• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğin ilk haftalarında neler yaşıyoruz?

Günaydın kızlar. Sizde üşüyormusunuz benim gibi ya .deli gibi uyku isteği zaten hic geçmiyor 2 gündür midemde kötü biraz arasira karnima kramp girio bebekten mi gazdanmi anliyamiyorum..

bende çok üşüyorum... zaten adetimden 1 hafta önce başladı bu, hatta normalde herkes de ateş basdığı için kendi kendime "bu ayda hamile değilim sanırım" diyordum.. midem de bulantı yok ama kazınıyor devamlı.. bide sanırım gazda çok sıkıştırıyor canım... sağlıklı olsunlarda daha çok üşüyebilirim :D :D

Allah sifa versin InsaAllah balim ihmal etme duzenli aldir kanini noldugu ve neden oldugu belli olsun da rahatla sende...bizide habersiz birakma.olurmu
canım cumartesi başka özel bir doktora gittim alttan muayne etti tüpleri falan.dış gebelikte değil kimyasal da dedi.döllenmiş embriyo içerde biryerde tutunmaya çalışıyor değerlerin oynuyır dedi pazartesi gnü tekrar kan vericem düşürmek için ilaç vereceğini söyledi :KK43:

Ya arkadaşlar 10. haftasında çok acıkan varmı, bir kaç gündür normal yemek saatlerime 1, 1 buçuk saat kala acayip açıkıyorum, midem kazınıyo resmen. Normal mi bu ya :)

Kizlar banada yardim edinnm anlamadim bisi :)

Benim sat im
13 Nisan

Bat imda 11 mayis
Yumurtlamam 26.27 nisandi

Dün erken gebelik testi yaptim pozitifi gördüm cok sükür hastaneye gittim alttan bakti henüz bisi yok dedi rahim duvarin kalinlasmis dedi ... Kana bakti 159 Hcg degerim ? Simdi ben kac haftalik hamileyimmm ???

canım cumartesi başka özel bir doktora gittim alttan muayne etti tüpleri falan.dış gebelikte değil kimyasal da dedi.döllenmiş embriyo içerde biryerde tutunmaya çalışıyor değerlerin oynuyır dedi pazartesi gnü tekrar kan vericem düşürmek için ilaç vereceğini söyledi :KK43:
Cok uzuldum... Rabbim herseyin hayirlisini versin.habersiz birakma bizi

Kizlar banada yardim edinnm anlamadim bisi :)

Benim sat im
13 Nisan

Bat imda 11 mayis
Yumurtlamam 26.27 nisandi

Dün erken gebelik testi yaptim pozitifi gördüm cok sükür hastaneye gittim alttan bakti henüz bisi yok dedi rahim duvarin kalinlasmis dedi ... Kana bakti 159 Hcg degerim ? Simdi ben kac haftalik hamileyimmm ???
aaaaay okuyunca aynı benim yaşadığım an geldi aklıma.ama benim hcg galiba azcık daha yüksekti.duvarın kalınlaşmış demişti ama ortada hiç bişey yoktu.sıpacık yaaaaa.bi sonraki gidişimde kalp atımını duydum.doktorun sonraki haftalarda plasenta büyüklüğüne göre zaten olduğun haftayı veriyor.hadi hayırlı olsun.

aaaaay okuyunca aynı benim yaşadığım an geldi aklıma.ama benim hcg galiba azcık daha yüksekti.duvarın kalınlaşmış demişti ama ortada hiç bişey yoktu.sıpacık yaaaaa.bi sonraki gidişimde kalp atımını duydum.doktorun sonraki haftalarda plasenta büyüklüğüne göre zaten olduğun haftayı veriyor.hadi hayırlı olsun.

Amaa regl olcakmisim gibiii :( karnim belim sanciyoo ya adet olursammm ? Randevum 21 mayista ozaman görürmüyüm keseyi ?
Tahmini olarak kac hafta olabilir ? :) cok merak ediomm yaaa :)

Son adet tarihimm 13 nisan
Yumurtlamam 27- 28 nisandu ..
Buqün adet olmam lazimdi dün test yaptirdim 159 cikti

10 gün cok uzunnn nasil beklicemmmm

Merhaba kizlar asilamamin 9.gunu 3.6 cikti beta hcg. Bugun 13.gunumdu 80.2 cikti bu sekilde dis gebelik olabilir mi bi fikriniz var mi dis gebelik nasil oluyo

Amaa regl olcakmisim gibiii :KK43: karnim belim sanciyoo ya adet olursammm ? Randevum 21 mayista ozaman görürmüyüm keseyi ?
Tahmini olarak kac hafta olabilir ? :) cok merak ediomm yaaa :)

Son adet tarihimm 13 nisan
Yumurtlamam 27- 28 nisandu ..
Buqün adet olmam lazimdi dün test yaptirdim 159 cikti

10 gün cok uzunnn nasil beklicemmmm
geçer canım geçer.159 aslında çok yüksek değil.ama geç döllenmedir.regl ağrıları 3 aya kadar yaşarsın.hatta bazılarında daha uzun oluyor.hakkında hayırlısı canım.ama sabret 9 ay var önünde...

