Gebeliğim sağlıklı mı

kafasikarisikkk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2023
33
24
27
Merhaba hanımlar
Beta değerim ilk 20 çıktı 5 gün sonra 80 oldu
Testlerin üzerinden 10 gün geçti bugün doktora gittim muayene etti, son adet tarihimden beri bebeğin 6+6 gğnlük olduğunu ve bu tarihe göre küçük kaldığını normalde kalp sesi olması gerektiğini söyledi görüntüyü verip 1 hafta sonra tekrar muayene edilmem gerektiğini söyledi. Bu sebeple kafam çok karıştı acaba sağlıksız bir gebelik mi? Çok üzgünüm

Merhaba,

Lutfen acele etmeyin. 2 hafta verin bebeginize. Insallah saglikla ilerler.

5gun sonra 80 kotu bir deger sayilmaz.
Aceleci davranmadım ki aslında betalara baktırıp kendimce bekledim doktor bugün hatta neden öğrenince gelmedin demeye getirdi lafı.
80 den 10 gün sonra değer 261 olmuş sizce nasıl artış bana az geldi 😔😞 insaAllah tabii sağlıkla ilerler umudum bu yönde

Merhaba,

Lutfen acele etmeyin. 2 hafta verin bebeginize. Insallah saglikla ilerler.

5gun sonra 80 kotu bir deger sayilmaz.

Hmm sonra gordum. 10 gunde 260 iyi bir deger degil. Ama ben beklemekten yanayim. Kendim hep bekledim. Malesef sonunda kaybettim ama bekleyince icinde pismanlik olmadi.
Çok üzüldüm sizin adınıza da, nedense olumsuz hissediyorum banada düşük geldi. Mecbur ben de bekleyeceğim dua edip bakalım hayırlısı olsun ne diyim 😔

Aceleci davranmadım ki aslında betalara baktırıp kendimce bekledim doktor bugün hatta neden öğrenince gelmedin demeye getirdi lafı.
80 den 10 gün sonra değer 261 olmuş sizce nasıl artış bana az geldi 😔😞 insaAllah tabii sağlıkla ilerler umudum bu yönde
Keseyi görmüş müydü doktor bugün gittiğinizde

Korkutmak istemem ama sağlıklı durmuyor yeni sonucun daha yüksek çıkması lazımdı.
Rabbimden hayırlısını istemek lazım bence farklı kadın doğuma gidiniz neden yavaş artmış en azından detaylı araştırma yapılır

Keseyi görmüş müydü doktor bugün gittiğinizde
Dosyada ekleyeyim hatta, küçük dedi kalp sesi de yok dedi, dedikleri beynimde çınlıyor zaten 😞
image.jpg

Korkutmak istemem ama sağlıklı durmuyor yeni sonucun daha yüksek çıkması lazımdı.
Rabbimden hayırlısını istemek lazım bence farklı kadın doğuma gidiniz neden yavaş artmış en azından detaylı araştırma yapılır
Allah razı olsun hepinizden bi nebze dertleşebildim, ben de farkındayım sağlıklı değil gibi evet, ne gelirse Allahtan, hayırlısını diliyorum bakalım, muhakkak doktora görüneceğim başka çare yok

Dosyada ekleyeyim hatta, küçük dedi kalp sesi de yok dedi, dedikleri beynimde çınlıyor zaten 😞Eki Görüntüle 3228325
Dış gebelik gibi bir sorun yoksa bekleyin derim 1 hafta dediyse 2 hafta sonra gidin kesin görünür kalp atışı 9. Haftaya kadar duyulmuyor bazı hamilelerde içinizi ferah tutun üzülüp stres yapmayın

Dış gebelik gibi bir sorun yoksa bekleyin derim 1 hafta dediyse 2 hafta sonra gidin kesin görünür kalp atışı 9. Haftaya kadar duyulmuyor bazı hamilelerde içinizi ferah tutun üzülüp stres yapmayın
Dış gebelik gibi bir sorun olup olmadığını nasıl anlarım bilebilirim ki çok acemiyim bu konuda😞 bana ve bebeğe zararı olmayacaksa 2 hafta da olsa beklerim aslında

Dış gebelik gibi bir sorun olup olmadığını nasıl anlarım bilebilirim ki çok acemiyim bu konuda😞 bana ve bebeğe zararı olmayacaksa 2 hafta da olsa beklerim aslında
Dış gebelik olsaydı doktor hemen düşürmek için iğne yapardı ya da ameliyata alırdı demek ki dış gebelik yok normal gebelik sadece bekleyin derim ben yine de en iyisini siz bilirsiniz

Üzüntüden karışık yazdım sanırım benden kaynaklı oldu kusuruma bakmayın 😔 en son 16sında adet gördüm 16.02.2023 de
20.03.2023 de beta 20
25.03.2023 de beta 80 çıkmış
Betaları verip doktora muayeneye hiç gitmemiştim, bugün gidince de dediklerini aktardım buraya
Az önce dayanamayıp bidaha beta vermeye gittim bakalım sonucu bekliyorum yana döne 😞
Senin gecikmede cikmis o deger anladim canim bu sefer. Buyuk ihtimal gec döllenme olmus. Benim bata 6 kala cikti. Ama yukselisi normal geldi bana. Testi iyi yapmissin vermekle boyle icin icini yemeden. 500 uzeri bi deger cikmasi lazim yanlis hesaplamadiysam. Kalp atisi icin 8.haftaya kadar bekleyin

Merhaba hanımlar
Beta değerim ilk 20 çıktı 5 gün sonra 80 oldu
Testlerin üzerinden 10 gün geçti bugün doktora gittim muayene etti, son adet tarihimden beri bebeğin 6+6 gğnlük olduğunu ve bu tarihe göre küçük kaldığını normalde kalp sesi olması gerektiğini söyledi görüntüyü verip 1 hafta sonra tekrar muayene edilmem gerektiğini söyledi. Bu sebeple kafam çok karıştı acaba sağlıksız bir gebelik mi? Çok üzgünüm
Geç döllenme olabilir sürekli pozitif düşünün bence özellikle bu dönemde hayırlı olsun bu arada bizlerede duanızda yer verirseniz çok sevinirim 🥹😍

Dış gebelik olsaydı doktor hemen düşürmek için iğne yapardı ya da ameliyata alırdı demek ki dış gebelik yok normal gebelik sadece bekleyin derim ben yine de en iyisini siz bilirsiniz
Çok teşekkür ediyorum Allahım razı olsun fikirleriniz değerli benim için o yüzden buradayım🌹 bekleyebileceğim kadar bekleyeceğim o halde bakalım ♥️

Tamamini okudum, bence test verdiginiz hastanede sorun var; cunku normalde 261 betayla kese gorunmez. Su anda degerinizin minimum 1500-2000 olmasi lazim. Sonuclar hatali bana gore. Kese gorundukten sonra da betaya bakilmaz, duzenli artmaz cunku. Umarim gec dollenmedir ve saglikla ilerler 🙏🏻🌺
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim, umarım düşündüğünüz gibidir 🌹🌺

X