- 7 Ekim 2017
- 333
- 136
- 18
- 26
- Konu Sahibi Nesrinay86
Amin cnm hersey Allah'tan dua et sabret dinlen bol bolTeşekkürler. Oyle yapayim madem Allah korusun insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin cnm hersey Allah'tan dua et sabret dinlen bol bolTeşekkürler. Oyle yapayim madem Allah korusun insallah
Canım benim yakınım onda çok kanaması oldu öğle böyle değil onun düşmemişti Allah bilirKizlar dün yüzümde adet olacak gibi 2 3 sivilce cikti. Bugun aksam 6 gibi de kanamam oldu. Sonrasinda jöle gibi bi parca geldi. Pazar günü acile gittik ebe vardi ultrasonla bakti cok erken bisey göremiyorum dedi. Sanci agri sordu yok dedim. Suan da cok hafif adet agrisi gibi var. Ben düşük olduğunu düşündüm ebe doktoru aradi üstüne görme olabilir iğne yapalim yarin erkenden gelsin demis. Acikcasi suan hic umudum yok. Kanama devam ediyo belki o jöle gibi parca gelmemis olsa umudum olurdu ama o da kalmadi.
Bunu yasadim ve gebeligim saglikli sonuclandi diyen duydugunuz var mi?
Canım benim yakınım onda çok kanaması oldu öğle böyle değil onun düşmemişti Allah bilir
Allah büyüktür hayırlısını versin inşallah. İyi haberler almanızı çok isterimSu ana kadar 3 parca düştü. Hizlandirilmiz adet gibi bisey yasadim sanki bide sancim olmadi. Yarin sabah doktora kosucam hemen. Bakalim ne diyecekler.
Allah büyüktür hayırlısını versin inşallah. İyi haberler almanızı çok isterim
Hayırlısı olsun inşallah. Ben de geçen hafta kese gördüm. Yarin kontrole gidicez. İnsallah kalp atısini da duyarım.Insallah hayirli haberlerle gelirim. Her serde bir hayir da var derler sorunlu bir hamilelik düşük yaptiysa da nasibim boyle derim.
Merhaba canım.. bende 6. Haftadayım gece kahverengi lekelenmeler oldu doktora gittik iğne yaptılar sma ara ara devam ediyor kırmızıya döndü kanamam yazmamışsın ama sende durum nedir?Insallah hayirli haberlerle gelirim. Her serde bir hayir da var derler sorunlu bir hamilelik düşük yaptiysa da nasibim boyle derim.
Merhaba bunsorunlsrınyaşadaıkyan sonda genelik devem etti mi sizdeKizlar dün yüzümde adet olacak gibi 2 3 sivilce cikti. Bugun aksam 6 gibi de kanamam oldu. Sonrasinda jöle gibi bi parca geldi. Pazar günü acile gittik ebe vardi ultrasonla bakti cok erken bisey göremiyorum dedi. Sanci agri sordu yok dedim. Suan da cok hafif adet agrisi gibi var. Ben düşük olduğunu düşündüm ebe doktoru aradi üstüne görme olabilir iğne yapalim yarin erkenden gelsin demis. Acikcasi suan hic umudum yok. Kanama devam ediyo belki o jöle gibi parca gelmemis olsa umudum olurdu ama o da kalmadi.
Bunu yasadim ve gebeligim saglikli sonuclandi diyen duydugunuz var mi?