Gebeliğin ilk haftalarında kanama veya lekelenme

Kahverengi lekelenme olunca tedbir amaçlı progestan veriyorlar sana niye vermemiş. Başka doktora git cnm
progestan tedbir amaçlı alınır. ille almak istiyorsan al ama bence gerek yok dedi. bu yerleşme kanaması ve çok normal, değerlerin sürekli artıyor, herşey yolunda dedi.
aklım karışık ne yapsam.

Kızlar merhaba.gebeligimin 5. Haftası kadar lekelenmem başladı doktora gttim kese göründü sıkıntı yok dedi.nolur nolmaz progestan igne yaptı ve hap verdi.1 hafta hiç olmadı 1 hafta snra kan şeklinde yine geldi yine koştr koştur doktora gttim sıkıntı yok dedi kalp atısı duyduk cok şükür.eve geldim akşama yine kanama yine gttim sıkıntı yok kanama görülmüyor rahimde dedi.bnm böyle böyle 3-4 güne bir sürekli kanamam oldu asırı degil silme seklinde. Ama doktor rahimn kenarı beyaz saglıklı dedi kese düzgün dedi ha igneye haftada bir devam progestan devam. 10. Haftamda cok şükür kesildş maşallah hiç olmadı suan 12 haftalıgız çok şükür.ama ben full yattım sadece tuvalete ve yemek yemeye kalktım o sıralar. İmkan varsa kalkmayın yataktan allahım korusun hepimizin bebişlerimizi.

Canım aspirin içmeye başladınmı bilmem ama sonra keşke içseydim dememek için doktorunu dınlemen daha iyi olur sanki.

Canım aspirin içmeye başladınmı bilmem ama sonra keşke içseydim dememek için doktorunu dınlemen daha iyi olur sanki.
Benim kanamam olduğu için iyiki de içmemişim canım. Şuan 13.haftamı doldurmak üzereyim. Doktorumu değiştirdim canım

kızlar benim dış gebelikmiş, düşük yaptım ağrı ve kanamayla düştü bebeğim. kese hiç görünmedi. size sormak istediğim, ilk kanama başladığı zaman progestan verilseydi, acaba bebeğim tutunur muydu, yoksa dış gebelik olduğu için hiç şansım yok muydu

Geçmiş olsun. Dış gebelik olduğuna göre iyiki içmemişsin bence, borularda tutunsaydı ameliyatlık olurdun. Kese olmayan yerde bebek zaten yaşayamazdı.

Geçmiş olsun. Dış gebelik olduğuna göre iyiki içmemişsin bence, borularda tutunsaydı ameliyatlık olurdun. Kese olmayan yerde bebek zaten yaşayamazdı.

sağolasın canım benim cevabın için. zaten 4 hafta boyunca hep kahverengi lekelenmem vardı. sağlıksız olduğu belliydi. Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin. sen de bebeğini hayırlısıyla kucağına alasın inşallah

Teşekkür ederim canım. Bende de ağustosta senin gibi olmuştu, 3 ay geçmeden hamile kaldım. İnşallah en yakın zamanda sağlıklı hamilelik yaşarsın sen de.

Teşekkür ederim canım. Bende de ağustosta senin gibi olmuştu, 3 ay geçmeden hamile kaldım. İnşallah en yakın zamanda sağlıklı hamilelik yaşarsın sen de.

canım senin de dış gebelik miydi. inşallah ben de hemencik hamile kalırım sağlıklı bi şekilde. yeniden hamile kalmak için tedavi gördün mü

canım senin de dış gebelik miydi. inşallah ben de hemencik hamile kalırım sağlıklı bi şekilde. yeniden hamile kalmak için tedavi gördün mü
Yok tedavi görmedim canım. Bir ay korundum sadece. Kese görülmemişdi, 6 haftanın sonunda kanamayla, ağrıyla son buldu

Çok gecmiş olsun inşallah en yakın zamanda toparlanır ve gönlünüze göre evladınıza sahip olursunuz.allah bilir ama iyi ki içmemissinz bukez tutunur büyür ve belki cerrahi müdahaleyle alınablrdi.herşeyd vardır bir hayır

Benmde ekim ayında kimyasal gebeligim oldu 6 ekimde kanamam oldu o ay korunduk 3 kasımda regl oldum ve 28 kasımda hamile oldgmu ögrendim.genelde byle şeylerden snra daha kolay oluyormus diye duydum içiniz temizleniyor ya.hayırlısı olsun inşallah

Yok tedavi görmedim canım. Bir ay korundum sadece. Kese görülmemişdi, 6 haftanın sonunda kanamayla, ağrıyla son buldu

canım aynı benim de 6 hafta sonunda kanama ve şiddetli kasık ağrısıyla düştü, hala düşüyo hatta. çok teşekkür ederim ilgin ve desteğin için.

amin canım benim. Allah evladına sağlıkla huzurla kavuşmanı nasip etsin. evet doktor da böyle sağlıksız gebelikler sonrası yaşanan hamileliklerin hem daha çabuk hem daha sağlıklı olduğunu söyledi. Bakalım nasip kısmet, bekliyoruz :)

Amin canm benm saol güzel dileklerin için inşallah en kısa zamanda hayırlısyla güzel haberlerini alırız

Merhaba kizlar
Benim 5. Haftam bitti sayilir. Toplamda 2 kere sariya donuk kahve akintim geldi. Biri daha gebeligi ogrenmeden cam sildim 1.5 gun nokta nokta geldi. Bugun de araba yolculugu yaptim ama yol bozuktu ve beni sarsti. Simdi ayni sari kahve tekrar geldi. Yolda da yatarak geldim simdi de hemen uzandim. Devam ederse cogalirsa doktoru aramayi düşünüyorum ama sanci agrim vs. Yok. Acaba nolur nolmaz arasam mi ya da durumumu bir süre izlesem mi?

Bnce git ben görür gormez lekeyi gittim hmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…