gebeliğini bu şekilde öğrenen var mi ???

Allah iyiliğini versin koptum gofret olayına
Adamları da kendimize benzettik

Ben de adete 5 gün kala evde idrar testi yapmıştım. Sabah kalktığımda yaptım, 5 dk bekledim bir şey çıkmayınca testi çöpe atıp zamanım olmadığı için daha fazla, aceleyle işe gitmiştim. Öğlen eve geldim çöpteki testi gördüm bir de baktım çift çizgi olmuş. Tabii heyecandan yerimde duramadım ama saatler sonra da geçersiz olabileceği aklımın bir köşesinde vardı. Testi aynı gün yeniledim gene bir şey belirmedi. Yaklaşık 2 saat sonra baktım gene çift çizgi. Ertesi gün BHCG testi yaptırmıştım. 24,6 gibi bir değer çıkmıştı. Bir iki hafta sonra değerim arttı ve hamile olduğumu öğrenmiştim. Bebeğimi kaybettim, düştü ama idrar testlerinde geç de olsa çift çizgi çıkıyorsa vardır bir şey bence. Ben kendim yaşadım bizzat gözlerimle gördüm.

Allah iyiliğini versin koptum gofret olayına
Adamları da kendimize benzettik
Bugün ona söylemden yakında tıp merkezi var arkadasım buraya gelmiş onun yanına gidiyorum dedim. Eve geldim suratıma baktı, kan verdin dimi sen dedi hahahahahahah :))))) biliyo kadın manyak :))) ama dedim bak silik çizgi çıktı ondan gittim. Manyaklık diz boyu :)))
Wallahi şu işi zevk için yaptığım günleri özledim. 4 ayda yıprandım :))

Geçmiş olsun.. Yeniden sağlıkla nasip olsun inşalah.. Gaza gelip erken test yapmamak lazım.. Ama dayanamıyoruz işte..

Görev gibi olunca yük oluyo dimi
Çok şekersin canım ya vallahi gece gece keyfimi yerine getirdin enn kısacık zamanda rabbim anneliği nasip etsin, inşallah hamilesindir

Görev gibi olunca yük oluyo dimi
Çok şekersin canım ya vallahi gece gece keyfimi yerine getirdin enn kısacık zamanda rabbim anneliği nasip etsin, inşallah hamilesindir
Hahahah amin canım hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah.. Sen de sağlıkla al evladını kucağına

ipe ipe olcaz orası kesınde ne zaman bellı degıl.olmakta dert olammakta
Kuzucum eğer normal testte hayali çizgi çıktıysa erken gebelikte daha net bi çizgi çıkar bence onuda bi dene, ama gerçi bu konuyu açmışsın bugğn perşembe yani kaç gün oldu şimdi gecikeli

Cnm aynisi bende de oldu umutlandim sabahina adet oldum üzgünüm ki

Kuzucum eğer normal testte hayali çizgi çıktıysa erken gebelikte daha net bi çizgi çıkar bence onuda bi dene, ama gerçi bu konuyu açmışsın bugğn perşembe yani kaç gün oldu şimdi gecikeli
3 mu 4 mu ne oldu.ya 30 31 gunde bır adet oluıyrm 40 gune kadar yolu var sonra dayarım tarlusalı :))

Ankara daki bir universite hastanesinde oldu bu, ozel hastanede boylebbir hata yapmazlar diye tahmin ediyorum.

Tessacontessa ben bugun adet oldumm.senin zamani yakindir ben 27.gun olmus oldum erken oldu ilginctir kurtajdan sonra gec olunur derler. umarim sen olmazsin da guzel haberler verirsin

Tessacontessa ben bugun adet oldumm.senin zamani yakindir ben 27.gun olmus oldum erken oldu ilginctir kurtajdan sonra gec olunur derler. umarim sen olmazsin da guzel haberler verirsin
Ay hadi hayırlısı.. En azından rahatlamışsındır kafa olarak.. Ben şu an regl olmaya razıyım inan.. Hiçbirşeyi bu kadar hayatımın merkezi yapmamıştım.. Regl olursam en azından hah olmadı diyeceğim ve bırakacağım ipin ucunu..

Ankara daki bir universite hastanesinde oldu bu, ozel hastanede boylebbir hata yapmazlar diye tahmin ediyorum.
Yok tatlım hata olduğunu sanmıyorum ben de.. Ama şu predictor early reglden önce kullanılmamalı.. 3.40 gibi bir değeri bile ölçüyor sonra heyecanın içinde kalıyor..

3 mu 4 mu ne oldu.ya 30 31 gunde bır adet oluıyrm 40 gune kadar yolu var sonra dayarım tarlusalı :))
canım testler ilk 1 dakika ya da 2 dakika içinde kesin sonucu verir . sonrakiler kesinlikle doğru değil. yaşadım ben de biliyorum.

adetin gecikmiş . bebek istediğin için oluyor bu da.
adet görmen gecikiyor. mümkünse rahatla . ve adetlerin de düzensizleşmesin .

belirli günlerde adet olursan yumurtlarsın . 21 günden az sürerse adet arası. o zaman yumurtlama olmuyor bir de 35 günden fazla olursa yine yumurtlama olmuyor biliyorum. bunu da bi araştır istersen. . bozma şimdi durduk yere adet düzenini.

benm duzen kımyaslda bozuldu canım zaten.evdekı testlerı zıyan edeymde bıtsın dıye yaptım.dusunsemde dusunmesemde gecıkıyo adet yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…