Arkadaşlar son adet tarihim 16.03.2015 şuanda 8 haftalık hamile olmam lazım ama kesem çok yavaş büyüyor şuanda 9 mm beta hcg değerim düzenli olarak artıyor. Dokorum haftada bir görüyor beni her hafta bi sonraki hafta sonlandırabiliriz diyor ama azıcık da olsa büyüdüğü için kürtaj yapamıyor. 3 gündür kanamam ve sancım var. Kanama küçük küçük pıhtılar şeklinde. Ama kesenin yerleşimi iyi görünüyor dedi doktor yani ultrasonda düşüğe dair bişe görmedi ama risk var dedi. Napıcağımı bilmiyorum bu kanama şekli neyin nesi

Arkadaslar bende gecen hafta sali gunu test yaptim cift cizgi cikti ertesi gun beta hcgme baktirdim 4964 cikti. Son adetim 3 nisan 3 yasinda bir oglum ve sonrasi da 12 haftalik bi gebeligim sonlandirildi kalbi durdugu icin simdide hamileyim ama dokra gidemiorum bi terslik cikicak die cuma gunu gitsem kalp atisini duyabilirmiyim acaba?

Kalp atisimizi gordukkkk cokkk sukur...6+2ymisiz

Merabs canimmm rabbim kucagina almayida nasip eder insallah:)

Bisi sorucaktim ; ben 28 günde bir oluyorum sdet düzenin degismez hic . 27 gün yani pazar günü erken hamilelik testi yaptim cift cizgi gördüm cok sükür aksaminda kan verdim 159 cikti adetimden 1 gün önce senin degerin kacla basladi ? Cok korkuyorum hamile miyim degilmiyim inanamiyorum henüz :)

Merabs canimmm rabbim kucagina almayida nasip eder insallah:)

Bisi sorucaktim ; ben 28 günde bir oluyorum sdet düzenin degismez hic . 27 gün yani pazar günü erken hamilelik testi yaptim cift cizgi gördüm cok sükür aksaminda kan verdim 159 cikti adetimden 1 gün önce senin degerin kacla basladi ? Cok korkuyorum hamile miyim degilmiyim inanamiyorum henüz :)
Benm gecikmemin 2.gunu yaptim testi 2tane hemde ikiside negatif cikti. Gecikmenin 7. Gunu ilk.kan tahlilinde 473.99 cikmsti

Arkadaşlar son adet tarihim 16.03.2015 şuanda 8 haftalık hamile olmam lazım ama kesem çok yavaş büyüyor şuanda 9 mm beta hcg değerim düzenli olarak artıyor. Dokorum haftada bir görüyor beni her hafta bi sonraki hafta sonlandırabiliriz diyor ama azıcık da olsa büyüdüğü için kürtaj yapamıyor. 3 gündür kanamam ve sancım var. Kanama küçük küçük pıhtılar şeklinde. Ama kesenin yerleşimi iyi görünüyor dedi doktor yani ultrasonda düşüğe dair bişe görmedi ama risk var dedi. Napıcağımı bilmiyorum bu kanama şekli neyin nesi
Canim merhaba hemen hemen ayni şeyleri yasiyoruz rabbim yardimcimiz olsun benim de sat 27 mart dün kesem 5.5mm di en son olmasi gerekenden küçük dedi her an kurtaj olabilirim malesef benim betam da hic iki kat artmadi ve en son gecen cuma 1128 lerdeysi düşün mahvoldum napicami bilmiyorum

Canim merhaba hemen hemen ayni şeyleri yasiyoruz rabbim yardimcimiz olsun benim de sat 27 mart dün kesem 5.5mm di en son olmasi gerekenden küçük dedi her an kurtaj olabilirim malesef benim betam da hic iki kat artmadi ve en son gecen cuma 1128 lerdeysi düşün mahvoldum napicami bilmiyorum
Şuanda doktordan çıktım yarın gebeliği sonlandırıyoruz :.(

Şuanda doktordan çıktım yarın gebeliği sonlandırıyoruz :.(
Ya inan çok üzüldüm benimde sonum bu olabilir her an ne diyecegimi bilemiyorum rabbim bize sağlıklı evlatlar nasip etsin Insallah tez zamanda peki hic buyumemis mi yada beta bakildimi düşüş falan varmiydi offf ya rabbim neden böyle oluyor biz ne zaman evlatlarimizi alacagiz kucagimiza

Back
X