- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 37
- Konu Sahibi Dilekbltylmz1
-
yarin bat bi kac gun bekleyeyp oyle yapaym diyrm canim.pembe uada hemen cikmis olsa bi umut ama bekledi yaniBen ikinci çizgiyi silik gördüm bence sabah ilk idrarla tekrar edin inşallah pozitiftir
hmm benim kimyasalda degerler baya yukselmisti en son 507 di sonra dusmeye basladi.sen cok erken farketmissinBöyle gördükten sonra iki gün bekleyip kan verdim canım evet çok zor b durum Allah kimseye yasatmasin kanda 9 çıktı iki gün sonra kanamam oldu yani kimyasalınız:/
Ben bat günümde bu şekilde silik çizgi ile öğrendim geç döllenmeyse daha geç çıkar tabiki Allah gönlüne göre versinyarin bat bi kac gun bekleyeyp oyle yapaym diyrm canim.pembe uada hemen cikmis olsa bi umut ama bekledi yani
amin canim insallah.hayirlisi artkBen bat günümde bu şekilde silik çizgi ile öğrendim geç döllenmeyse daha geç çıkar tabiki Allah gönlüne göre versin
Aynen cnm bakalım inşallah bu ay güzel haberler alirizhmm benim kimyasalda degerler baya yukselmisti en son 507 di sonra dusmeye basladi.sen cok erken farketmissin
insallah insallah saglikli olsunda canm ne zaman olursa artikAynen cnm bakalım inşallah bu ay güzel haberler aliriz
Amin cnminsallah insallah saglikli olsunda canm ne zaman olursa artik
Daha kaliteli elektronik testlerden Alıp yaptırsanıza onlar hatta yaklaşık kaç haftalık hamıle olduğunuzu bile gösteriyo Hemde adetten bir kaç gün öncesi söylüyor.yarin bat bi kac gun bekleyeyp oyle yapaym diyrm canim.pembe uada hemen cikmis olsa bi umut ama bekledi yani
evet onlarida duydum.kucuk bi ilcede yasiyrm burda bulablrsem alicam.hep kiytrik testler var.bulup onlardan yapicam son care olark.Daha kaliteli elektronik testlerden Alıp yaptırsanıza onlar hatta yaklaşık kaç haftalık hamıle olduğunuzu bile gösteriyo Hemde adetten bir kaç gün öncesi söylüyor.
Kuzum gun gelmeden once diyordum gecerse hemne gitcm gectgndede gidemysn bile ya o duygu baska ins canm birdaha yasamazsn kimyasal olmazsn adet test yaptgnda ins ckar kuzum pozitif ya biriledi artk olsun hamis :)hic heycan yok bi sakinlk bi durgunlk var :)) ayin yimisine kadr beklemeyi bile dusinuyrm o zamana kadr olmazsam yaoarim diye.kimyasala hamileykende boyle cikti hep benim ama adet cok gecince cikiyo gec dollenme oluyo gibi birşey yani.o zaman yemistm kendimi taaa adet gecikmesinin 8. 9. gunu cikti :))
Canm o testin adı ne diger ay gecrse bende aliyim ilk defa duydm kac haftalk oldgnudami solyr ilgincDaha kaliteli elektronik testlerden Alıp yaptırsanıza onlar hatta yaklaşık kaç haftalık hamıle olduğunuzu bile gösteriyo Hemde adetten bir kaç gün öncesi söylüyor.
insallah canim amiin yaa.varsada saglikli olsin yoksada baska sefere artik kuzum.olsun vallah herkesenasip etsin bizleredeKuzum gun gelmeden once diyordum gecerse hemne gitcm gectgndede gidemysn bile ya o duygu baska ins canm birdaha yasamazsn kimyasal olmazsn adet test yaptgnda ins ckar kuzum pozitif ya biriledi artk olsun hamis :)
Aynn canm hayrlısı her zaman nasip olsun bizlere :)insallah canim amiin yaa.varsada saglikli olsin yoksada baska sefere artik kuzum.olsun vallah herkesenasip etsin bizlerede
oyle yapcam canim carsamba falan yaparm diyrm bazende 20 sine kadat bekle diyrm.ne bileum kafa karisik benm :))Canim bat yarinsa bekle adetin gelmezse ertesi gün sabah test yap
Bati bie gün gecince yap :)oyle yapcam canim carsamba falan yaparm diyrm bazende 20 sine kadat bekle diyrm.ne bileum kafa karisik benm :))
sabirsizm ben yaparim gelmezse :)) sagim solum hic belli degil :))Bati bie gün gecince yap :)
:))) hep beraber deliricez insallahh kuzum az kaldi az :))) ise girdik bak o bile kar etmiyorsa artik :)).carsamba günü test yapma gunu yapicaz ya belki ayni anda denk gelir pozitif olur hepten deliririz ahahahha:)))Yaşasın hamile kalmaya çalışırken akıl sağlığını kaybeden kadınlar
Ben de yaptım sadece şaşı bakımca görebildiğim bi çizgi var ama nasip kısmet. Doktoruma sordum çarşamba yap dedi. Haaaa dedim oldu başka?
Walla üşenmem gelir yanında delirirm hahahahahah:))) hep beraber deliricez insallahh kuzum az kaldi az :))) ise girdik bak o bile kar etmiyorsa artik :)).carsamba günü test yapma gunu yapicaz ya belki ayni anda denk gelir pozitif olur hepten deliririz ahahahha:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?