- 19 Mart 2015
- 668
- 214
- 18
- Konu Sahibi loveandhope
-
benim dr böyle şeylere pek pabuç bırakmıyor açıkcası, inanmıyor da ama ben de aklıma geldikçe öyle yetıyorum düz yatarsam ayaklarımı kaldırıyorum mutlaka. ama pzt işe dönmem gerekiyor inşallah orada bişi olmaz
29 canım senin?Bende azar yerim diye doktora soramadm duz yatnca bende ayaklarmzi kaldiryorum :) insallah bisey olmaz ama olcak olsaydi doktor onermezdi belki cok ayakta durmuyosan sknti olmaz heralde bana doktor cok yorulma dedi ama ben kuzenmn dugunu icin ist geldm cokda iyi oldu geziyoruz aklma getrmemeye calisiyorum streste cok etkiliomus.. senn yasn kac
canım gecöıs olsun tekrar umarım guzel cvblarla donersınCanım gece dediğini okuyan okuyan uyudum. Şimdi hastanedeyim Dr bekliyorum
hadi gözün aydın canım benımteşekkür ederim canım
evet dr a gittim keseyi gördük :) daha çok küçük . ama düşük tehlikesi için progestan tb verdi.
hadi gözün aydın canım benım
Merhaba benim de bu ayın 18inde randevum var inşallah bebeğim iyidir. Düşük riskim var ama 1 haftadır yatıyorum lekem yok çok şükür bazen ağrı oluyor oda normalmiş inşallah hayırlı haberler alırız.Benm b ayin 18nde kontrolm var duyulmasibgerek kalp atisinn ins duyulur gene kurtaj olmak istemiyorum allahvysrdmcmz olsun ..
Insallah canim benm agri normal bendede oluyo arada agri senn ki kac hftalk 18nde kalbiniminduycan kacta randevun destekbolurz :)Merhaba benim de bu ayın 18inde randevum var inşallah bebeğim iyidir. Düşük riskim var ama 1 haftadır yatıyorum lekem yok çok şükür bazen ağrı oluyor oda normalmiş inşallah hayırlı haberler alırız.
Sabah 9 da canım bilmiyorum ki inşallah duyarız benim kese net değil demişti doktor geçen cumartesi leke geliyodu dusebilir riskin var dedi yatıyorum o günden beri ama çok şükür hiç lekem yok artık ilacımı düzenli kullanıyorum 5+4 günlük. Senin kaç haftalık inşallah güzel haberler alırızInsallah canim benm agri normal bendede oluyo arada agri senn ki kac hftalk 18nde kalbiniminduycan kacta randevun destekbolurz :)
heimiz için en iisi olsun inşallahInsallah canim benm agri normal bendede oluyo arada agri senn ki kac hftalk 18nde kalbiniminduycan kacta randevun destekbolurz :)
Sabah 9 da canım bilmiyorum ki inşallah duyarız benim kese net değil demişti doktor geçen cumartesi leke geliyodu dusebilir riskin var dedi yatıyorum o günden beri ama çok şükür hiç lekem yok artık ilacımı düzenli kullanıyorum 5+4 günlük. Senin kaç haftalık inşallah güzel haberler alırız
Insallah canimheimiz için en iisi olsun inşallah
İçini ferah tut canimBenimde 5 hftalkti ama 18ndeb7 hftlk falaan olmusbolmasi gerek kalp atisi b icin cagrdi benmde 10 da randevu bakalm nelerbolcak cok endiseliyim ama napalm
Evet Allah herşeyin hayırlısını versin inşallah canımInsallah canim
ben rapor da aamıyorummerhaba kızlar ne güzeli bu günlerde özellikle ilk 3 ay dinlenmek ama çalışınca zor oluyor ben de haftaya rapor almayı düşünüyorum ara ara alacam bir süre çünkü halim kalmıyor çok halsizim çok uykum geliyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?