selam arkadaşlar sat nedemek öğrenebilirmiyim çok acil
bende bilmiyorum doktor geç döllenmedir dedi
arkadaşlar size başıma gelen bişeyi paylaşmak istiyorum ben çocuk istiyorum adetime 2 gün kala test yaptırdım 2.32 çıktı doktorum gebelik yok dedi gönderdi ama herşey çok anormaldi agzımın içinde bakır bir tat uyku hali bel agrısı kasık agsırı adet günüm geldi adet olmadım 6 gün sonra tekrar tahlil verdim deger 563 çıktı doktorum gözünaydın 2 haftalık gebesin dedi haftaya gel keseye bakalım dedi bende kasık agrılarımı bel agrılarımı gögsüme el vuramadıgımı anlattım bana olur dedi gönderdi sonra cumartesi günü leke geldi kahverengi tlf actım yerleşme lekesi dedi korkulacak bişey yok dedi yat dinlen dedi pazartesi yanıma gel dedi pazartesi gittim 563 olan bta hcg 41.2 ye düşmüş düşük yapıyorsun dedi gönderdi pazartesi den beri yogun bir şekilde kanamam var hala devam ediyor bir doktora inanmayın derim ben benim yaşadıgım şikayetler düşük belirtisiymiş internete yazdım okudum bebişimi kaybettim ama
arkadaşlar size başıma gelen bişeyi paylaşmak istiyorum ben çocuk istiyorum adetime 2 gün kala test yaptırdım 2.32 çıktı doktorum gebelik yok dedi gönderdi ama herşey çok anormaldi agzımın içinde bakır bir tat uyku hali bel agrısı kasık agsırı adet günüm geldi adet olmadım 6 gün sonra tekrar tahlil verdim deger 563 çıktı doktorum gözünaydın 2 haftalık gebesin dedi haftaya gel keseye bakalım dedi bende kasık agrılarımı bel agrılarımı gögsüme el vuramadıgımı anlattım bana olur dedi gönderdi sonra cumartesi günü leke geldi kahverengi tlf actım yerleşme lekesi dedi korkulacak bişey yok dedi yat dinlen dedi pazartesi yanıma gel dedi pazartesi gittim 563 olan bta hcg 41.2 ye düşmüş düşük yapıyorsun dedi gönderdi pazartesi den beri yogun bir şekilde kanamam var hala devam ediyor bir doktora inanmayın derim ben benim yaşadıgım şikayetler düşük belirtisiymiş internete yazdım okudum bebişimi kaybettim ama
canım dikkat et doktoruna güvenmiyorsan başka birine daha git banada normal dedi herşeyin dedi yerleşme dedi ama ben bebişimi kayıp ettim
Mrblar bende 6+5 hamileyim 2 gecedir pembemsi hafif kanamam oluyor, progestan kullanıyorum, bugünde kahverengi lekelenmelerim oldu.. muayenede herşey normal dedi doktor.. bi tane düşüğüm var çok korkuyorum, sizece normalmi bunlar bu zamanlarda???
bende 6 haftalık ve 14 haftalıkken kırmızı kanama ile başladı doktor bebeğin iyi oldugunu söyledi progestan kullanıyoruz.bebek iyi oldugu sürece sıkma canını ama sürekli yatman lazım ani hareketlerden kacınmalısın.ilaclarını aksatma. bu kanamaların sebebi konusunda doktorlar genel olarak bişey söylemiyor bebek iyiyse takma kafana
Bende önce pembemsi oldu sonrada baya kahverengi akıntı gibi oldu bikac gun ama simdi azaldı şükür.. dün yine gittim bebek iyiymis.. ama çalıştığm icin sürekli yatmam mümkn değil, insallah bisi olmazAllah hepimize sağlkla kucagimiza almayı nasip etsin....
bende bilmiyorum doktor geç döllenmedir dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?