- 21 Ağustos 2014
- 6.732
- 3.835
- 248
- Konu Sahibi loveandhope
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin İnşAllah canım...6 aylık bekleyişten sonra bende sonunda hamileyim
zaten bu ay değişik bir şekilde hissetmiştim ve adetten önce test aldım ne olur ne olmaz diye. çünkü 1 mayısa ve hafta sonuna geliyordu. pazartesi adetim 3 gün gecikince test yaptım 2 çizgi silik çıktı. ama o gün nerdeyse tüm gün çok hafif sol tarafımda ağrı odu. ve gece 4 de resmen acıyla uyandım. gaz sıkışmasıymış. tuvalete gidince geçti. o günden beri çok fazla gazım var ama şükür ağrım yok. ara sıra çok ince bi sızı oluyo o kadar. ama karnım sanırsın 3 aylık hamile gibi şiş ve sert. bu gaz umarım biran önce biter yahu . gögüslerim de şişti 1 beden büyük ve hassaslaştılar. daha doktora gitmedim. tam 5 hafta dolsun diye bekliyorum. allah olmayan ve isteyen herkese versin
Evet insan anlıyor değil mi az çok hamiş olduğunu hissediyor yani.. :) o şişlik ben de var eşim ne çabuk şişti karnın diye dalga geçiyor resmen Ne zaman geçer ki acaba bu hissiyat birşey de yiyemiyorum patlamış gibi hissediyorum kendimi.. senin son adet tarihin ne zamandı canım? Benim 27 mart nasip ederse cuma ilk kez doktora gitcem:) Aslında haftaya gitsem hem kese hemde kalp atışını ikisini bir hallederim diyordum ama merak..:)