• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik anne bebek testleri

oyku1

Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2022
116
26
18
24
Merhaba kızlar 12+4 iken 2’li tarama testi yaptırcam ama devlet hastanesinde yaptırcam size bi sorum olacak doktor muayene ederken mi yapıyor bebeğin yoksa bana ayrı bi randevu mu veriyor 😮‍💨İnan bilemiyorum o yüzden sordum 😍🙈

Kuzum aynı gün yapılıyor. Sana bir ultrason için giriş yapıyor sistemden, bir de kandan. Yani kendi baktığının haricinde , başka bir doktor bakıyor ikili tarama için. Ultrason odaları oluyor ya hastanede, ordan ultrasondan burun kemiği var mı yok mu diye bakılıyor. Bir de kan tahlili istiyor. Kan veriyorsun. O şekilde oluyor ☺️ bir de bazen doktorlar tahlilleri vs söylemeyi unutabiliyor. Ben bu listeden kendim de takip ediyordum. İlk gebeliğim benim de , bana çok faydası oldu açıkçası. Bunlar gebelikte herkeste yapılması gereken, rutinler kuzum ☺️

Eklentiler

• IMG_5307.png
    IMG_5307.png
    535,7 KB · Görüntüleme: 44
Kuzum aynı gün yapılıyor. Sana bir ultrason için giriş yapıyor sistemden, bir de kandan. Yani kendi baktığının haricinde , başka bir doktor bakıyor ikili tarama için. Ultrason odaları oluyor ya hastanede, ordan ultrasondan burun kemiği var mı yok mu diye bakılıyor. Bir de kan tahlili istiyor. Kan veriyorsun. O şekilde oluyor ☺️ bir de bazen doktorlar tahlilleri vs söylemeyi unutabiliyor. Ben bu listeden kendim de takip ediyordum. İlk gebeliğim benim de , bana çok faydası oldu açıkçası. Bunlar gebelikte herkeste yapılması gereken, rutinler kuzum ☺️
Ben devlet hastanesinde muayene olacağım o yüzden gün içinde mi yoksa bana başka randevu mu veriyor diye merak ettim

Back