O kadar heyecanlıysanız hemen şuan kan verinMerhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım 5 aylık evliyim geçen ay jinekoluğa gittim yumurtaların tembel çatlamıyor dedi bende bu ay bal çörek otu tarçın kürü yaptım adetimde 3 gün geçti göğüslerimde hafif hassasiyet ve şişkinlik var bazende kasıklarımda bıçak saplanmaları oluyor iştahımda cok açıldı bu gecede rüyamda koluma altın bilezik takıyordum sizce hamile olabilir miyimacaba pazartesi test yapsam mı
sonuc ne oldu acaba yazmamissiniz ben de kuru yapiyorumAdetin ikinci gününden itibaren 12 tatlı kaşığı çörekotu + 10 kaşık bal + 2 tatlı kaşığı tarçını karıştırım 10 gün boyunca aç karnına sabah ve akşamları alınması gerekiyo ama ben ramazan dolayısıyla akşam ları aldım geçen hafta jinekoluğa gittim yumurtlamışım 15. Günde normalde yumurtam çatlamıyordu progesteeonum 0,100 cıkıyodu şimdi yükseldi bide artı olarak imom omega kullanıyorum
Sonuç hüsran malesefsonuc ne oldu acaba yazmamissiniz ben de kuru yapiyorum
Onu hiç duymadım nasıl tarif eder misinizBende 15 gündür aslan percemi ile böğürtlen kökü içiyorum içenlerin çoğu gebelikle sonuçlanmış sabırsızlıkla bekliyorum
Ne kadardır istiyosun bebişSabah akşam 1 bardak ac karnına içiyorum böğürtlen kökünü 4litre su ile hazirladim aslan percemi de taze olarak demleyip iliyinca 1 bardak içiyorum
Problem ne peki kan pıhtılaşması olabilir mi4senelik evliyim 2 yıldır da istiyoruz daha önceden 2 düşük yaptım
Bat ne zamanSon düşük te rahim inceliği demişti doktorum tekrar da gitmedim bu kürleri duydum ki rahmi güçlendirici özelliği varmış adet sonu başladım kısmet artık
Aaa araştırın internette hatta ödem söktürmek için maydanos suyu içiyolar ama bebek isteyenlere kesinlikte uzak durun diyolaeMaydanoz düşüge sebeb olduğunu duymuştum da incelettigini bilmiyordum
Ben küre artık devam etmiyorum çünkü akışına bıraktım hersey allahtandır deyip şimdi sadece yumurtlama dönemini takip ediyorum testlerleSiz küre devam ediyormusunuz ben denemiştim 5. Günü bıraktım çörek otu midemi bozdu reflu olanlara dokunuyor
Merhaba doktoruniz dusuk sebebinizi rahminizin inceligine mi bagladi?kac jaftalikken yapmistinzi dusuk acaba?Son düşük te rahim inceliği demişti doktorum tekrar da gitmedim bu kürleri duydum ki rahmi güçlendirici özelliği varmış adet sonu başladım kısmet artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?