gebeliğin son ayında yaşadıklarımız

pnrfidan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2008
22
0
86
42
İzmir
merhaba arkadaşlar, tam 36 haftalık hamileyim ve artık bundan sonraki günlerin zor geçeceğini sanıyorum. birbirimizle paylaşarak bu zorlukları kolayca atlatabiliriz. benim şimdiden el ve ayaklarım şişmeye başladı, geceleri ateş basıyor. bel ve karın ağrısından uyuyamıyorum. şimdiye kadar 15 kilo aldım.bu da vücudu zorluyor haliyle. yine de minik meleğim için değer tabi ki.
sizler neler yaşıyorsunuz

Ben 29+3 teyim, uyku problemim ara ara oluyor, özellikle çok terliyorum geceleri, ateşim yükseliyor.
Onun dışında bir sıkıntım yok şükür şimdilik.
Rabbim yardım etsin bütün hamilelere, kolaylıkla atlatsın herkes inş.

Ben de daha 30.haftadayım :50:

Artık dizlerim bedenimi taşımaz oldu sanki çok ağır geliyorum kendi kendime :d
Geceleri ayrı bir dert oldu zaten uykum gelse bile en az yarımsaat yatakta uyumak için uğraşıyorum :59:

Nekadar zor bir durum ya:43:

bende bugun 37+4 oldum,cok rahat bi hamilelik gecirdim ama artik dogurayim ya:4: arada bel agrim oluyo ve kasilmalar basladi birazcik,o kadar..

ben de 31 haftalık hamileyim..kasılmalarım var, yolda yürürken bebek hareket edince belime bıçak saplanır gibi bi ağrı girip çıkıyor..akşamları ise ayrı bir dert ıhhlamalarımdan eşimi uyutmuyormuşum, bir türlü dönemiyorum yatakta, bu da beni çok rahatsız ediyor, bi de aralarda kramplar da giriyor, kalsiyum hapı kullanıyorum ama yetmiyo demek ki..çalıştığım için yoruluyorum akşamları göbüşüm bin kilo oluyor bir ağır bir ağır taşıyamıyorum çok yavaş yürümek zorunda kalıyorum..şimdi böyleyse son ayımda ne yapacağım bilemiyorum.. ooofff benimde ne çok derdim varmış..:53:

evet geceleri uyku kalmadı bir de herkes bugünlerin tadını çıkar bir daha rahat uyuyamayacaksın diyor. ben de artık sabırsızlanıyorum hemen doğsun istiyorum bir yandan da daha hazırlıklarımızı bitiremedik onları düşünüp daha gelmesin diyorum. yani insanın duyguları karmakarışık oluyor. allah eşlerimize sabır versin

ya kızlar nette de araştırdım net bişey bulamadım,şimdi benim kızlık zarım esnek ve yırtılmadı,normal doğumda kenarlarını doktor mu kesecek,yoksa bebiş itince çatlayacak mı kenarları,bebişin çıkmasını engeller mi,etrafında böyle bi olaya tanık olan var mı,benim ki ilişki sırasında yatağı kirletmez hiç,çünkü küçük bi kapısı var gibi,o sırada genişiyo,sonra küçülüyo ama doğumda nasıl olacak bilmiyom

35 haftadayım geceleri karın agrısı var sanki sancı gibi yürümek zor ama yinede 37 haftadan sonra gelsin inş kızım.

35.haftamdayım hergün regl sancısı gibi sancılarım oluyor.yatakta sağa sola dönememek ayrı bir konu zaten.geceleri ateş basıyor.onun dışında çok bir sıkıntım yok son haftalar zor geçecek ama sonunda güzel bir hediye biizi bekliyor:=)

37+4 üm çoookk şükürrr hiç sorunum yokkk rahat uyuyorumm rahat yürüyorum bayada kilo almış olmama rağmen sadece aşırı derecede akıntım varrr...kendi kendime nzaar değdirmiyim bide maşallahhh bnaa :) :nazar:

ya kızlar nette de araştırdım net bişey bulamadım,şimdi benim kızlık zarım esnek ve yırtılmadı,normal doğumda kenarlarını doktor mu kesecek,yoksa bebiş itince çatlayacak mı kenarları,bebişin çıkmasını engeller mi,etrafında böyle bi olaya tanık olan var mı,benim ki ilişki sırasında yatağı kirletmez hiç,çünkü küçük bi kapısı var gibi,o sırada genişiyo,sonra küçülüyo ama doğumda nasıl olacak bilmiyom
aynı senın durumunda teyzem vardı kızlık zarı esnektı ve hamıle kaldı norml dogum yaptı..dogum anında zaten bebek cıkması ıcın orası ıyıce acılıyo ve acılıncada zar mar kalmıyo ...yanı doktorun mudahale etmeısne gerek bıle kalmıyo

