• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğin ilk haftalarında neler yaşıyoruz?

6 aylık bekleyişten sonra bende sonunda hamileyim :anneadayı: :KK28::KK9:
zaten bu ay değişik bir şekilde hissetmiştim ve adetten önce test aldım ne olur ne olmaz diye. çünkü 1 mayısa ve hafta sonuna geliyordu. pazartesi adetim 3 gün gecikince test yaptım 2 çizgi silik çıktı. ama o gün nerdeyse tüm gün çok hafif sol tarafımda ağrı odu. ve gece 4 de resmen acıyla uyandım. gaz sıkışmasıymış. tuvalete gidince geçti. o günden beri çok fazla gazım var ama şükür ağrım yok. ara sıra çok ince bi sızı oluyo o kadar. ama karnım sanırsın 3 aylık hamile gibi şiş ve sert. bu gaz umarım biran önce biter yahu :KK53:. gögüslerim de şişti 1 beden büyük ve hassaslaştılar. daha doktora gitmedim. tam 5 hafta dolsun diye bekliyorum. allah olmayan ve isteyen herkese versin
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin İnşAllah canım...

Evet insan anlıyor değil mi az çok hamiş olduğunu hissediyor yani.. :) o şişlik ben de var eşim ne çabuk şişti karnın diye dalga geçiyor resmen:( Ne zaman geçer ki acaba bu hissiyat birşey de yiyemiyorum patlamış gibi hissediyorum kendimi.. senin son adet tarihin ne zamandı canım? Benim 27 mart nasip ederse cuma ilk kez doktora gitcem:) Aslında haftaya gitsem hem kese hemde kalp atışını ikisini bir hallederim diyordum ama merak..:)

Evet insan anlıyor değil mi az çok hamiş olduğunu hissediyor yani.. :) o şişlik ben de var eşim ne çabuk şişti karnın diye dalga geçiyor resmen:KK43: Ne zaman geçer ki acaba bu hissiyat birşey de yiyemiyorum patlamış gibi hissediyorum kendimi.. senin son adet tarihin ne zamandı canım? Benim 27 mart nasip ederse cuma ilk kez doktora gitcem:) Aslında haftaya gitsem hem kese hemde kalp atışını ikisini bir hallederim diyordum ama merak..:)
senle günlerimiz aynı gidince mutlaka yaz bizede öğreneyim ne durumdayız :) bende pazartesi gitcem ama ben daha önce 3 kez gittim zaten sabır denen bişi yok bende enson keseyi görüdk işte

senle günlerimiz aynı gidince mutlaka yaz bizede öğreneyim ne durumdayız :) bende pazartesi gitcem ama ben daha önce 3 kez gittim zaten sabır denen bişi yok bende enson keseyi görüdk işte
MaşAllah canım sen baya gitmişsin olsun sağlıklı olsunlarda, senin de mi ilk?birazda insan o yüzden merak ediyor sanırım...
Ayy gittiğimde inşAllah keseyi de kalp atışlarını da duyarım dicem ama erken olacak galiba.. bakalım hayırlısı

MaşAllah canım sen baya gitmişsin olsun sağlıklı olsunlarda, senin de mi ilk?birazda insan o yüzden merak ediyor sanırım...
Ayy gittiğimde inşAllah keseyi de kalp atışlarını da duyarım dicem ama erken olacak galiba.. bakalım hayırlısı
evet ilk yaa 8 ay bekledik biz çok istiyorduk o yüzden erkenden öğrendim saf gibi sonrada işte merak işte:)

Kızlaaarrr benide alın aranızaaaaaa.... Sat 7isandı, ben 2mayısta ovulasyon testi yapmıştım çift çizgi çıkınca merak ettm (çünkü 19nisanda yani 12.günümde de çift çizgi çıkmıştı) genelik testi yaptım, ikinci çizgi silik çıktı 3mayısta acilde kan testi yaptırdım ve 147 çıktı hcg. 5inde 295 çıktı, dr haftaya gel keseyi görelim dedi... Çok heyecanlıyımmmmmm... Bi görsem minişimi ara ara karnımda sancı oluyor normaldir dimiiiii...

evet ilk yaa 8 ay bekledik biz çok istiyorduk o yüzden erkenden öğrendim saf gibi sonrada işte merak işte:)
Olsun canım İnşAllah kalp atışlarını da duyarız rahat bir nefes alırız o zaman.. Pazartesi seni kalp atışlarını duymak için mi çağırdı canım?

Kızlaaarrr benide alın aranızaaaaaa.... Sat 7isandı, ben 2mayısta ovulasyon testi yapmıştım çift çizgi çıkınca merak ettm (çünkü 19nisanda yani 12.günümde de çift çizgi çıkmıştı) genelik testi yaptım, ikinci çizgi silik çıktı 3mayısta acilde kan testi yaptırdım ve 147 çıktı hcg. 5inde 295 çıktı, dr haftaya gel keseyi görelim dedi... Çok heyecanlıyımmmmmm... Bi görsem minişimi ara ara karnımda sancı oluyor normaldir dimiiiii...
Hoşgeldin canım benimde sat 27 Mart.. Benimde hala karnımda kramlarım devam ediyor çok normaldir diye tahmin ediyorum genelde böyle sanırsam çünkü doktora henüz gitmedim soramadım yani.. benim pazartesi beta hcg 8615'ti, cumaya kadar kalp atışları duyulur inşAllah :)

Ben 10.haftama girdim sağ kasık bölgem ağrıyor, yürürken batıyor sırt ağrım var yorgunluk, uyku hali çok fazla.

