- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 37
- Konu Sahibi Dilekbltylmz1
-
yükledim simdi canim konu aciyrm testi yuklemeyi unutuyrm:))Canım foto yokki
cok net degil zaten bi tuhag bi kac gun gecsin oyle deneyeyim diyrm.basina boyle bisey gelen var mi diye merak ettim.bi umut isteCanım göremedim ben hayırlısı olsun inşallah yarın sabah tekrarla istersen daha net olur
dogru canim.heveslenmek degilde iki kez boyle olunca garipsedim.daha oncede cok test yaptim bekledgi halde bisey cikmadi.adet gecerse tekrarliycm artikBen var gibi gördüm ama nolur peşinen heveslenmeyin. Bu açıklıkta ki renk yanlış çıkabiliyor. En iyisi testi tekrarlamak. Bir şey varsa 1saat sonra değil hemen çıkar bide.
İnşaallah hayırlı güzel haberler alırsınız. .dogru canim.heveslenmek degilde iki kez boyle olunca garipsedim.daha oncede cok test yaptim bekledgi halde bisey cikmadi.adet gecerse tekrarliycm artik
sagolun insallahhhİnşaallah hayırlı güzel haberler alırsınız. .
:)) kiz allah seni .insallah sen guzel haberi veririsin.ben buna inanmiyrm yaa pembe degil bide hemen cikmadi diye.merak ettim bole cikipta hamile olan var mi diye.adet gecrse tekrarliycm bakalmKuzu bende gordum kiz bizde saat gecsede ckmyr biliysn biz hic goremyrz cift cizgiyicanm adetin gecer ins tekrr yaparsn ckar tekrrdan cift cizgi kiz ben sana demedm olcak ümidini kesme diye benim dedgm herkssn ckyr hamile oluyr bi kendmde ise yaramyr
Canm benim diger ay artk gecerse tekrrdan yap cnm ins ckar . tekrrdan testte :) sen smdi yarn sabaha kadar uyuyamzsn heyecandn :):)) kiz allah seni .insallah sen guzel haberi veririsin.ben buna inanmiyrm yaa pembe degil bide hemen cikmadi diye.merak ettim bole cikipta hamile olan var mi diye.adet gecrse tekrarliycm bakalm
hic heycan yok bi sakinlk bi durgunlk var :)) ayin yimisine kadr beklemeyi bile dusinuyrm o zamana kadr olmazsam yaoarim diye.kimyasala hamileykende boyle cikti hep benim ama adet cok gecince cikiyo gec dollenme oluyo gibi birşey yani.o zaman yemistm kendimi taaa adet gecikmesinin 8. 9. gunu cikti :))Canm benim diger ay artk gecerse tekrrdan yap cnm ins ckar . tekrrdan testte :) sen smdi yarn sabaha kadar uyuyamzsn heyecandn :)
gecmis olsun canim.bende bi kac ay once kimyasal gecrdm allah kimseye yasatmasin.bilmiyrm suan benm varsada insallah sagliklidr.bakalm bekliyo gorcem.kac gun sonra normal sekilde cikti yani nasil netlestrdnBenim böyle çıkmıştı gebe olduğumu öğrendim ama kimyasal oldu malesef işallah sağlıklı gebeli geçirirsin bisey yoksa 1 gün bile geçse cikmiyor
yok biliyrm o sorunlu testi :)) bluewait mi ne ondan :)Testin markasi miratech mi? Eger oyleyse umutlanma derim. Bende de 2 saat bekledikten sonra böyle cikmisti regl olmustum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?