• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğin ilk ayında seyehat

Bohemo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2019
43
17
38
32
Hanımlar merhabalar.. Ben 5 haftalık hamileyim. 6.haftamda önceden planlamış olduğumuz ege turuna çıkıcaz inşAllah.. Tüm aile gidicez ve çok istiyorum. Haftaya doktoruma ilk muayenem var ona da sorucam fakat sizlere de sormak istedim. Gidip de sıkıntı yaşayan oldu mu ? Arabayla gidicez ve 1 hafta il il dolaşcaz. Gittiğimiz illerde gece konaklayacaz. 2- 3 saatte bir de hep mola verip kısa yürüyüşler yapıcam diye planlıyorum ne dersiniz ?

Ben de tam 6. haftamda tatile çıkmıştım doktoruma sorduğumda bir sakıncası yok demişti sadece yolda 2-3 saate bir mola verip 5-10 dk ayaklan ve güneşten kendini koru demişti. hiçbir sorun yaşamadım çok şükür tabi doktorunuzun fikri çok önemli sorunlu bir gebelik geçirmiyorsanız problem olmaz diye düşünüyorum :)

Hanımlar merhabalar.. Ben 5 haftalık hamileyim. 6.haftamda önceden planlamış olduğumuz ege turuna çıkıcaz inşAllah.. Tüm aile gidicez ve çok istiyorum. Haftaya doktoruma ilk muayenem var ona da sorucam fakat sizlere de sormak istedim. Gidip de sıkıntı yaşayan oldu mu ? Arabayla gidicez ve 1 hafta il il dolaşcaz. Gittiğimiz illerde gece konaklayacaz. 2- 3 saatte bir de hep mola verip kısa yürüyüşler yapıcam diye planlıyorum ne dersiniz ?
Daha cok erken birsey olmaz.

Back