Gebeliğim sağlıklı mı

kafasikarisikkk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2023
33
24
27
Merhaba hanımlar
Beta değerim ilk 20 çıktı 5 gün sonra 80 oldu
Testlerin üzerinden 10 gün geçti bugün doktora gittim muayene etti, son adet tarihimden beri bebeğin 6+6 gğnlük olduğunu ve bu tarihe göre küçük kaldığını normalde kalp sesi olması gerektiğini söyledi görüntüyü verip 1 hafta sonra tekrar muayene edilmem gerektiğini söyledi. Bu sebeple kafam çok karıştı acaba sağlıksız bir gebelik mi? Çok üzgünüm

Doktorlar son adet tarihinin ilk gununu baz aliyorlar. Yani 6 haftalik deilsin. Benimde 17,33 cikti. Sirf bu stresleri tekrar yasamamak icin bayramdan sonra gidecem kadin doguma. Degerin guzel artmis saglikla al kucagina

Doktorlar son adet tarihinin ilk gununu baz aliyorlar. Yani 6 haftalik deilsin. Benimde 17,33 cikti. Sirf bu stresleri tekrar yasamamak icin bayramdan sonra gidecem kadin doguma. Degerin guzel artmis saglikla al kucagina
Allah razı olsun, doktor canımı çok sıktı 16 şubattan bu yana büyümemiş bir daha gel bekleyip dedi tekrar beta vermeyi düşünüyorum hatta. Böyle stresler ne zormuş keşke sizin gibi dayanıp bekleyebilsem sende sağlıkla al inşaAllah kucağına, güzel haberler alasın

Aminnn canim insaAllah karsilikli guzel haberler alalim

Bu deger iki ayda artan degermi anlamadim. Oyleyse kimyasal olur ve coktan düserdi. Kafam karisti kusura bakma hesaplamada bir yanlislik var. Ben bir haftalik deger anladim.

Kalp atışı için 8. Hafta sonuna kadar beklemek gerekiyor.
Kanaman olmadığı sürece stres yapma rahat ol ve sürekli beta ya baktırma 10 gün bekle. İçiniz rahat değilse bir sonraki kontrolde farklı bir doktora gidin derim.

Bu deger iki ayda artan degermi anlamadim. Oyleyse kimyasal olur ve coktan düserdi. Kafam karisti kusura bakma hesaplamada bir yanlislik var. Ben bir haftalik deger anladim.
Üzüntüden karışık yazdım sanırım benden kaynaklı oldu kusuruma bakmayın en son 16sında adet gördüm 16.02.2023 de
20.03.2023 de beta 20
25.03.2023 de beta 80 çıkmış
Betaları verip doktora muayeneye hiç gitmemiştim, bugün gidince de dediklerini aktardım buraya
Az önce dayanamayıp bidaha beta vermeye gittim bakalım sonucu bekliyorum yana döne

Ne güzel bilgi vermişsiniz doktor neredeyse 7 kalp atışı yok dedi direkt strese girdim o an. Kanamam da hiç olmadı ne yerleşme ne leke ne başka bişiy. En son betaya 10 gün önce baktırdım bide demin verdim bekliyorum sonucu işte. Muhakkak takip edecek doktor bulacağım

Testi aynı hastanede mi yaptırıyorsunuz

Hadi bakalım hayırlısı olsun bize de yaz inşallah güzel artmıştır

16 şubata göre değer az ama muhtemelen sen olman gereken 2. Regliden hemen önce yumurtladın ve geç döllenme olabilir. Benim doktorum “biz 2 katı diyoruz hesaplaması kolay olsun diye ama %60 normal artış için” derdi. Ayrıca 6. Haftada kalp atışı duyulması beklenir ama 8e kadar yolu var. Sonucu yaz bize de. Hayırlı haber alırsın inşallah

Allah razı olsun insaAllah böyle olur benide güzel doktorlar bulur umarım

261 çıkmış beta
10 gün önce 80di

Merhaba,

Lutfen acele etmeyin. 2 hafta verin bebeginize. Insallah saglikla ilerler.

5gun sonra 80 kotu bir deger sayilmaz.

Hmm sonra gordum. 10 gunde 260 iyi bir deger degil. Ama ben beklemekten yanayim. Kendim hep bekledim. Malesef sonunda kaybettim ama bekleyince icinde pismanlik olmadi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…