- 14 Mayıs 2023
- 101
- 18
-
- Konu Sahibi SekerPortakali__
İlk geveliğimde 3 Ay hiç uyanmadım desem yeridirKızlar merhaba bir şey sormak istiyorum,
Ben gebeliğimi hissettiğim için regl tarihimden 2 gün önce kan testiyle öğrendim ve yaklaşık 2 haftadır geceleri uyumakta aşırı zorlanıyordum bazen sabaha kadar oturduğum oluyordu. Gebeliğimi öğreneli 4 5 gün falan oldu ve hala aynı durumdayım. Önce psikolojik sandım sonrada genelik yüzünden mi diye düşünmeye başladım. Gebelikten kaynaklı uyku problemi yaşadığını düşünen var mıçok sinirim bozuluyor uyumak istiyorum gündüzleri uyumamama rağmen geceleri yine uyuyamıyorum
Bana aile.hekimliginde kaygıdan uyuyamıyorsun Dediler. Bence folik asitte etkiliydiBen de asla uyuyamıyordum. 6 aylık hamileyim şu an. Özellikle ilk 2-3 ay gözüme uyku girmedi. Herkes hamilelikten değildir, psikolojiktir dedi diye terapi aldım ama sonra ihtiyacım yok diye bıraktım. Bence gayet hamileliktendi…
Sürekli uykuya talibim gerçektenOluyor öyle hamileliğin başında , ben sabah 6 da kalkıp işe gidecek olmama rağmen uyuyamiyordum .1-2 hafta sonra ise tam tersi , sürekli uykum vardı
O günlerimi bekliyorumHer gece uyanan benama merak etme sen yakında gözlerini açamayacaksın, çalışıyorsan eğer işte bile gözlerin kapanacak
Kaç haftalık şu an hala uyuyamıyorsunHamileliğin başında beri gece uyuyamiyorum. Hatta ilk dönem gündüz de uyuyamıyordum. Şimdi de gece en az 2 yada 3 kere uyanıyorum.
Hani hamileler çok uyurdu
İnşallah geçsin istiyorum eziyet gibi çünkü gözlerim ağrıyor artık ama uyku sıfır 5 lere kadar duruyorumBende senin gibiydim asla uyuyamıyordum şimdi ise uyanamıyorumgün içinde bile sürekli bir yerde uyuyup kalıyorum eşim evde dolaşırken dikkat ediyorum herhangi bir köşede uyumuş kalmış olabilirsin diyor geçecek bunlar bir süre sonra uyursun istemediğin kadar
Bende hamilelikten olduğunu düşünüyorum artıkBen de asla uyuyamıyordum. 6 aylık hamileyim şu an. Özellikle ilk 2-3 ay gözüme uyku girmedi. Herkes hamilelikten değildir, psikolojiktir dedi diye terapi aldım ama sonra ihtiyacım yok diye bıraktım. Bence gayet hamileliktendi
30+2Kaç haftalık şu an hala uyuyamıyorsun
Evet çok zor ben birde o zamanlar annemlerde kalıyordum daha zorduİnşallah geçsin istiyorum eziyet gibi çünkü gözlerim ağrıyor artık ama uyku sıfır 5 lere kadar duruyorum
Haydi inşallahEvet çok zor ben birde o zamanlar annemlerde kalıyordum daha zordu1 2 haftaya geçer o da
Maşallahh