• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğin ilk haftalarında kanama veya lekelenme

17 haftam bitti hala var ilk zamanlar lekeydi şimdi damla damla bile geldiği oluyor sürekli acile gittim farklı farklı Dr. Larda gördü ilk zaman kese kenarında kan var dediler son gittiklerim de o da yoktu rahim ağzı kalınlığı güzel eşi önde değil sorun yok ama kanama var acaba kılcal damar çatlaması falan mı çözemedim sağlıcakla alırım inş yavrumu

Ayrıca ilk hamileliğim de de yaşadım ama 8. Hf falan bitti ve belli belirsiz lekeydi onda

Kizlarr bende kanama lekeleme sorunu yaşadım nerdeyse 30 haftada bitti diyebilirim hic korkmayın başka bir sorununuz yoksa doktorun dediği ilaçları ıcin ben çalıştım bile 36 haftama kadar hayırlı hamilelikler dilerim

Kizlar dün yüzümde adet olacak gibi 2 3 sivilce cikti. Bugun aksam 6 gibi de kanamam oldu. Sonrasinda jöle gibi bi parca geldi. Pazar günü acile gittik ebe vardi ultrasonla bakti cok erken bisey göremiyorum dedi. Sanci agri sordu yok dedim. Suan da cok hafif adet agrisi gibi var. Ben düşük olduğunu düşündüm ebe doktoru aradi üstüne görme olabilir iğne yapalim yarin erkenden gelsin demis. Acikcasi suan hic umudum yok. Kanama devam ediyo belki o jöle gibi parca gelmemis olsa umudum olurdu ama o da kalmadi.
Bunu yasadim ve gebeligim saglikli sonuclandi diyen duydugunuz var mi?

Kizlar dün yüzümde adet olacak gibi 2 3 sivilce cikti. Bugun aksam 6 gibi de kanamam oldu. Sonrasinda jöle gibi bi parca geldi. Pazar günü acile gittik ebe vardi ultrasonla bakti cok erken bisey göremiyorum dedi. Sanci agri sordu yok dedim. Suan da cok hafif adet agrisi gibi var. Ben düşük olduğunu düşündüm ebe doktoru aradi üstüne görme olabilir iğne yapalim yarin erkenden gelsin demis. Acikcasi suan hic umudum yok. Kanama devam ediyo belki o jöle gibi parca gelmemis olsa umudum olurdu ama o da kalmadi.
Canım benim yakınım onda çok kanaması oldu öğle böyle değil onun düşmemişti Allah bilir

Canım benim yakınım onda çok kanaması oldu öğle böyle değil onun düşmemişti Allah bilir

Su ana kadar 3 parca düştü. Hizlandirilmiz adet gibi bisey yasadim sanki bide sancim olmadi. Yarin sabah doktora kosucam hemen. Bakalim ne diyecekler.

Su ana kadar 3 parca düştü. Hizlandirilmiz adet gibi bisey yasadim sanki bide sancim olmadi. Yarin sabah doktora kosucam hemen. Bakalim ne diyecekler.
Allah büyüktür hayırlısını versin inşallah. İyi haberler almanızı çok isterim

Insallah hayirli haberlerle gelirim. Her serde bir hayir da var derler sorunlu bir hamilelik düşük yaptiysa da nasibim boyle derim.
Hayırlısı olsun inşallah. Ben de geçen hafta kese gördüm. Yarin kontrole gidicez. İnsallah kalp atısini da duyarım.

Insallah hayirli haberlerle gelirim. Her serde bir hayir da var derler sorunlu bir hamilelik düşük yaptiysa da nasibim boyle derim.
Merhaba canım.. bende 6. Haftadayım gece kahverengi lekelenmeler oldu doktora gittik iğne yaptılar sma ara ara devam ediyor kırmızıya döndü kanamam yazmamışsın ama sende durum nedir?

Merhaba bunsorunlsrınyaşadaıkyan sonda genelik devem etti mi sizde

Back