Gebeliğin ilk haftalarında neler yaşıyoruz?

Bende azar yerim diye doktora soramadm duz yatnca bende ayaklarmzi kaldiryorum :) insallah bisey olmaz ama olcak olsaydi doktor onermezdi belki cok ayakta durmuyosan sknti olmaz heralde bana doktor cok yorulma dedi ama ben kuzenmn dugunu icin ist geldm cokda iyi oldu geziyoruz aklma getrmemeye calisiyorum streste cok etkiliomus.. senn yasn kac

29 canım senin?

24 isi biraksan bu surecte sknti olurmuki acaba ben cocuk istedgmden biraktm..

benim günüm daha yeni geçti..

ama ben adete 2 gun kala öğrenmiştim...(hem clearblue ile hem predictor ile hemde sıradan bir test ile...)

dun korkunç bir bel ve kasık ağrım oldu...

yarın ilk defa doktora gideceğim...çok heyecanlıyım

Benm b ayin 18nde kontrolm var duyulmasibgerek kalp atisinn ins duyulur gene kurtaj olmak istemiyorum allahvysrdmcmz olsun ..
Merhaba benim de bu ayın 18inde randevum var inşallah bebeğim iyidir. Düşük riskim var ama 1 haftadır yatıyorum lekem yok çok şükür bazen ağrı oluyor oda normalmiş inşallah hayırlı haberler alırız.

Insallah canim benm agri normal bendede oluyo arada agri senn ki kac hftalk 18nde kalbiniminduycan kacta randevun destekbolurz :)

Insallah canim benm agri normal bendede oluyo arada agri senn ki kac hftalk 18nde kalbiniminduycan kacta randevun destekbolurz :)
Sabah 9 da canım bilmiyorum ki inşallah duyarız benim kese net değil demişti doktor geçen cumartesi leke geliyodu dusebilir riskin var dedi yatıyorum o günden beri ama çok şükür hiç lekem yok artık ilacımı düzenli kullanıyorum 5+4 günlük. Senin kaç haftalık inşallah güzel haberler alırız

Benimde 5 hftalkti ama 18ndeb7 hftlk falaan olmusbolmasi gerek kalp atisi b icin cagrdi benmde 10 da randevu bakalm nelerbolcak cok endiseliyim ama napalm

Kızlar bende insallah 1o gün sonra kalp atışlarını duyuxam. Benimde hafif kanamam oldu. Progestan i vajinadan aldım dün gece ilk defa. Kese görüldü . bende pco var. En son 2 martta adet olmuştum. Dr a gittim tarlusal kullandım. 1o gün içinde adet olmadım kan testi yaptıralim dedi Dr yaptırdım ve 3163 çıktı sonuç. Ben sok tabii.. Hic beklenmeyen anda.. Dra gidene kadar inanamadim. Akşamleyin de hafif kan gelince korktum stres yaptım. Benmm alt tarafın yumurtalıklarımda ağrı var. Dun aksam kotu oldum. Onun haricinde iyiyim çok sukur simdilik. Bebeğimiz bizimle olsun insallah kizlaarrrrr

Hayırlı olsun insallah bebeginiz. Kan geldiyse ihmal etmeyin, doktorunuzla görüşün derim yatin dinlenin agrilar siddetli degilse normal bende de oluyo bazen

Dun agrim oldu sol tarafta özellikle ama bugün yok çok sükur. Fazla bir ağrı yok. İse gitmedim , Dinleniyorum

merhaba kızlar ne güzeli bu günlerde özellikle ilk 3 ay dinlenmek ama çalışınca zor oluyor ben de haftaya rapor almayı düşünüyorum ara ara alacam bir süre çünkü halim kalmıyor çok halsizim çok uykum geliyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…