bende 33+2 haftalık hamileyim.. yatağımda yatamıyorum kanepede yatıyorum sert diye, eşimde zavallı benimle eşlik ediyor karnımın son zamanlarda çok büyüdüğünü hissediyorum. halsizlik ayak ağrıları doğal olarak ağırlaştı vucutlarımız rabbim mükafatlandırıcak sonunda bizi inşş

benim son 6 günüm bir de beni düşünün, ilerleyen haftalarda o dediğiniz haftaları arayacaksınız haberiniz olsun :) allah herkese kolaylıklar versin....

Benim son 1 günüm:25::25:ama bebişin gelmeye hiç niyeti yok 36 dan sonra yavas yavas zorlanmaya basladım ama son 1 2 hafta ayaklarım ellerim tanınmaz halde ayaklarımı yere zor zar basıyorum o kadar canmı acıtıyor karnımın üstü kaburgalarım sürekli batma halinde,kendimi taşıyamıyorum artık 27 kilo aldım ve hala da almaya devam ediyorum hiç bir doğum belirtiside yok malesef artık doğurayım 38 den sonrası o 2 hafta çok zor geçti kızlar Allah hepimize yardımcı olsun

Bençok zor nefes alıyorum kızlar çok yoğun çarpıntım var pasiflora ile rahatlıyorum ayaklarım davul gibişişti geceleri ne tarafa yatacağımı şaşırdım hep sola yatmıyorum sağada yatıyorum dr yeterki sırt üstü yatma dedi kasıklarımda belimnde çok ağrı var dizlerim taşımıyor artık doğumdan da çok korkuyorum hep dua ediyorum

Bençok zor nefes alıyorum kızlar çok yoğun çarpıntım var pasiflora ile rahatlıyorum ayaklarım davul gibişişti geceleri ne tarafa yatacağımı şaşırdım hep sola yatmıyorum sağada yatıyorum dr yeterki sırt üstü yatma dedi kasıklarımda belimnde çok ağrı var dizlerim taşımıyor artık doğumdan da çok korkuyorum hep dua ediyorum

benim de eller ayaklar biraz sıcakta hemen şişiyor eşim üşüyor ben yalınaayak dolaşıyorum evde. bel ağrısını söylemiyorum bile geceleri uyutmuyor hiç bir sağa bir sola dönüp duruyorum. tek iyi gelen şey yürüyüş tavsiye ederim bol bol yürüyün

Benim son 1 günüm:25::25:ama bebişin gelmeye hiç niyeti yok 36 dan sonra yavas yavas zorlanmaya basladım ama son 1 2 hafta ayaklarım ellerim tanınmaz halde ayaklarımı yere zor zar basıyorum o kadar canmı acıtıyor karnımın üstü kaburgalarım sürekli batma halinde,kendimi taşıyamıyorum artık 27 kilo aldım ve hala da almaya devam ediyorum hiç bir doğum belirtiside yok malesef artık doğurayım 38 den sonrası o 2 hafta çok zor geçti kızlar Allah hepimize yardımcı olsun

senin cok az kalmis doguma ALLAH yardimcin olsun benimde zamanim baya yaklasti ama tik yok ne sanci ne belirti sanki hic dogum etmicekmisim gibi :))sükürki rahat geciyor son zamanlarim

senin cok az kalmis doguma ALLAH yardimcin olsun benimde zamanim baya yaklasti ama tik yok ne sanci ne belirti sanki hic dogum etmicekmisim gibi :))sükürki rahat geciyor son zamanlarim

e seninde bir haftan kalmış benimde o haftada hiç bişeyim yoktu halen yok sanırım biz bir anda doğuracaz

sırt üstü yatınca ne olur kiii ben sırt üstü daha çok rahat edebiliorum...

canım sırt üstü bebeğe az oksijen gidiyormuş ne biliyim öyle dedi dr bana ben de iyice ağırlaştım dizlerim çekmiyoır artık evin içinde bile yoruluyorum dışarda azıcık yürüsem belim kasıklarım çok ağrıyor

Back
X