Gebeliğin ilk haftalarında neler yaşıyoruz?

progesteron bende kullandım hatta hergun ıgnem vardı kalcadan ozaman yuruyemıyordum agrı olması normaldır her bunyede farklı....inşallah rahat gecer hamıleleık surecın

Kızlar benım kasıklarımda batmalar belımde agrı oluıyor normalmı ??? bırde mıdem cok yanıyor

Kızlar benım kasıklarımda batmalar belımde agrı oluıyor normalmı ??? bırde mıdem cok yanıyor
ben de var bunlar ama umutlanamıyorum hamile olabileceğime son iki aydır ayın 16sında adet oluyordum bu ay da belki 2-3 gün öne atar diye düşünerek 10unda kan tahlili yaptırdım negatif çıktı bugün telefınuma indirdiğim ovulasyon takvimi 15i gösteriyor adetimi işte kasıklarımda ağrı ara ara batma acıma var midem yanıyor 2 saat uykuya dalamayan ben hemen uykuya dalıyorum

Selam kizlar 4+6 haftalik hamileyim vajinal yoldan progestan kullaniyorum iki uc gundur tuvaletimden sonra peceteyle sildigimde cok az silik bi kan geliyor sanki ic dudakta bi zedelenme olmus gibi sali gunu randevum var ama korku stresle geciyo gunum yardimci olun bana lutfen

Yatip dinlenin çok ayakta kalmamaya dikkat edin strest yapmayin guzel dusunun guzel olsun insalla

Kizlar idrar yanmasyla ilgili bilgnz varmi bnm iki uc gunluk hafif var yaşayan varmi ?

benım de dun batmalarım ve mıde kaynamam yoktu bebıse bırsey muı oldu dıe cok korktum. bugun hepsı mevuttur. 23 hazıran kese gunum ogun bı gelse ınsallah sorunsuz atlatsak

benım de dun batmalarım ve mıde kaynamam yoktu bebıse bırsey muı oldu dıe cok korktum. bugun hepsı mevuttur. 23 hazıran kese gunum ogun bı gelse ınsallah sorunsuz atlatsak

canım oyle düşünme hamılelıgımı ogrendıgım zamandan sorna hıc batmada olmadı mıde eksımesıde olmadı kasıkalrımda ağrımadı . kendını oyle şratlandırma
gayet ıyızı bebışımle ellerı ayakları gozukmeye başladı kalbı güzel atıyor ama bı sıkıntım yok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…