- 1 Aralık 2017
- 4.631
- 8.894
- 158
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
Ben yaşadım cnm bir iki damla yinede gittim.doktora cnm bunlar düşük belirtisi olabilir bazen adetten kalan olabiliyor yinede görün bence en iyisini doktor bilir bnde 5.haftamda leke gördümBugün ilk defa açık kahverengi leke geldi akıntıda, çok azdı ama beni korkutmaya yetti. 5+5 hamileyim, arkadaşlar aranızda benzeri durumu yaşayan varmı?
Teşekkür ederim canım, öğleden sonra doktora gideceğimBen yaşadım cnm bir iki damla yinede gittim.doktora cnm bunlar düşük belirtisi olabilir bazen adetten kalan olabiliyor yinede görün bence en iyisini doktor bilir bnde 5.haftamda leke gördüm
Git cnm içinde rahat ederTeşekkür ederim canım, öğleden sonra doktora gideceğim
Ben yaşadım cnm bir iki damla yinede gittim.doktora cnm bunlar düşük belirtisi olabilir bazen adetten kalan
bir defa cnmBende aynı durumu yaşıyorum 5.haftadaýim özellikle sırtım ve karnım çok ağrıdığında oluyor kahverengi akintim doktora gittim bişey yapmadım doktorumu değiştim haftaya başka doktora gidecem doktor folik asit verdi günde kaç defa içiyorsunuz siz
Demek doğru düşünmüşüm canım teşekkür ederim. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin İnşallah.Bende de aynı sıkıntı var doktorum aspirini kesti kullanma dedi. Progesteron kullanıyorum bir de beş güne bir proluton yapılıyor
Dr a gidene kadar yatip dinlenmelisin ani hareket yapma is yapma hep yatBenimde son adetim 24 kasim bende adetimden 7 gun gecmisti 26 aralikta kahverengi akintim geldi ve kasik agrim bel agrim cok fazla var ilk gebeligimde de boyle sknti yaşadım 7. Haftamda malesef dusuk yaptim smdi progestana basladim folik asit iciyorum sali gunu tekrar kontrolum var doktor keseyi goreblecegimizi söyledi keseyi gordukten snra bakicaz herşeye dedi napmam gerektiğini blmiyorum ve cok korkuyorum tekrar ayni uzuntuyu yasamaktan
Canım hgc verdinmi? Eğer vermediysen yarın ve pazartesi ver o iki rakama göre durum belli oluyorBenimde son adetim 24 kasim bende adetimden 7 gun gecmisti 26 aralikta kahverengi akintim geldi ve kasik agrim bel agrim cok fazla var ilk gebeligimde de boyle sknti yaşadım 7. Haftamda malesef dusuk yaptim smdi progestana basladim folik asit iciyorum sali gunu tekrar kontrolum var doktor keseyi goreblecegimizi söyledi keseyi gordukten snra bakicaz herşeye dedi napmam gerektiğini blmiyorum ve cok korkuyorum tekrar ayni uzuntuyu yasamaktan
Evt cnm verdim ilki 322 cikti iki gun sonra 598 cikti sali gunu kontrolum var iste o zman keseyi goruruz dedi doktor ama istirat sart dedi kanama sorunu yuzunden kasik agrilarim cok var zatenCanım hgc verdinmi? Eğer vermediysen yarın ve pazartesi ver o iki rakama göre durum belli oluyor
Keseyi 2000 üzerine çıktığında görmek mümkün oluyor canım , sen dinlen, gerisi Allahın elindeEvt cnm verdim ilki 322 cikti iki gun sonra 598 cikti sali gunu kontrolum var iste o zman keseyi goruruz dedi doktor ama istirat sart dedi kanama sorunu yuzunden kasik agrilarim cok var zaten
Senin ne kadarlik bu aradaBirşey olursa yazarsın olurmu. Benim bütün gebeliklerim akıntılı geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?