Gebeliğin ilk haftalarında kanama veya lekelenme

Senin ne kadarlik bu arada
8+3 hafta, iki defa her seferinde bir hafta yattım yatakta. Kızım 6 yaşında onda kıpkırmızı kan geliyordu, sonra bir düşük, bir kimyasal, şimdi yine 9. Haftadayım. Üzme kendini, eğer bebek sağlıklıysa tutunur mutlaka, değilse Allah daha iyisini biliyor canım

9 haftalık hamileyim dün kahverengi sümüksü bir leke geldi doktora gittim progestan verdi bebeğin çok iyi tutunma kanaması dedi bu haftada hala tutunma olmamış mı oluyo birşey olur diye korkuyorum böyle olan var mı düşük tehlikesi var demedi doktorum.

Canim dogana kadar karninda yerlesmeye calisir bebis. Korkulcak birsey yok herseyin hayirlisi olsun.

Benimde transferimin 9.gunu kahverengi leke gelmisti . 8.gunu de idrar testi yapip ogrenmistim hamile oldugumu. Dedim tamam bu da gidiyor heralde. Tekrarlayan dusuklerim de var ilk defa tup bebek denedik. Cok sukur 1 gun surdu gitti hayirlisiyla simdilik 2 hafta sonrasini bekliyoruz kese ve kalp atisi icin . Rabbim cumlemize evlatlarimizi sag salim kucagimiza almamizi nasip etsin.

Bu ikinci hamileliğim oğlumda hiç böyle bir şey olmamıştı korktum. Allah gönlümüze göre versin herşeyin hayırlısı canm sağolasın
Aminn canim benim. Allah evlatlarini sana bagislasin. Zaten pek hamilelikler benzemiyor birbirine. Benim ablam ne kusma bilirdi ilk hamileliginde ne bisey simdi yine hamile surekli cikartiyor kiz kilo bile verdi. Bende kusmak istiyorum ama yok yani olmuyor

Bende oğlumdada bunda da hiç kusmam olmadı ama bunda ağrı leke falan kıyas yapınca moralim bozuluyo. Ya sen de kusup napcan maşallah de kendine

Kizlar bendede pembe lekelenme oldu bu sabah yılbaşı tatiline girdiğimiz için doktoraya ulaşamıyorum pztsi acik kahve rengi lekelenme olmustu progestan başladım 6 gün sonra pembe lekelenme oldu yerlesme değildir artık değilmi salı günü kontrole gidicem Allah hepimizin yardımcısı olsun

12+1 hafta hamileyim koyu kahverengi akıntı geldi doktora gitmeli miyim sizce karnım çok ağrıdı gelmeden önce

Kizlar bnmde kanamam oldu sali gunu sakir sakir kaniyordu doktorum seni birakmam bu sekilde dedi kesin yatis ypmam lazim dedi 2 gun hastane de yattim kanamami durdurdular ama icerde kanama alani cok fazla ve bu alan keseye baski yapiyormus bu yuzdende keseyi bozma ihtimali varmis az biraz kesede bozulma olmuş doktor surekli yatmami ve bir onceki dusugumdeki gbi progestani sdce wc ye kalkmami soyledi smdi bende yatıyorum ve bekliyorum sizde de boyle bir durum yasayan varmi yardimci olurmusunz düzelme sansi varmi bu durumun

Kanama alanınızın boyutu ne kadardı peki. Ben iki kere hastanede yattım 5 er gün. Bende de kese arkasında kanama alanı var. 29 mm di boyutu en son gittiğimde küçülmüş dedi ama boyutunu söylemedi. Bende ki lekelenme bir aydır devam ediyor. Ağrılarım da oluyor. Geöen hafta perşembe herşey yolundaydı bakalım haftaya cumartesi gidicem tekrar inşallah iyidir bebeğim. İnşallah sizin bebeğinizde size sımsıkı tutunur. Rabbim sağlıkla kucağımıza alabilmeyi nasip etsin hepimize inşallah.

Kanama alani hakkinda birsey soylemedi ama cok yogun dedi keseyi bozmaya basliyor dedi

Kanama alani hakkinda birsey soylemedi ama cok yogun dedi keseyi bozmaya basliyor dedi
İlk hastaneye yattığımda 5 haftalıkken banada kesenin yapısı bozulmuş olabilir dendi. İki gün sonra tekrar baktılar bu sefer kese var ama içi boş, boş gebelik dediğimiz durum olabilir dediler bu arada benim ki tüp bebek. Ama bir hafta sonra bebeğimi gördüler aslında göremediği hafta erkendi.sonra tekrar kanama oldu hastaneye bi umutsuzlukla gittim ki bebeğimin kalp atışının başladığını öğrendim. Ama kanamadan dolayı yine yatış verdiler. Şimdi evde hala yatıyorum. Aklım hep onda acaba kalp atışı devam ediyor mudur diye. Demem o ki Rabbim'in izniyle herşey güzel olacak iyi düşünelim iyi olsun.

Amin insallah rabbim hepimize yardim etsin saglikli bir sekilde alalim kucagimiza kimsenin kucagini bos birakmasin rabbim insallsh

kızlar merhaba, benim de beta 2 gün önce 850 idi. bugün 2143 çıktı. ama 10 gündür de kahverengi lekelenmem var. iki gün önce doktor , çok normal yerleşme kanaması dedi ilaç vermedi. ama içim hiç rahat değil. sizin değerleriniz ne kadardı lekelenmeniz varken

Kahverengi lekelenme olunca tedbir amaçlı progestan veriyorlar sana niye vermemiş. Başka doktora git cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…