Gebelik Belirtileri - çörek otu bal tarçın kürü

dilosss_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2019
68
70
88
Merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım 5 aylık evliyim geçen ay jinekoluğa gittim yumurtaların tembel çatlamıyor dedi bende bu ay bal çörek otu tarçın kürü yaptım adetimde 3 gün geçti göğüslerimde hafif hassasiyet ve şişkinlik var bazende kasıklarımda bıçak saplanmaları oluyor iştahımda cok açıldı bu gecede rüyamda koluma altın bilezik takıyordum sizce hamile olabilir miyim acaba pazartesi test yapsam mı

O kadar heyecanlıysanız hemen şuan kan verin Adetiniz geciiktiyse idrar testi de doğru sonuç verecektir. İnşallah hamilesinizdir fakat hamilelik belirtilerini adet belirtilerinden ayırmak zordur.

Çörek otu bal tarçın küfrünü nasıl kullanıyorsunuz acaba bende de yumurta tembelliği var da

Adetin ikinci gününden itibaren 12 tatlı kaşığı çörekotu + 10 kaşık bal + 2 tatlı kaşığı tarçını karıştırım 10 gün boyunca aç karnına sabah ve akşamları alınması gerekiyo ama ben ramazan dolayısıyla akşam ları aldım geçen hafta jinekoluğa gittim yumurtlamışım 15. Günde normalde yumurtam çatlamıyordu progesteeonum 0,100 cıkıyodu şimdi yükseldi bide artı olarak imom omega kullanıyorum

sonuc ne oldu acaba yazmamissiniz ben de kuru yapiyorum

Bende 15 gündür aslan percemi ile böğürtlen kökü içiyorum içenlerin çoğu gebelikle sonuçlanmış sabırsızlıkla bekliyorum

Sabah akşam 1 bardak ac karnına içiyorum böğürtlen kökünü 4litre su ile hazirladim aslan percemi de taze olarak demleyip iliyinca 1 bardak içiyorum

Yumurta tembelliği mi var
Bende varda
Bu ay ovulasyon testi yaptım iki gün önce yumurta oluşup çatladı değerlendirdik bakalım inşallah tutar

4senelik evliyim 2 yıldır da istiyoruz daha önceden 2 düşük yaptım

Son düşük te rahim inceliği demişti doktorum tekrar da gitmedim bu kürleri duydum ki rahmi güçlendirici özelliği varmış adet sonu başladım kısmet artık

Maydanoz düşüge sebeb olduğunu duymuştum da incelettigini bilmiyordum

Siz küre devam ediyormusunuz ben denemiştim 5. Günü bıraktım çörek otu midemi bozdu reflu olanlara dokunuyor

Son düşük te rahim inceliği demişti doktorum tekrar da gitmedim bu kürleri duydum ki rahmi güçlendirici özelliği varmış adet sonu başladım kısmet artık
Merhaba doktoruniz dusuk sebebinizi rahminizin inceligine mi bagladi?kac jaftalikken yapmistinzi dusuk acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…