Gebeliğin ilk haftalarında şiddetli karın ağrısı normal mi?

Çok şükür. Sağlıkla kucağına al inşallah canım.. Bana da progestan verdi doktorum. Sabah akşam alacam. Vajinadan mı alınıyor. Sen biliyor musun
Hem ağızdan hem alttan alınıyor doktorun nasıl alman gerektiğini soylemeliydi ama genelde alttan alınıyor ben öyle kullaniyorum

Çok şükür. Sağlıkla kucağına al inşallah canım.. Bana da progestan verdi doktorum. Sabah akşam alacam. Vajinadan mı alınıyor. Sen biliyor musun

Hem ağızdan hem vajinadan alınıyor doktorun nasil alacağını soylemeliydi ben de kullanıyorum vajinal yoldan genelde öyle kullanılıyor bildiğim kadarıyla

Merhaba

Ben yeniyim forumda . 2022 Aralık ayında ikiz gebe kaldım klomenle 24 haftalıkken erken doğumla kaybettim .
Bu ay tekrar klomen kullandım adet gecikmesinin 2. Günündeyim inanılmaz ağrılarım var , klomen çatlatma iğnesi kullanmama rağmen gecikmem normal mi ?
Korkudan test yapamıyorum negatif çıkacak diye
Deneyimlerinizi paylaşır mısınız .

Bence korkmayın ve öncelikle evde bir test yapın. Klomen karın ağrısı yapıyor bende klomen kullandığım ay hamile kaldım testte regle 1 hafta varken çıkmıştı benim. Regl tarihimde ise aşırı karın ağrısı vardı sanki regl sancısı gibiydi sonra klomen yüzünden hamilelikle kist oluşmuş bende onlar ağrı yapıyormuş ama 1 haftaya geçti

Bende de zaten önceki hamilelikten kalma 2 tane kist var biri 6 cm diğeri 4 cm sağda ve solda belki ondan da olabilir ağrılarım .
Ama klomen çatlatma falan yaptm gebelik olmasa gecikmezdi de mi ?
Gerçekten test yapmaya çok korkuyorum o kadar hüsranla karşılaştım ki anlatamam.

Yani klomen ve çatlatma oldu diye %100 sonuç verme garantisi yok normalde nasıldı düzenli miydi adetleriniz? İnşallah hamilesinizdir bence bir an önce test yapın karın ağrısı falanda varsa ona göre kan verip doktorla konuşursunuz. Belki sizinde kistlerdendir. Gerçi zararı yok dendi bana da bir haftaya da kendisi geçti zaten ağrılar ama belki başka bir durumdur doktora danışmakta fayda var

Tabiki haklısınız en doğru olan bir test yapmak veya doktora gözükmek , klomen kullanınca çok düzenli oluyordu benm normalde 30-31 gün döngüm , ağzımda böyle tuhaf bir tat da var metalik .

Ağızdaki tadı bazı yorumlarda da görmüştüm ama klomen düzenleyici değil ki yumurta gelişmesine büyümesine vs yardımcı oluyor. Ağrı nasıl peki şiddetli mi ben hemen anlamıştım hamile olduğumu belirtiler biraz regl belirtilerine de benziyor ama ben erken yumurtlamışım sanırım daha regle 7 8 gün vardı testte silik çizgi şeklinde çıkmıştı iki günde bir test yaptım çizgi koyulaşınca da kan vermiştim

Klomen düzenleyici değil ama bende yumurta tembelliği var normal geç çatladığı için adet döngüm uzun olur . Klomen gibi yumurta geliştirici ilaçlar yumurtaları uyardığı için döngü normale girebiliyor doktorum böyle demişti .

Ağrı kramp gibi göbeğimin altında uyuşma gibi böyle bazen de yanma oluyor adet olmazsam pazartesi Salı giderim doktora

İnşallah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin .

Amin canım inşallah Allah gönlüne göre versin ve hamilesindir sonucunu benimle de paylaş sonra

Şimdi test yaptım pozitif gözüküyor
Bu arada çok teşekkür ederim cesaretlendirdin çok ciddi baş ağrım var ama kasık ağrım falan geçmedi

Eklentiler

• D06425B2-7FC7-4ED9-BEFE-3EC73F9E3F69.jpeg
    32,6 KB · Görüntüleme: 86
Şimdi test yaptım pozitif gözüküyor
Bu arada çok teşekkür ederim cesaretlendirdin çok ciddi baş ağrım var ama kasık ağrım falan geçmedi
Bariz belli pozitif gözün aydın canım bendede olmuştu kasık ağrıları baş ağrısı bir sürü belirtiyi bende yaşadım ilk haftalarda. Sağlıkla gelsin miniklerimiz

Sicak su torbasi koymayin bebegi tutmayabilir Allah'ım korusun . Bebek yapmayi dusunenlere bile sicak su banyosu onermiyolar mesela. Bana da dua eder misiniz adim fatma . Hamile kalmak istiyorum hayırlısı ile
Amin inşallah. Bazen dayanamayacak gibi oluyorum bunu nasıl hafifletebilirim acaba. Sıcak su torbası yaptım ama çok faydası olmadı

Rahim filmi çektir ardına hemen hamile kalıyorsun Fatma Allahım sana gönlünde ne muradın varsa versin .
Ben tam sevinemiyorum çünkü uzun bir süreç beni bekliyor rahim ağzı yetmezliği var ilk bebeklerimi bu sebepten kaybettim serklaj yapılacak 14. Haftada falan çok ürkütücü şeyler rabbim sağlıkla kolaylıkla miniklerimizi nasip etsin .
Ne zaman geçer bu kaşık ağrısı tahmini ,
İlk gebeliğimde hiç ağrım olmadı benm sadece yerleşme kanaması oldu bir damla , bu gebelikte de çok ağzı var ama yerleşme kanaması olmadı o yüzden çok ümitlenmek istemiyordum .

Sicak su torbasi koymayin bebegi tutmayabilir Allah'ım korusun . Bebek yapmayi dusunenlere bile sicak su banyosu onermiyolar mesela. Bana da dua eder misiniz adim fatma . Hamile kalmak istiyorum hayırlısı ile
Amin inşallah yakın zamanda kalırsınız yanlış anladınız sanırım sıcak su torbasının ayaklara konmasında hiç bir sakınca yok karına konulmamalı bununda hamilelikle alakası yok normalde de hiçbir zaman karına konulmamalı

Amin inşaallah evet ayaklara konulabilir yanlis anladim pardon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…