Gebeliğim boş çıktı

Bende en son 26 agustosta adet oldum bidaha olmadim ama 20 gun gecikme oldu bende. Ben 6 gun gecince test yapmistim zaten o sekilde ogrendim kan verdim ondada cikti ama sonrasinda bunlari yasasim iste saglikli ilerlemedi. Dr banada dedi test yapmasan bilmicektin bile bu kanamayida adet sancaktin bu kadar uzulmucektin dedi ama test yapmamak mumkun mu 20 gun gecmisti. Yasanacagi varmis demekki hayirlisi buymus drmeken baska bisey gelmiyo elimden
Aynı durumu yasamisiz inşallah en yakın Zamanda tekrar tattirsin Rabbim canım sabırla dua ile bekle canım herşeyin hayırlısı önce dualarimdasin ..

Ayni seyleri banada soyluyorlar ya icinde bebek olsaydi.. bos bir keseye insan bu kadar helâk oluyorsa bebek olsaydi dusunemiyorum. Tabiiki rabbim boyle uygun gormus isyanim yok alanda o verende. Araya bir adet girmesi yeterli diye okudum internette dogrumu peki yoksa iki adet kanamasi gecirmekmi gerekiyo
sanırım bir adet fiziksel anlamda yeterli olabilir ama Dr lar psikolojik olarak da toparlanma için tedbiren 3 ay diyor. kürtaj olmamissin rahmin temiz, hormonların normal seviyelere dönsün. bence de bir ay sonra deneyebilirsin.

Cok gecmis olsun ne denir bilemedim.
Allah en yakin zamanda saglikli olarak tekrar nasip etsin insallah.

Uzulme cnm. Kese ne kadar buyurse buyusun zaten bebek olusmucakti. Kendini yipratma. Rabbim insAllah tez zamanda saglikli hayirli evlatlar nasip edip acini dindirsin.

Canim seni cok iyi anliyorum. Benim kesem bozulmamisti bile.. hizla büyüyordu ama bebek gelismiyordu kalbi atmıyordu kurtaj olmak zorunda kaldim. Cok agladim kabullenemedim 8 hafta hamileyim diye dolaştım sonrasi.. :(

Doktorum 3 ay korunma önerdi ve 3 ay folik asite mutlaka devam et dedi. Cunku zaten önemli olan gebelikten önce folik asit kullanmak. Ben bu 3 aylik sürede kendimi topladim , saglikli beslenmeye başladım. Demir eksikligim vardi onun tedavisini gördüm. Katkili gidalardan uzak durup detoks yaptim.. 2 aydan sonra korunmayi bıraktım.. 1 ay sonra yine gebe kaldim elhamdullilah :) hem de simdi ne folik asit iciyorum ne de demir ilaci çünkü bütün değerlerim normal.

Biraz sabret zor bi dönem ama bu dönemi iyi değerlendir.. şükret ki gebe kalabiliyorsun.. yine olacak boş gebelik tekrarlamiyor zaten.. ben bu 3 aylik süreci iyi degerlendirdim. Hemen gebe kalma bence..

Canim seni cok iyi anliyorum. Benim kesem bozulmamisti bile.. hizla büyüyordu ama bebek gelismiyordu kalbi atmıyordu kurtaj olmak zorunda kaldim. Cok agladim kabullenemedim 8 hafta hamileyim diye dolaştım sonrasi.. :KK43:

Doktorum 3 ay korunma önerdi ve 3 ay folik asite mutlaka devam et dedi. Cunku zaten önemli olan gebelikten önce folik asit kullanmak. Ben bu 3 aylik sürede kendimi topladim , saglikli beslenmeye başladım. Demir eksikligim vardi onun tedavisini gördüm. Katkili gidalardan uzak durup detoks yaptim.. 2 aydan sonra korunmayi bıraktım.. 1 ay sonra yine gebe kaldim elhamdullilah :) hem de simdi ne folik asit iciyorum ne de demir ilaci çünkü bütün değerlerim normal.

Biraz sabret zor bi dönem ama bu dönemi iyi değerlendir.. şükret ki gebe kalabiliyorsun.. yine olacak boş gebelik tekrarlamiyor zaten.. ben bu 3 aylik süreci iyi degerlendirdim. Hemen gebe kalma bence..

Zaten kendimi toplamam 1 ayı bulur bunun uzerine birde adet donemi geciririm 2 ay gecer. Gebeligim devam etseydi bos olurmus zaten umarim bidaha tekrarlamaz :( benim teselkimde kurtaj olmamam gerek yokmus cunku daha cok yeniydi.. peki canim kanama kac gun devam ediyo

Uzulme cnm. Kese ne kadar buyurse buyusun zaten bebek olusmucakti. Kendini yipratma. Rabbim insAllah tez zamanda saglikli hayirli evlatlar nasip edip acini dindirsin.

Aynen canim zaten bebek olusmams hersey Allahtan verende o alanda.. Rabbim saglikli evlatlar nasip etsin

A
Aynı durumu yasamisiz inşallah en yakın Zamanda tekrar tattirsin Rabbim canım sabırla dua ile bekle canım herşeyin hayırlısı önce dualarimdasin ..
Allah razi olsun canim rabbim kimseye bu durumu yasatmasin isteyen herkese nsip etsin insallah

Zaten kendimi toplamam 1 ayı bulur bunun uzerine birde adet donemi geciririm 2 ay gecer. Gebeligim devam etseydi bos olurmus zaten umarim bidaha tekrarlamaz :KK43: benim teselkimde kurtaj olmamam gerek yokmus cunku daha cok yeniydi.. peki canim kanama kac gun devam ediyo
Canim benim 35-40 gun sürdü.. kanama gibi değil ama leke oldu surekli ic çamaşırım..lohusa hükmünde sayıldığı için o süre boyunca namaz filan kilamadim hic. Hatta tedirgin olup doktoruma gittim hic bi sıkıntı yok dedi. Yani benim yaklaşık 40 günüm böyle geçti..

Sonunda bi sonuca vardik ve bos gebelik oldugunu ogrendim. SAT 26 agustos fakat her gittigimde 1 aydan kucuk diyordu dr ve kese gelismiyordu, duzensizdi.. 2 hafta once 258 olan degerim bugun 379 cikti.. ki buda ne kadar sagliksiz ve gelismedigini gostermis oldu. Hala kanamam var ve dusuk yapiyorum. Folic asit verdi dr kullanmaya basladim. Kurtaja gerek kalmadan atlatmam tesellim oldu. Sabahtan beri aglamaktan gozlerim sissede herseyin hayirlisi:KK42: Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin
; ( Allahim en kisa zamanda kucagina alacagin sagliklo gebelik yasatsin . Ben de bu durumdayim düşüyor daha yeni :( kanamam kesiliyor bazen geliyor koyu renkli cok .bundan bile korkuyorum adete dòner mi diye diye kendimi yedim .10gundur agliyorum belki bebegim diye ama gitti giden :(

Back
X