- 5 Mart 2024
- 201
- 61
- 33
-
- Konu Sahibi Gizmooberoo
Kan çarşamba vermiştim yani 2 gün evvel. Bugün akşam acile gitsem acaba yaparlar mı? İnşallah herşey yolundadır iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Heyecanıma ortak oldunuz. Ben hala inanamıyorum.Kan ne zaman verdiniz? Bence bugün de verin artış var mı bakılsın? Inşallah duzenli artıyordur. Kimyasal filan değildir. Artış güzelse lekelenmelere karşı belki progestan filan önerilir. Inşallah sizinledir meleğiniz. çok güzel sürpriz.
Acil yapmayabiliyor ya devlette özele giderseniz daha iyi olur. Gerçekten çok mutlu oluyorum ben de bu sevinçlerle. Ben de 2. Tüp bebek için regl olmayı beklerken hamile kaldım. Her hasret çekene nasip olsun.Kan çarşamba vermiştim yani 2 gün evvel. Bugün akşam acile gitsem acaba yaparlar mı? İnşallah herşey yolundadır iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Heyecanıma ortak oldunuz. Ben hala inanamıyorum.
Ay amin inşallah. Akşam özel de yaptıracağım. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.Acil yapmayabiliyor ya devlette özele giderseniz daha iyi olur. Gerçekten çok mutlu oluyorum ben de bu sevinçlerle. Ben de 2. Tüp bebek için regl olmayı beklerken hamile kaldım. Her hasret çekene nasip olsun.
Benimki 2.5 yaşı geçti. Sizlere de bugünler nasip olsun.Ay amin inşallah. Akşam özel de yaptıracağım. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
Ayy ne güzel inşallah o günleri görürüm. Bahtı güzel olsun inşallahBenimki 2.5 yaşı geçti. Sizlere de bugünler nasip olsun.
Hakkında hayırlısı olsun. Sıkma canını. Benim de umudum yok zaten. Bakalım pazartesiye kadar bekleyeceğim ben de.Benim regl döngüm 28 günde 1 di ve her zaman günümden bir iki gün önce erken olurdum, bir de kahverengi lekelenme başlardı adet öncesi sonra kanama başlardı. Hiç bir belirti olmayınca regl ile ilgili evde test yaptım 2. Çizgi hafif silik çıktı ertesi gün kan verdim ve öyle öğrendim. Bu Salı doktora gittiğimde bugün için benden tekrar kan vermemi istedi ve tekrar kan verdim az önce sonuç çıktı betam 19’a düşmüş sanırım kimyasal gebelik , doktoruma yazdım cevap bekliyorum. Ama hiç kanama olmadım hala , muhtemelen beta düşünce kanamam başlar. Umarım sizin sağlıkla ilerler dua edicem size
Çok sağolun Allah razı olsunOlumlu düşünün, stres yapmayın, bizde 2 yıldır çocuk istiyoruz ilk defa yaşadım bu durumu, ben hiç hamile kalamıyordum, bu bile umut oldu bana suan, lütfen sende umudunu kaybetme, her şeyde bir hayır vardır, dua edicem size inşallah tutunur