 hafta once ağrım olmaz yani. Mevsimselde olabilir ağrım ama gönül başka istiyor iste. 3 gün kala bi test deneyeceğim. Çıkmazsa 2 gün sonra tekrar test yapacağım. Sonra zaten ya herro ya merro :)))
Canım ben de gecikmeden 7 gün sonra öğrenebilmiştim. Bata göre 8 haftalık ama geç döllenmeden dolayı 6 haftalık hamileyim. Bugün bebeği gördük sonunda. Darısı başınaTesekkur ederim cok sagolun..Negatife o kadar alistimki..Gozlerime inanamadim.Hem de cok koyu cikti:))Ben hâla inanamiyorum.Bu nasil bir mutluluk..Allah isteyen herkese yasatsin insallah.Bizlere de saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.
Bana da doktor oyle soyledi.Adete gore 6 haftalik olmasi lazimdi ama 6 hafta ile uyumlu degil dedi.Insallah cuma gunu keseyi goruruz dedi.Beta 1551 cikti.Saglikla kucagimiza alalim insallah..Canım ben de gecikmeden 7 gün sonra öğrenebilmiştim. Bata göre 8 haftalık ama geç döllenmeden dolayı 6 haftalık hamileyim. Bugün bebeği gördük sonunda. Darısı başına
Beta değerine göre vajinal ultrsonda kesin gözükür karında gözükmesi için 5000 ini aşması gerekiyor. Keseyi gördükten sonra da bebeği görme heyecanı başlıyor:) çok güzel telaşlar bunlar allah isteyen herkese nasip etsinBana da doktor oyle soyledi.Adete gore 6 haftalik olmasi lazimdi ama 6 hafta ile uyumlu degil dedi.Insallah cuma gunu keseyi goruruz dedi.Beta 1551 cikti.Saglikla kucagimiza alalim insallah..
Canım ben hep adet olacağımı sandım kasık ağrısı birebir aynıGebelik belirtilerini ne zaman hissetmeye basladiniz adet tarihinden once hisseden var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?