- Konu Sahibi loveandhope
-
progesteron bende kullandım hatta hergun ıgnem vardı kalcadan ozaman yuruyemıyordum agrı olması normaldır her bunyede farklı....inşallah rahat gecer hamıleleık surecınKafami dağıtmaya çalışıyorum. Ama birşey dicem canım. Agrim oluyor ya göbeğimin altında. Pek yuruyemiyorum oturamiyirum. Dun ilacı kullandım progestan kapsülü hazneden aldim sağ tarafda agrim oldu. Bunlarin olması normal mi anlamadım hic
Ay hic bilmiyorumki yaYa bu tatlı aserme ekşi aserme cinsiye t le ilgili mi cidden
Normal canim bendede oluyor hâlâKızlar benım kasıklarımda batmalar belımde agrı oluıyor normalmı ??? bırde mıdem cok yanıyor
ben de var bunlar ama umutlanamıyorum hamile olabileceğime son iki aydır ayın 16sında adet oluyordum bu ay da belki 2-3 gün öne atar diye düşünerek 10unda kan tahlili yaptırdım negatif çıktı bugün telefınuma indirdiğim ovulasyon takvimi 15i gösteriyor adetimi işte kasıklarımda ağrı ara ara batma acıma var midem yanıyor 2 saat uykuya dalamayan ben hemen uykuya dalıyorumKızlar benım kasıklarımda batmalar belımde agrı oluıyor normalmı ??? bırde mıdem cok yanıyor
Yatip dinlenin çok ayakta kalmamaya dikkat edin strest yapmayin guzel dusunun guzel olsun insallaSelam kizlar 4+6 haftalik hamileyim vajinal yoldan progestan kullaniyorum iki uc gundur tuvaletimden sonra peceteyle sildigimde cok az silik bi kan geliyor sanki ic dudakta bi zedelenme olmus gibi sali gunu randevum var ama korku stresle geciyo gunum yardimci olun bana lutfen
Kizlar idrar yanmasyla ilgili bilgnz varmi bnm iki uc gunluk hafif var yaşayan varmi ?
Dun piknige gttik arabada cok calkalandim galiba bugjn kasiklarim ve karnim agrio
İnşallah bisey olmaz da agriya dayanirizevet canım aynı magdurıyetteyım bende baya çalkalandımD:d
bugun ağrır geçer ınsallah
İnşallah bisey olmaz da agriya dayaniriz
Bende korkumdan ise gitmedim ya oturuyorumbenım sabah kalkınca bı oldu işe geldım işe vurdum kendımı unuttum heralde şimdilik sancım yok şukur.
inş senınde geçer canım
Bende 22 hazirani bekliyorum ya gecmio vakitbenım de dun batmalarım ve mıde kaynamam yoktu bebıse bırsey muı oldu dıe cok korktum. bugun hepsı mevuttur. 23 hazıran kese gunum ogun bı gelse ınsallah sorunsuz atlatsak
benım de dun batmalarım ve mıde kaynamam yoktu bebıse bırsey muı oldu dıe cok korktum. bugun hepsı mevuttur. 23 hazıran kese gunum ogun bı gelse ınsallah sorunsuz atlatsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?