Hosgeldinnnn aramiza.. hayirli ugurlu olsun InsaAllah. Ayni sanci benide yokluyoara ara adet sancisi gibi fena yapio ama gecene kadar kivrandirio

Evet insan anlıyor değil mi az çok hamiş olduğunu hissediyor yani.. :) o şişlik ben de var eşim ne çabuk şişti karnın diye dalga geçiyor resmen:KK43: Ne zaman geçer ki acaba bu hissiyat birşey de yiyemiyorum patlamış gibi hissediyorum kendimi.. senin son adet tarihin ne zamandı canım? Benim 27 mart nasip ederse cuma ilk kez doktora gitcem:) Aslında haftaya gitsem hem kese hemde kalp atışını ikisini bir hallederim diyordum ama merak..:)

benim son adet tarihim 6 nisandı. valla bende doktora gitsem 2sini bir halletsem diyorum senin gibi. çok heyecanlı. nasıl sabredicem bilmiyorum. ama galiba ben de cumaya kadar anca sabrederim gibi gözüküyor.:KK55:. nasıl sabrederim bilmiyorum.:oops:

benim son adet tarihim 6 nisandı. valla bende doktora gitsem 2sini bir halletsem diyorum senin gibi. çok heyecanlı. nasıl sabredicem bilmiyorum. ama galiba ben de cumaya kadar anca sabrederim gibi gözüküyor.:KK55:. nasıl sabrederim bilmiyorum.:oops:
Hayırlısı bakalım 9 ay nasıl geçecek, sağlıklı olsunlarda İnşAllah...

Allah yardimcin olsun. Bende sukur onlar yok sadece gogus hassasiyeti yasiyorum oda hala gecmedi sutyensiz dolasamiyorum uyUrken bile takiyorum o tutuyo ya ondan:KK48:
Allah razı olsun canım. Göğüs ağrısını bende çektim şuanda hafif var senin de geçer inşaallah. Ay ne güzel ben senin hafyalardayken koku yüzünden mutfağa giremedim yemek yapamadım yeni yeni geçiyor işte

Allah razı olsun canım. Göğüs ağrısını bende çektim şuanda hafif var senin de geçer inşaallah. Ay ne güzel ben senin hafyalardayken koku yüzünden mutfağa giremedim yemek yapamadım yeni yeni geçiyor işte
MasaAllah bana ozaman benm hcbiseym yok valla cok iyiyim

Selam esra417516, benim de adım Esra ve yine benim de Sat 7 nisandı :)
6 mayısta test yaptırdım 37.5 çıktı. Pozitif olduğunu söylediler. 13 mayısta dr gideceğim ve ben de çok heyecanlıyım. Bu arada benim de karnımda sancılar oluyor ve normal olduğunu söylediler. :)

Selam esra417516, benim de adım Esra ve yine benim de Sat 7 nisandı :)
6 mayısta test yaptırdım 37.5 çıktı. Pozitif olduğunu söylediler. 13 mayısta dr gideceğim ve ben de çok heyecanlıyım. Bu arada benim de karnımda sancılar oluyor ve normal olduğunu söylediler. :)

Merhaba adaşım herşeyimiz aynıymış kaçlısın ?? nekadarlık evlisin?
Çok acayip bi duyguuuuu... Şuanda sadece keseyi görüp sıkıntısız bi hamilelik istiyorummmm... Haftaya 14ü gibi gideceğim bende...dr bol su iç dedi... Kanımda sürahiyle geziyorum
2016 ocak anneleri grubunada gel

Merhaba adaşım herşeyimiz aynıymış kaçlısın ?? nekadarlık evlisin?
Çok acayip bi duyguuuuu... Şuanda sadece keseyi görüp sıkıntısız bi hamilelik istiyorummmm... Haftaya 14ü gibi gideceğim bende...dr bol su iç dedi... Kanımda sürahiyle geziyorum
2016 ocak anneleri grubunada gel

83luyum 3 senedir evliyim. Sen kaçlısın? Dün doğum gunumdu, test sonucu da güzel bir hediye oldu benim için :) Umarım hepimiz için her şey güzel ve sorunsuz olur.

toprakh2o toprakh2o bende 85 liyim.. 2 yıllık evliyim... tekrar ölçtürdünmü beta hcg?? 2kat artıyormuş 2günde bir, sağlıklıysa.. Merak ediyorum bende, bgn ölçtrdüm tekrar araya haftasonu giriyorrr, bekliycem pzt yi

Back
X