• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Gebeliğin 9. Ayında bebekte kafa küçüklüğü?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Bilgemsi

Elhamdülillah..
Kayıtlı Üye
14 Mart 2017
1.260
1.478
133
Kızlar 37+3 günlük hamileyim ve son kontrollerimde hep bebeğimin başı yaklaşık 2 hafta küçük çıkıyor. Böyle bişey yaşayan var mı? Kafama takmam gereken bi problem mi? Karnı da 3-4 gün küçük çıkıyor.

Bu konuyu araştırdığım zaman hiç bi bilgi bulamamıştım benim gibi olanlara çare olsun diye yazıyorum. Bebeğim 39+0da doğdu ve kafa çevresi 33cm di. Ultrason çok yanıltıyor. Bebeğiniz doğmadan korkmayın Rabbimin mucizesine akıl sır ermez. Rabbim kızımı sağ sağlim kucağıma almayı nasip etti darısı tüm sıkıntı çekenlere

Sevindim adınıza zaten 2 hafta geri çıkmış karında yaklaşık bir hafta yani uçurum bir ölçüm degilmiş belki biraz zayıf bir bebektir :) Ultrason ölçümleri hep degisiyor. Sağlıkla büyütün.

Sevindim adınıza zaten 2 hafta geri çıkmış karında yaklaşık bir hafta yani uçurum bir ölçüm degilmiş belki biraz zayıf bir bebektir :) Ultrason ölçümleri hep degisiyor. Sağlıkla büyütün.
Daha sonraları fark büyüdü 4 haftaya çıkmıştı. Çok korktuk ama bi sıkıntı olmadı şükür.

Back