Gebeliğin ilk günlerinde lekelenme

Gizmooberoo

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2024
201
61
33
Arkadaşlar merhaba. Ben tüp bebek tedavisi görüyordum. Opu yapıldı. Bu ay transferim olacaktı doktorum hormonlara bakmak istedi. O sırada beta hcg de bakmış. Dün beni aradı gebelik olduğunu söyledi. Beta değerim 26 imiş. Daha çok yeni olduğunu söyledi. Pazartesi tekrar beta baktırmamı söyledi. Geçtiğimiz haftasonu 2 gün böyle pembe lekelenmelerim olmuştu geçmişti. Gebelik bilmiyordum adetim başlayacak diye düşündüm. Dün gebeliği öğrendim fakat akşamında ve bu sabahta yine hafif pembe lekeler oluşuyor. Sanki sancı tarzı birşeyler de var. Bu benim ilk gebeliğim. Hiçbir fikrim yok bu konularda. Acaba gebeliğim dış gebelik mi ondan mı lekelenme oluyor? Ya da lekelenme sebebi ne olabilir? Bunun için doktoruma gitmeli miyim?

Kan ne zaman verdiniz? Bence bugün de verin artış var mı bakılsın? Inşallah duzenli artıyordur. Kimyasal filan değildir. Artış güzelse lekelenmelere karşı belki progestan filan önerilir. Inşallah sizinledir meleğiniz. çok güzel sürpriz. 🥲

Kan ne zaman verdiniz? Bence bugün de verin artış var mı bakılsın? Inşallah duzenli artıyordur. Kimyasal filan değildir. Artış güzelse lekelenmelere karşı belki progestan filan önerilir. Inşallah sizinledir meleğiniz. çok güzel sürpriz. 🥲
Kan çarşamba vermiştim yani 2 gün evvel. Bugün akşam acile gitsem acaba yaparlar mı? İnşallah herşey yolundadır iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Heyecanıma ortak oldunuz. Ben hala inanamıyorum. 😇

Kan çarşamba vermiştim yani 2 gün evvel. Bugün akşam acile gitsem acaba yaparlar mı? İnşallah herşey yolundadır iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Heyecanıma ortak oldunuz. Ben hala inanamıyorum. 😇
Acil yapmayabiliyor ya devlette özele giderseniz daha iyi olur. Gerçekten çok mutlu oluyorum ben de bu sevinçlerle. Ben de 2. Tüp bebek için regl olmayı beklerken hamile kaldım. Her hasret çekene nasip olsun. 🫠

Acil yapmayabiliyor ya devlette özele giderseniz daha iyi olur. Gerçekten çok mutlu oluyorum ben de bu sevinçlerle. Ben de 2. Tüp bebek için regl olmayı beklerken hamile kaldım. Her hasret çekene nasip olsun. 🫠
Ay amin inşallah. Akşam özel de yaptıracağım. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

Merhaba, bende tüp bebek işlemleri için tam tedaviye başlayacakken hamile kaldığımı öğrendim geçen hafta, normalde eylül de yumurta toplamı işlemlerim yapılacaktı ki bize de sürpriz yaptı :) 2 yıldır korunmuyorduk ve ben Pcos luyum. Şuan 4 haftalığız, bende senin gibi erken öğrenenlerdenim BETA 38 ile öğrendim, ve asla zaman geçmiyor. haftaya cuma kese için doktor çağırdı. umarım ikimiz içinde süreç sağlıklı ve doğal yoldan ilerler. Sizin adınıza çok sevindim gercekten.

Aaa ne güzel size de sürpriz olmuş sağ salim kucağınıza almak nasip olur inşallah size de bana da. Keşke diyorum bu kadar erken öğrenmeseydim. Aşırı strese girdim bir de lekelenme olunca daha da tedirginim. Siz nasıl öğrendiniz? Kaç haftalık falan olduğunu doktorum demedi. Hiçbir bilgim de yok. 38le öğrendiğiniz de kaç haftalıktınız? Belirtileriniz nelerdi?

Benim regl döngüm 28 günde 1 di ve her zaman günümden bir iki gün önce erken olurdum, bir de kahverengi lekelenme başlardı adet öncesi sonra kanama başlardı. Hiç bir belirti olmayınca regl ile ilgili evde test yaptım 2. Çizgi hafif silik çıktı ertesi gün kan verdim ve öyle öğrendim. Bu Salı doktora gittiğimde bugün için benden tekrar kan vermemi istedi ve tekrar kan verdim az önce sonuç çıktı betam 19’a düşmüş sanırım kimyasal gebelik , doktoruma yazdım cevap bekliyorum. Ama hiç kanama olmadım hala , muhtemelen beta düşünce kanamam başlar. Umarım sizin sağlıkla ilerler dua edicem size 🙏♥️

Benim regl döngüm 28 günde 1 di ve her zaman günümden bir iki gün önce erken olurdum, bir de kahverengi lekelenme başlardı adet öncesi sonra kanama başlardı. Hiç bir belirti olmayınca regl ile ilgili evde test yaptım 2. Çizgi hafif silik çıktı ertesi gün kan verdim ve öyle öğrendim. Bu Salı doktora gittiğimde bugün için benden tekrar kan vermemi istedi ve tekrar kan verdim az önce sonuç çıktı betam 19’a düşmüş sanırım kimyasal gebelik , doktoruma yazdım cevap bekliyorum. Ama hiç kanama olmadım hala , muhtemelen beta düşünce kanamam başlar. Umarım sizin sağlıkla ilerler dua edicem size 🙏♥️
Hakkında hayırlısı olsun. Sıkma canını. Benim de umudum yok zaten. Bakalım pazartesiye kadar bekleyeceğim ben de.

Olumlu düşünün, stres yapmayın, bizde 2 yıldır çocuk istiyoruz ilk defa yaşadım bu durumu, ben hiç hamile kalamıyordum, bu bile umut oldu bana suan, lütfen sende umudunu kaybetme, her şeyde bir hayır vardır, dua edicem size inşallah tutunur 🥰🫶♥️

Olumlu düşünün, stres yapmayın, bizde 2 yıldır çocuk istiyoruz ilk defa yaşadım bu durumu, ben hiç hamile kalamıyordum, bu bile umut oldu bana suan, lütfen sende umudunu kaybetme, her şeyde bir hayır vardır, dua edicem size inşallah tutunur 🥰🫶♥️
Çok sağolun Allah razı olsun🌸 inşallah ikimizinde yakın zamanda yüzü güler 🥰 rabbim isteyen herkese nasip etsin. Ben de size dua edicem 🌸🌸

X