- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
- Konu Sahibi Dilekbltylmz1
-
Hahahahah harikasın.
Ben hamile kaldığımda reglinin ertesi günü tek test yapmıştım kardan evden cıkamıyorduk cünkü, sonra mecburen 2 gün sonra kan vermiştim. Bu manyaklık da iyi değil bakma :)
Neyse çubuğa işemeye devam :)
Bugün eşime evde gofret var mı dedim, napcan üstüne mi işicen dedi gülmekten yere yığıldım hahahahaha :)))
Bugün ona söylemden yakında tıp merkezi var arkadasım buraya gelmiş onun yanına gidiyorum dedim. Eve geldim suratıma baktı, kan verdin dimi sen dedi hahahahahahah :))))) biliyo kadın manyak :))) ama dedim bak silik çizgi çıktı ondan gittim. Manyaklık diz boyu :)))Allah iyiliğini versin koptum gofret olayına
Adamları da kendimize benzettik
Geçmiş olsun.. Yeniden sağlıkla nasip olsun inşalah.. Gaza gelip erken test yapmamak lazım.. Ama dayanamıyoruz işte..Ben de adete 5 gün kala evde idrar testi yapmıştım. Sabah kalktığımda yaptım, 5 dk bekledim bir şey çıkmayınca testi çöpe atıp zamanım olmadığı için daha fazla, aceleyle işe gitmiştim. Öğlen eve geldim çöpteki testi gördüm bir de baktım çift çizgi olmuş. Tabii heyecandan yerimde duramadım ama saatler sonra da geçersiz olabileceği aklımın bir köşesinde vardı. Testi aynı gün yeniledim gene bir şey belirmedi. Yaklaşık 2 saat sonra baktım gene çift çizgi. Ertesi gün BHCG testi yaptırmıştım. 24,6 gibi bir değer çıkmıştı. Bir iki hafta sonra değerim arttı ve hamile olduğumu öğrenmiştim. Bebeğimi kaybettim, düştü ama idrar testlerinde geç de olsa çift çizgi çıkıyorsa vardır bir şey bence. Ben kendim yaşadım bizzat gözlerimle gördüm.
Görev gibi olunca yük oluyo dimiBugün ona söylemden yakında tıp merkezi var arkadasım buraya gelmiş onun yanına gidiyorum dedim. Eve geldim suratıma baktı, kan verdin dimi sen dedi hahahahahahah :))))) biliyo kadın manyak :))) ama dedim bak silik çizgi çıktı ondan gittim. Manyaklık diz boyu :)))
Wallahi şu işi zevk için yaptığım günleri özledim. 4 ayda yıprandım :))
Hahahah amin canım hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah.. Sen de sağlıkla al evladını kucağınaGörev gibi olunca yük oluyo dimi
Çok şekersin canım ya vallahi gece gece keyfimi yerine getirdin enn kısacık zamanda rabbim anneliği nasip etsin,inşallah hamilesindir
Amin canım allah razı olsun hepimiz alalım yavrularımızı sağlıcakla kucağımıza inşallahHahahah amin canım hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah.. Sen de sağlıkla al evladını kucağına
Kuzucum eğer normal testte hayali çizgi çıktıysa erken gebelikte daha net bi çizgi çıkar bence onuda bi dene, ama gerçi bu konuyu açmışsın bugğn perşembe yani kaç gün oldu şimdi gecikeliipe ipe olcaz orası kesınde ne zaman bellı degıl.olmakta dert olammakta
Cnm aynisi bende de oldu umutlandim sabahina adet oldum üzgünüm kibat yarin.ben sabirsiz 1 hafta onceden basladim test yapmaya 1 haftada 3 kez test yaptim.ilki ayni resimdeki gibi hatta daha da belirsidi.ikincisi vekledgi halde cikmadi.ucuncu yani resimdeki 1 saat icinde bisey yoktu zaten 1 saat sonra tekrar bakmadim uyudum.sabah baktgmda bu haldeydi.simdi gecersiz falan diyeceksnz biliyrm evet gecrsiz olablr.ama soylede bisey var bi test manyagi olarak bu sekilde hic cikmadi bekledgi halde.ve boyle bi durumda olup hamile cikan oldu mu.belirti dersenz onlar var gogus agrisi adet sancisi hepsi var.ama belirtilere bakmiyrm yaniltici olabiliyo.bi el atin :))
bende adet olayıp rahatlasam karnım oldu davul gıbı.gebelk yok ondan emın olduk cıksaydı cıkardı testte de adet gelmedıCnm aynisi bende de oldu umutlandim sabahina adet oldum üzgünüm ki
3 mu 4 mu ne oldu.ya 30 31 gunde bır adet oluıyrm 40 gune kadar yolu var sonra dayarım tarlusalı :))Kuzucum eğer normal testte hayali çizgi çıktıysa erken gebelikte daha net bi çizgi çıkar bence onuda bi dene, ama gerçi bu konuyu açmışsın bugğn perşembe yani kaç gün oldu şimdi gecikeli
Ankara daki bir universite hastanesinde oldu bu, ozel hastanede boylebbir hata yapmazlar diye tahmin ediyorum.Kanda negatif cıkma olayını ilk kez senden duyuyorum. Ben acıbademde yaptırdım yanlış çıkmaz herhalde dedim ama hiç belli olmuyor demek ki bu işler..
Kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap. Bu senin hayatın, senin vücudun. En önemlisi de psikolojin. Ne zaman hazır hissedersen o zaman dene.. Ben biraz hızlı atlattım hemen yeniden başladım ama bu sefer de biraz fazla taktım. O yüzden ben de regl olursam denemeyeceğim bir süre.. Hakkımızda hayırlısı..
Ay hadi hayırlısı.. En azından rahatlamışsındır kafa olarak.. Ben şu an regl olmaya razıyım inan.. Hiçbirşeyi bu kadar hayatımın merkezi yapmamıştım.. Regl olursam en azından hah olmadı diyeceğim ve bırakacağım ipin ucunu..Tessacontessa ben bugun adet oldumm.senin zamani yakindir ben 27.gun olmus oldum erken oldu ilginctir kurtajdan sonra gec olunur derler. umarim sen olmazsin da guzel haberler verirsin
Yok tatlım hata olduğunu sanmıyorum ben de.. Ama şu predictor early reglden önce kullanılmamalı.. 3.40 gibi bir değeri bile ölçüyor sonra heyecanın içinde kalıyor..Ankara daki bir universite hastanesinde oldu bu, ozel hastanede boylebbir hata yapmazlar diye tahmin ediyorum.
Ya adet gecikmesinden sora 13. Gün negatif çıkıp 20. Gün pozitif çıkanlar var sen bişy içme yapma genedeE.3 mu 4 mu ne oldu.ya 30 31 gunde bır adet oluıyrm 40 gune kadar yolu var sonra dayarım tarlusalı :))
o nasıl kız nası sey ole :)) aMAN bızde olmaz ole annem onlar sanslı ve mucızevı kesım.bızım ya strestend yada baska bı halt vardrYa adet gecikmesinden sora 13. Gün negatif çıkıp 20. Gün pozitif çıkanlar var sen bişy içme yapma genedeE.
canım testler ilk 1 dakika ya da 2 dakika içinde kesin sonucu verir . sonrakiler kesinlikle doğru değil. yaşadım ben de biliyorum.3 mu 4 mu ne oldu.ya 30 31 gunde bır adet oluıyrm 40 gune kadar yolu var sonra dayarım tarlusalı :))
benm duzen kımyaslda bozuldu canım zaten.evdekı testlerı zıyan edeymde bıtsın dıye yaptım.dusunsemde dusunmesemde gecıkıyo adet yanıcanım testler ilk 1 dakika ya da 2 dakika içinde kesin sonucu verir . sonrakiler kesinlikle doğru değil. yaşadım ben de biliyorum.
adetin gecikmiş . bebek istediğin için oluyor bu da.
adet görmen gecikiyor. mümkünse rahatla . ve adetlerin de düzensizleşmesin .
belirli günlerde adet olursan yumurtlarsın . 21 günden az sürerse adet arası. o zaman yumurtlama olmuyor bir de 35 günden fazla olursa yine yumurtlama olmuyor biliyorum. bunu da bi araştır istersen. . bozma şimdi durduk yere adet düzenini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?