Al bendende okadar
Canım merhabaKızlar merhaba. Öncelikle reglime 3-4 gün var. Bir hafta varken test yapıp hamile olduğumu öğrendim. Aşırı derece karın ağrısı çekiyorum sanki regl olacakmış gibi. Normalde bile regl ağrısı çekmezdim. Çok kötü ağrım oluyor ne yapsam geçer ya da normal mi bu durum çok korkuyorum açıkçası. Gaz sancısı gibi de sanki ishak olacakmışım gibi de anlamadım gerçekten. Aynı durumu yaşayan arkadaşlar lütfen yazın
Merhaba, bu mesajın okadar rahatlattı ki içimiCanım merhabaöncelikle hayırlı uğurlu olsun sağlıkla ilerlesin doğsun inşallah Benimde bugün 5+6 oldu ilk öğrendiğim hafta senin bahsettiğin gibi ağrım çok oluyordu gün içinde ara ara girip kısa süreli oluyordu ama aniden iki büklüm ediyordu beni kramp gibi, artık azaldı baya çok nadir oluyor, kan sonucun daha adetine 3-4 gün olmasına rağmen çok güzel çıkmış maşallah Bir aksilik olmadığı sürece bebiş tutununca geçiyor o ağrı içini ferah tut
Gaz sancısı da olabilir tutunma ağrısıyla beraber. Gece yatarken bacak aranıza yastık koyun rahat uyumanızı sağlar. Mümkün olduğu kadar dinlenin, uzatın ayaklarınızı hatta altına yastıkla yükselti yapın hafif. Doktorunuza da mutlaka danışın aklınızda soru işareti kalmasın. Sağlıkla kucağınıza alın inşallahMerhaba, bu mesajın okadar rahatlattı ki içimisabahtan beri araştırıyorum az önce yine tuttu adet ağrısı gibi ishal ağrısı gibi kısa sürüyor ama dayanılmayacak derecede ağrıyor, kanamam vs hiçbirşeyim yok başka çok korkuyorum doktora gitsem mi yarın diye düşünüyorum ama şuan daha bir şeyde gözükmez ki çok kararsız kaldım
Merhaba, bu mesajın okadar rahatlattı ki içimisabahtan beri araştırıyorum az önce yine tuttu adet ağrısı gibi ishal ağrısı gibi kısa sürüyor ama dayanılmayacak derecede ağrıyor, kanamam vs hiçbirşeyim yok başka çok korkuyorum doktora gitsem mi yarın diye düşünüyorum ama şuan daha bir şeyde gözükmez ki çok kararsız kaldım
Merhaba mide yanmaniz kaçıncı haftada başlamıştıGün gün gebelik.
Benim zor gececek gibi. Yemek yedim sofrayı toplayacak halim yok. Sürekli kramplar giriyor, migdemde yanma halsizlik iç huzursuzluğu.. 9 ay nasıl bitecekzaten sağlık anksiyetem var her ağrıyi kötüye yoruyorum..
5. Haftada başladı benim bulantı ve yanmalarim. Keseyi gorduk sonra tepetaklak oldumMerhaba mide yanmaniz kaçıncı haftada başlamıştı
5. Haftada başladı benim bulantı ve yanmalarim. Keseyi gorduk sonra tepetaklak oldum
Neden inşallah bi sıkıntı olmamıştır canım5. Haftada başladı benim bulantı ve yanmalarim. Keseyi gorduk sonra tepetaklak oldum
Ne sıcak su torbası mi yapma öyle şeyler düşer falan mazallahAmin inşallah. Bazen dayanamayacak gibi oluyorum bunu nasıl hafifletebilirim acaba. Sıcak su torbası yaptım ama çok faydası olmadı
Ağrılarım ilk haftalarda oldu sonra kalmadı çok şükür geçti. Sıcak su torbasını karnıma koymuyorum tabiki. Ayaklarınıza koymanızda hiçbir sakınca yokNe sıcak su torbası mi yapma öyle şeyler düşer falan mazallah
Olsun ya Allah kolaylıkla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah , Ben 2 yıldır uğraşıyorum olmuyor bu ay aşılama oldum bugün 12. Günüm gidipte test vermeye korkuyorum olumsuz olacak diye birebir adet olacakmışım gibi ağrılarım var onun dışında mide yanması ve sırt ağrım var acaba mi diyorum ama oyuzden sordum sana muhtemelen benimki başka biseyden bu kadar erken olmaz herhalde mide agrisiNe gibi neden? İlk üç aylarda yanma ve bulantı çok normaldir.
