Gebeliğim sağlıklı mı

kafasikarisikkk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2023
33
24
27
Merhaba hanımlar
Beta değerim ilk 20 çıktı 5 gün sonra 80 oldu
Testlerin üzerinden 10 gün geçti bugün doktora gittim muayene etti, son adet tarihimden beri bebeğin 6+6 gğnlük olduğunu ve bu tarihe göre küçük kaldığını normalde kalp sesi olması gerektiğini söyledi görüntüyü verip 1 hafta sonra tekrar muayene edilmem gerektiğini söyledi. Bu sebeple kafam çok karıştı acaba sağlıksız bir gebelik mi? Çok üzgünüm

Hanımlar selamlar, bugün öğleden itibaren kasık ağrım oldu regl gibi kahve akıntı geldi az, akşama dogru kırmızı oldu, buradan gördüğüm kadarıyla da sıkıntı oluyor böyle olunca, betam da bugün baktırdım 221 olmuş 261 den düşüş var yani çok üzgünüm gerçekten ruh halim berbat durumda

Üzülmeyin lütfen sağlıksız bi gebelikmiş bu yüzden vucut kendi kendine atıyor yeni bir gebeliğe hazırlıyor böyle düsünün ne mutlu ki hamile kalabiliyorsunuz hic bu değerleri göremeyen insanlar var. Eskilee düşük yerini hazırlar der bi sonrakinin sağlıklı gebelik olma ihtimali yükseldi demektir 🌼

Üzülmeyin lütfen sağlıksız bi gebelikmiş bu yüzden vucut kendi kendine atıyor yeni bir gebeliğe hazırlıyor böyle düsünün ne mutlu ki hamile kalabiliyorsunuz hic bu değerleri göremeyen insanlar var. Eskilee düşük yerini hazırlar der bi sonrakinin sağlıklı gebelik olma ihtimali yükseldi demektir 🌼
Bilemiyorum ki… evet çok güzel dileklerinizi paylaşmışsınız daha çok taze doktordan da çıktım demin bi hayal kırıklığı oldu, dr da sağlıksız daha bebek bile yokmuş olmayana üzülme dedi ben de hissettim hiç pozitif değildm. Evet hamd olsun halime insaAllah dediğiniz gibi olur sıkı takiple artık devam edicem yoluma bu durumu bi atlatayım nasıl olacaksa işte ek bi mudahale olmadan olur umarım🤲🏻

Bilemiyorum ki… evet çok güzel dileklerinizi paylaşmışsınız daha çok taze doktordan da çıktım demin bi hayal kırıklığı oldu, dr da sağlıksız daha bebek bile yokmuş olmayana üzülme dedi ben de hissettim hiç pozitif değildm. Evet hamd olsun halime insaAllah dediğiniz gibi olur sıkı takiple artık devam edicem yoluma bu durumu bi atlatayım nasıl olacaksa işte ek bi mudahale olmadan olur umarım🤲🏻
Kanama ile beta kendini sıfırlayacaktır ben tekrar adet olmadan hamile kalmıştım moralinizi bozmayın sonrasi sağlıklı gebelik oluyor.

Merhaba hanımlar
Beta değerim ilk 20 çıktı 5 gün sonra 80 oldu
Testlerin üzerinden 10 gün geçti bugün doktora gittim muayene etti, son adet tarihimden beri bebeğin 6+6 gğnlük olduğunu ve bu tarihe göre küçük kaldığını normalde kalp sesi olması gerektiğini söyledi görüntüyü verip 1 hafta sonra tekrar muayene edilmem gerektiğini söyledi. Bu sebeple kafam çok karıştı acaba sağlıksız bir gebelik mi? Çok üzgünüm
Adetinize kaç gün varken öğrendiniz
Geç döllenme olabilir demedi mi doktorunuz bazı doktorlar korkutmayi seviyor bence bende son adet tarihim göre geriden geliyorum geç döllenme olduğu için sıkıntı etmeyin inşallah birşey yoktur

Adetinize kaç gün varken öğrendiniz
Geç döllenme olabilir demedi mi doktorunuz bazı doktorlar korkutmayi seviyor bence bende son adet tarihim göre geriden geliyorum geç döllenme olduğu için sıkıntı etmeyin inşallah birşey yoktur
Geç döllenme olabileceğini buradan öğrendim açıkca hep acik doktoruna gittim yrın kendi doltoruma gidicem artık geçte olsa demediler ama geç döllenme diye. Ama betada bugün düşüşe gectiği ve normal regl olmaya başladığım için umutlar bitti bende, korkutsa da korkutmasa da oln oldu gibi düşünüyorum

İnsaAllah sizlerin başına gelmez, doktordan çıktım şimdi kese gitmiş zaten sabah parça da gelmişti iyice bir seylerin kopup gittiğini anladım, dış gebelik degilmiş iyi ki dedi vücut kendi atar ama birz vakit gecınce beta bakacak sonra yola devam. Her sey hepimizin gönlünce olur umarım sizede iyi kötü fikir olsun yasadıklrım🤲🏻

X