- 8 Nisan 2023
- 927
- 1.774
- 33
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin şuan tek istediğim buİlk üç ay bol bol dinlenin, bebeklerimiz bize tutunsun![]()
Sonucum çıktı canım normaldir dimiBı kan verin bakalım betaniz kac
Hayır sormadım acilde kan verdim artık yarın ararım heralde yada beklerim iki gün sonra bir kez daha baktırırım iki değere göre değerlendirir inşallah normaldirEvet hamilesinizdoktora sordunuzmu? Kaç haftalikmis?
İnşallah geçer benimde zamanla ara ara geliyor zaten. Sadece ayaklarıma kullanıyorum bende bir zararı olmasın diyeNormal, zamanla geçiyor. Yalnız sıcak su torbası hamileler için zararlı diye duydum ne kadar doğru bilemiyorum ama sen gene de kullanma ne olur ne olmaz
Ay inşallah sağlıklaBende belime koyuyorum karnıma koymuyorum asla.
Bence 3.5 haftalık felanhemen hemen aramızda bir hafta bile yok. Aynı zamanlarda doguracagiz nasipse
TamamdırBende 15 başladı 19 bitiş. Dediğim gibi bir hafta felan var, doktorunuza hemen sorun, o size söyler.![]()
Aynen inşallah yükselmiş olur. Sürekli beta baktırıyor musun iki günde bir. İlk öğrendiğinde kaçtı değerBeş haftalık gebelerde gorunuyormus kese. Cuma gidip tekrar kan verin o zaman. Beta yükseliyorsa sıkıntı yoktur.
Anladım. Zaten bencede sürekli beta takibi insanı aşırı strese sürüklüyor dediğim gibi bir öncekinde benden 5 6 defa istenmişti durduk yere stres olmuştum. Bende haftaya cumartesi gidiyim diyorum geç olmaz heraldeİlk öğrendiğim de 794 du. Geçen hafta perşembe günüydü. Yarın bir hafta olacak. Devamlı baktırmadim. Sağlıklı görünüyor değerin dedi doktorum. Pazartesi günü tekrar gideceğim keseye bakacak.
Biz ilkinden daha ilk hafta doktora koştuğumuz için bu defa hep beklemek istiyoruz bize kalsa kalp atışına gitmek istiyoruzYani kendinizi iyi hissediyorsaniz bekleyin, benim eşim çok heyecan yaptıben uygulama indirdim ordan takip ediyorum şuan.
Sende benim gibisin deseneGün gün gebelik.
Benim zor gececek gibi. Yemek yedim sofrayı toplayacak halim yok. Sürekli kramplar giriyor, migdemde yanma halsizlik iç huzursuzluğu.. 9 ay nasıl bitecekzaten sağlık anksiyetem var her ağrıyi kötüye yoruyorum..