Aynı durumu yaşıyorum canım. Bende adetime 4 gün kala öğrendim gebeliğimi bugün adetimden 1 gün geçti. Ve 4 gündür karın ağrısı beni mahfetti. Aynı senin dediğin gibi. Adet olacakmış gibi yada ishal sancısı gibi. Çok değişik ve berbat. Gün içerisinde oluyor birkaç dakka sürüyor geçiyor. Bide ben aynı zamanda kahverengi lekede görüyorum. Buda beni korkıtuyor. Sende de leke varmıydı. Bide şuan durumun nasılKızlar merhaba. Öncelikle reglime 3-4 gün var. Bir hafta varken test yapıp hamile olduğumu öğrendim. Aşırı derece karın ağrısı çekiyorum sanki regl olacakmış gibi. Normalde bile regl ağrısı çekmezdim. Çok kötü ağrım oluyor ne yapsam geçer ya da normal mi bu durum çok korkuyorum açıkçası. Gaz sancısı gibi de sanki ishak olacakmışım gibi de anlamadım gerçekten. Aynı durumu yaşayan arkadaşlar lütfen yazın
Canım bende leke yoktu hiç olmadı ama dediğin gibi sancı şeklinde gelip bir iki dakika kıvrandırıp gidiyordu aynı tam adet olmam gereken zamanlarda oldu bir hafta çektim ve geçti çok şükür. Şuan 6+4 teyim bugun kalp atışıda duydukAynı durumu yaşıyorum canım. Bende adetime 4 gün kala öğrendim gebeliğimi bugün adetimden 1 gün geçti. Ve 4 gündür karın ağrısı beni mahfetti. Aynı senin dediğin gibi. Adet olacakmış gibi yada ishal sancısı gibi. Çok değişik ve berbat. Gün içerisinde oluyor birkaç dakka sürüyor geçiyor. Bide ben aynı zamanda kahverengi lekede görüyorum. Buda beni korkıtuyor. Sende de leke varmıydı. Bide şuan durumun nasıl
yaa. Maşallah. Sağlıkla büyüsün inşallah.Canım bende leke yoktu hiç olmadı ama dediğin gibi sancı şeklinde gelip bir iki dakika kıvrandırıp gidiyordu aynı tam adet olmam gereken zamanlarda oldu bir hafta çektim ve geçti çok şükür. Şuan 6+4 teyim bugun kalp atışıda duydukbenim karın ağrımın nedeni hamilelikle beraber kist oluşmuş. Daha önce hiç kistim olmamıştı yumurtlama zamanımda 3 yumurtam vardı biri çatlayınca diğer ikisi kiste dönüşmüş genelde hamilelikte oluyormuş 10.haftadan sonra kaybolur dedi doktorum ağrısı da geçince rahatladım
Kuzum inan benimde aynıydı gebeliği yeni öğrendim kese bile gözükmemişti daha beta 400dü ben adetken bile ağrı çekmezdim sonra bir başladı hep adet oldum sanıp kaç kere gittim lavobaya. Sonra gidince kist dedi anlamadım bende çok şaşırdım ama anlamıştım yani bir şeyin ağrısıydı bu öyle basit değildi kan ter içinde kalıyodum tutunca kısa sürüyodu. Neyseki geçti sonra şuan 6+5im kalp atışınıda duyduk çok şükürAyy kızlar. Hamile kalınca adet ağrısından kurtulurum diyodum. Hamile kaldım. Daha beterini yaşıyorum. Çok fena sancım oluyor. Soğuk ter atıyorum resmen. Bişy sorcam. Bende kahverengi lekelenmelerde oluyor. Benim daha çok yeni. Adetim 1 gün geçti. Beta hcg 170 civarı falan olması lazım. 10 güne anca doktora giderim. Ama bua ğr
yaa. Maşallah. Sağlıkla büyüsün inşallah.Benimde daha çok yeni keseyi bile görmedik. Haftaya inşallah. Evet adet ağrısı bildiğin. Hamile olduğumu bilmesem adet oluyorum sanacam. Kız acaba bendede mi kist oluşmuş. Çünkü ben adetken bile bu kadar ağrı çekmedim
Umarım bir an önce pozitifi görürsunOlsun ya Allah kolaylıkla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah , Ben 2 yıldır uğraşıyorum olmuyor bu ay aşılama oldum bugün 12. Günüm gidipte test vermeye korkuyorum olumsuz olacak diye birebir adet olacakmışım gibi ağrılarım var onun dışında mide yanması ve sırt ağrım var acaba mi diyorum ama oyuzden sordum sana muhtemelen benimki başka biseyden bu kadar erken olmaz herhalde mide agrisi
Çok şükür. Sağlıkla kucağına al inşallah canım.Kuzum inan benimde aynıydı gebeliği yeni öğrendim kese bile gözükmemişti daha beta 400dü ben adetken bile ağrı çekmezdim sonra bir başladı hep adet oldum sanıp kaç kere gittim lavobaya. Sonra gidince kist dedi anlamadım bende çok şaşırdım ama anlamıştım yani bir şeyin ağrısıydı bu öyle basit değildi kan ter içinde kalıyodum tutunca kısa sürüyodu. Neyseki geçti sonra şuan 6+5im kalp atışınıda duyduk çok şükür
Amin canım ikimizde inşallahÇok şükür. Sağlıkla kucağına al inşallah canım.. Bana da progestan verdi doktorum. Sabah akşam alacam. Vajinadan mı alınıyor. Sen biliyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?