Gebeliğin ilk haftalarında şiddetli karın ağrısı normal mi?

Canım merhaba öncelikle hayırlı uğurlu olsun sağlıkla ilerlesin doğsun inşallah Benimde bugün 5+6 oldu ilk öğrendiğim hafta senin bahsettiğin gibi ağrım çok oluyordu gün içinde ara ara girip kısa süreli oluyordu ama aniden iki büklüm ediyordu beni kramp gibi, artık azaldı baya çok nadir oluyor, kan sonucun daha adetine 3-4 gün olmasına rağmen çok güzel çıkmış maşallah Bir aksilik olmadığı sürece bebiş tutununca geçiyor o ağrı içini ferah tut

Merhaba, bu mesajın okadar rahatlattı ki içimi sabahtan beri araştırıyorum az önce yine tuttu adet ağrısı gibi ishal ağrısı gibi kısa sürüyor ama dayanılmayacak derecede ağrıyor, kanamam vs hiçbirşeyim yok başka çok korkuyorum doktora gitsem mi yarın diye düşünüyorum ama şuan daha bir şeyde gözükmez ki çok kararsız kaldım

Gaz sancısı da olabilir tutunma ağrısıyla beraber. Gece yatarken bacak aranıza yastık koyun rahat uyumanızı sağlar. Mümkün olduğu kadar dinlenin, uzatın ayaklarınızı hatta altına yastıkla yükselti yapın hafif. Doktorunuza da mutlaka danışın aklınızda soru işareti kalmasın. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Merhaba mide yanmaniz kaçıncı haftada başlamıştı

Ne sıcak su torbası mi yapma öyle şeyler düşer falan mazallah
Ağrılarım ilk haftalarda oldu sonra kalmadı çok şükür geçti. Sıcak su torbasını karnıma koymuyorum tabiki. Ayaklarınıza koymanızda hiçbir sakınca yok

Ne gibi neden? İlk üç aylarda yanma ve bulantı çok normaldir.
Olsun ya Allah kolaylıkla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah , Ben 2 yıldır uğraşıyorum olmuyor bu ay aşılama oldum bugün 12. Günüm gidipte test vermeye korkuyorum olumsuz olacak diye birebir adet olacakmışım gibi ağrılarım var onun dışında mide yanması ve sırt ağrım var acaba mi diyorum ama oyuzden sordum sana muhtemelen benimki başka biseyden bu kadar erken olmaz herhalde mide agrisi

Aynı durumu yaşıyorum canım. Bende adetime 4 gün kala öğrendim gebeliğimi bugün adetimden 1 gün geçti. Ve 4 gündür karın ağrısı beni mahfetti. Aynı senin dediğin gibi. Adet olacakmış gibi yada ishal sancısı gibi. Çok değişik ve berbat. Gün içerisinde oluyor birkaç dakka sürüyor geçiyor. Bide ben aynı zamanda kahverengi lekede görüyorum. Buda beni korkıtuyor. Sende de leke varmıydı. Bide şuan durumun nasıl

Canım bende leke yoktu hiç olmadı ama dediğin gibi sancı şeklinde gelip bir iki dakika kıvrandırıp gidiyordu aynı tam adet olmam gereken zamanlarda oldu bir hafta çektim ve geçti çok şükür. Şuan 6+4 teyim bugun kalp atışıda duyduk benim karın ağrımın nedeni hamilelikle beraber kist oluşmuş. Daha önce hiç kistim olmamıştı yumurtlama zamanımda 3 yumurtam vardı biri çatlayınca diğer ikisi kiste dönüşmüş genelde hamilelikte oluyormuş 10.haftadan sonra kaybolur dedi doktorum ağrısı da geçince rahatladım

Ayy kızlar. Hamile kalınca adet ağrısından kurtulurum diyodum. Hamile kaldım. Daha beterini yaşıyorum. Çok fena sancım oluyor. Soğuk ter atıyorum resmen. Bişy sorcam. Bende kahverengi lekelenmelerde oluyor. Benim daha çok yeni. Adetim 1 gün geçti. Beta hcg 170 civarı falan olması lazım. 10 güne anca doktora giderim. Ama bua ğr
yaa. Maşallah. Sağlıkla büyüsün inşallah. Benimde daha çok yeni keseyi bile görmedik. Haftaya inşallah. Evet adet ağrısı bildiğin. Hamile olduğumu bilmesem adet oluyorum sanacam. Kız acaba bendede mi kist oluşmuş. Çünkü ben adetken bile bu kadar ağrı çekmedim

Kuzum inan benimde aynıydı gebeliği yeni öğrendim kese bile gözükmemişti daha beta 400dü ben adetken bile ağrı çekmezdim sonra bir başladı hep adet oldum sanıp kaç kere gittim lavobaya. Sonra gidince kist dedi anlamadım bende çok şaşırdım ama anlamıştım yani bir şeyin ağrısıydı bu öyle basit değildi kan ter içinde kalıyodum tutunca kısa sürüyodu. Neyseki geçti sonra şuan 6+5im kalp atışınıda duyduk çok şükür

Umarım bir an önce pozitifi görürsun

Çok şükür. Sağlıkla kucağına al inşallah canım.. Bana da progestan verdi doktorum. Sabah akşam alacam. Vajinadan mı alınıyor. Sen biliyor musun

merhaba, ben 20. Haftadayım ama hala ağrılarım devam ediyo :) bazıları sancılı geçirebilir dedi doktorum. Üstelik tek doktorla yetinmedim 5-6 doktora gittim hiç biri bi problem görmedi şükür. Doktorum magnezyum başladı 16. Haftadan sonra bi tık etki etti gibi ama mükemmel değilim. Alıştım da artık :) bi sorun olmasın da çekelim ağrısını diyorum. Sağlıkla alalım kucağımıza inşallah

Çok şükür. Sağlıkla kucağına al inşallah canım.. Bana da progestan verdi doktorum. Sabah akşam alacam. Vajinadan mı alınıyor. Sen biliyor musun
Amin canım ikimizde inşallah hayır canım ben hiç bilmiyorum nasıl kullanıldığını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…