- 18 Eylül 2022
- 26
- 11
-
- Konu Sahibi Niloya aslan
BenMerhabalar, 1 buçuk aylık hamileyim ve bazı belirtilerimi çok erken yaşıyorum.
Örn: Mide yanması, göğüste hassasiyet ve şişmeler, asermek, duygusal dengesizlik, kabızlık ve gaz problemi, iştahsızlık, uyku hali ama 24 saatte toplasak 5 saatlik bir uyku alıyorum.
Bunların hepsini daha 1-2 aylık gebelikte yaşayan var mı ? :))
Güzel dert ortağımmm
Allah bağışlasın kucağınıza sağlıkla inşallah .Ben de 1 buçuk aylık hamileyim, goguslerimde hassasiyet hep var, gaz problemi ve duygusal dengesizlik de oluyor zaman zaman
Ben tüpbebekle hamile kaldım suan 6 haftalığım son 2-3 gindür aşırı gazım var ve atamıyorum karnım ağrımaya basladı artık . Hatta dün doktora gittim ultrasonda baktılar gazın var dediGüzel dert ortağımmmAllah bağışlasın sağlıkla kucağınıza inşallah.
Sizde başka belirtiler var mı ?
Bide sürekli ağlıyorum komik şeylere bileGüzel dert ortağımmmAllah bağışlasın sağlıkla kucağınıza inşallah.
Sizde başka belirtiler var mı ?
Ben tüpbebekle hamile kaldım suan 6 haftalığım son 2-3 gindür aşırı gazım var ve atamıyorum karnım ağrımaya basladı artık . Hatta dün doktora gittim ultrasonda baktılar gazın var dedi
Hiçbişey yemek istemiyorum tavuktan falan tiksiniyorum göğüslerim acıyor yanları bide cok akıntım varr
Bn kabız değilim sadece yediğim şeylerden ve kullandıgım iğneler gaz yapıyor onu atamıyorum yüryüşte yasak hareketsizim suanKimi doktor ilk haftalarda ıkınmayin wc de diyor, ben sabahları aç karnına kayısı yiyorum iyi geldi tavsiye ederimvitamin verdiler mi size
6. Haftaya gireceğim bir kaç güne. Ultrasona girdim ama gözükmedi, kalp atışını duyamadım dahaBide sürekli ağlıyorum komik şeylere bile
Sen ne zaman kalp atısı ve bebeği görmüştün suan kaç haftalıksın
Anladım, inş onları çabuk atlatirsinizz. Bende bağırsak sendromu olduğu için ömürlük yaşayacağım şeyi biraz daha fazla yaşıyorum malesefBn kabız değilim sadece yediğim şeylerden ve kullandıgım iğneler gaz yapıyor onu atamıyorum yüryüşte yasak hareketsizim suanfolik asit kullanıyorum sadece ben daha bebeği ve kalp atısını göremedim
Keseyi gördünüzmü6. Haftaya gireceğim bir kaç güne. Ultrasona girdim ama gözükmedi, kalp atışını duyamadım daha
Doktor bana ne keseyi dedi ne de başka birşey dedi. Çok yanlış doktor secimim vardı. Sadece dediği şey , yerleşmeye başlamış.. demek oldu. Bunu gören herşeyi görür değil miKeseyi gördünüzmü
Allah Allah cok garip bi cümle anlamadımDoktor bana ne keseyi dedi ne de başka birşey dedi. Çok yanlış doktor secimim vardı. Sadece dediği şey , yerleşmeye başlamış.. demek oldu. Bunu gören herşeyi görür değil mi
ultrason fotoğrafı verdimi peki onda gözükürrDoktor bana ne keseyi dedi ne de başka birşey dedi. Çok yanlış doktor secimim vardı. Sadece dediği şey , yerleşmeye başlamış.. demek oldu. Bunu gören herşeyi görür değil mi
Doktor çok önemli gerçektenAllah Allah cok garip bi cümle anlamadım
Ben ilk 4 haftalıkken alttan muayenede gördüm keseyi cok minikti dün gittiğimde ultasonda gözüktü karından 5+6 günlük dedi ama bebeği göremedik daha
Onu da vermediultrason fotoğrafı verdimi peki onda gözükürr
Cok garip ciddennOnu da vermediözel bı hastanede tercih edilen bir doktor kendisi güya
KocaeliCok garip ciddennnerde oturuyosun