Gebeliğin ilk haftaları...

Niloya aslan

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2022
26
11
Merhabalar, 1 buçuk aylık hamileyim ve bazı belirtilerimi çok erken yaşıyorum.
Örn: Mide yanması, göğüste hassasiyet ve şişmeler, asermek, duygusal dengesizlik, kabızlık ve gaz problemi, iştahsızlık, uyku hali ama 24 saatte toplasak 5 saatlik bir uyku alıyorum.

Bunların hepsini daha 1-2 aylık gebelikte yaşayan var mı ? :))

Merhabalar, 1 buçuk aylık hamileyim ve bazı belirtilerimi çok erken yaşıyorum.
Örn: Mide yanması, göğüste hassasiyet ve şişmeler, asermek, duygusal dengesizlik, kabızlık ve gaz problemi, iştahsızlık, uyku hali ama 24 saatte toplasak 5 saatlik bir uyku alıyorum.

Bunların hepsini daha 1-2 aylık gebelikte yaşayan var mı ? :))
Ben ✋🏻🤤

Güzel dert ortağımmm 😊🙋🏻‍♀️ Allah bağışlasın sağlıkla kucağınıza inşallah.
Sizde başka belirtiler var mı ?
Ben tüpbebekle hamile kaldım suan 6 haftalığım son 2-3 gindür aşırı gazım var ve atamıyorum karnım ağrımaya basladı artık . Hatta dün doktora gittim ultrasonda baktılar gazın var dedi 😃😃
Hiçbişey yemek istemiyorum tavuktan falan tiksiniyorum göğüslerim acıyor yanları bide cok akıntım varr

Ben tüpbebekle hamile kaldım suan 6 haftalığım son 2-3 gindür aşırı gazım var ve atamıyorum karnım ağrımaya basladı artık . Hatta dün doktora gittim ultrasonda baktılar gazın var dedi 😃😃
Hiçbişey yemek istemiyorum tavuktan falan tiksiniyorum göğüslerim acıyor yanları bide cok akıntım varr

Kimi doktor ilk haftalarda ıkınmayin wc de diyor, ben sabahları aç karnına kayısı yiyorum iyi geldi tavsiye ederim 🙏🏻 vitamin verdiler mi size

Kimi doktor ilk haftalarda ıkınmayin wc de diyor, ben sabahları aç karnına kayısı yiyorum iyi geldi tavsiye ederim 🙏🏻 vitamin verdiler mi size
Bn kabız değilim sadece yediğim şeylerden ve kullandıgım iğneler gaz yapıyor onu atamıyorum yüryüşte yasak hareketsizim suan 😌 folik asit kullanıyorum sadece ben daha bebeği ve kalp atısını göremedim

Bn kabız değilim sadece yediğim şeylerden ve kullandıgım iğneler gaz yapıyor onu atamıyorum yüryüşte yasak hareketsizim suan 😌 folik asit kullanıyorum sadece ben daha bebeği ve kalp atısını göremedim
Anladım, inş onları çabuk atlatirsinizz. Bende bağırsak sendromu olduğu için ömürlük yaşayacağım şeyi biraz daha fazla yaşıyorum malesef :KK43: aynı gün ishal ve kabiz olabiliyorum çok zorr.. hareketsizlik içinde sabretmek lazimmm 6. Aylarda yürüyüşler iyi gelir size 🙏🏻😊

Doktor bana ne keseyi dedi ne de başka birşey dedi. Çok yanlış doktor secimim vardı. Sadece dediği şey , yerleşmeye başlamış.. demek oldu. Bunu gören herşeyi görür değil mi 🤔😀
Allah Allah cok garip bi cümle anlamadım 😀😀
Ben ilk 4 haftalıkken alttan muayenede gördüm keseyi cok minikti dün gittiğimde ultasonda gözüktü karından 5+6 günlük dedi ama bebeği göremedik daha

X