Canim benim ne istersen basina ne gelirse hayirlisi de uzulme demek ki buymus hayirlisi senin icinsizin icin niye agliyosun bak benimde iki senedir yok Allahtan umut kesme olur gene en azindan hemen hamile kalabilme sansivar kurtaj olmadn rahatla uzulmeSonunda bi sonuca vardik ve bos gebelik oldugunu ogrendim. SAT 26 agustos fakat her gittigimde 1 aydan kucuk diyordu dr ve kese gelismiyordu, duzensizdi.. 2 hafta once 258 olan degerim bugun 379 cikti.. ki buda ne kadar sagliksiz ve gelismedigini gostermis oldu. Hala kanamam var ve dusuk yapiyorum. Folic asit verdi dr kullanmaya basladim. Kurtaja gerek kalmadan atlatmam tesellim oldu. Sabahtan beri aglamaktan gozlerim sissede herseyin hayirlisiRabbim kimsenin kucagini bos birakmasin
Rabbim sabır versin canım.. İnşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalıp yavrunu sağlıklı kucağına alırsın.. Fazla harap etme kendini lütfen.. Allaha emanet olSonunda bi sonuca vardik ve bos gebelik oldugunu ogrendim. SAT 26 agustos fakat her gittigimde 1 aydan kucuk diyordu dr ve kese gelismiyordu, duzensizdi.. 2 hafta once 258 olan degerim bugun 379 cikti.. ki buda ne kadar sagliksiz ve gelismedigini gostermis oldu. Hala kanamam var ve dusuk yapiyorum. Folic asit verdi dr kullanmaya basladim. Kurtaja gerek kalmadan atlatmam tesellim oldu. Sabahtan beri aglamaktan gozlerim sissede herseyin hayirlisiRabbim kimsenin kucagini bos birakmasin
Amin canim tabiiki herseyin hayirlisi.. Rabbim seninde gonlune gore versin insallah sende en kisa zamanda hamile kalirsinCanım Allah sabır versin. İnşallah tez zamanda yeniden hamile kalırsın da bunu unutursun. Bak en azından hamile kalabiliyorsun canım. Ben 15 aydır uğraşıyorum ve jiç umudum kalmadı artık.
Neyapalım canım herşeyde vardır bir hayır.
Kendine iyi bak. ❤
Ayni seyleri banada soyluyorlar ya icinde bebek olsaydi.. bos bir keseye insan bu kadar helâk oluyorsa bebek olsaydi dusunemiyorum. Tabiiki rabbim boyle uygun gormus isyanim yok alanda o verende. Araya bir adet girmesi yeterli diye okudum internette dogrumu peki yoksa iki adet kanamasi gecirmekmi gerekiyoCanın sağolsun.. ağlama üzülme demeyeceğim, 5 sene önce ben de boş bi keseye öyle baglandim ki.. dusuk yaptım günlerce ağladım, anneme eşime küstüm... annem boş bi balon, ya içinde bebek olsaydı, kalp atışını duysaydin, hareketlerini hissetseydin içinde buyuseydi ne olacaktı dedi. Haklı. Ama işte manen o kadar hazirim ki anne olmaya, küçücük bi keseye yandım tutustum. Dr, uç ay bekle sonra dene dedi. Dusukten sonra iki adet gordum, yani iki ay bekledim, üçüncü ay kizima hamile kaldım. İnş Rabbim senin yüzünü güldürecek.
Canim 3 ay ara verilmesi gerekildigi soylendi folic asit verdi 3 ay kullan dedi. Bende 1 adetten sonrada olabilecegini okudum biyerde nasil oluyoCanım kimyasal gebelik yaşamışsın sen Rabbim sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah. Üzülme aynı şeyi iki defa yaşadım. Doktorlar bebeklerimn tutunamadigini söyledi. İlaç desteği ile tutunmasini saglasak ki bu bile çok zor bebek engelli olur dedi sagliksiz olduğu için gebeligi vücut sonlandıriyor. yalnız hemen hamile kalabilirsin korunma .Allah'ım hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin
Çok geçmiş olsun canımSonunda bi sonuca vardik ve bos gebelik oldugunu ogrendim. SAT 26 agustos fakat her gittigimde 1 aydan kucuk diyordu dr ve kese gelismiyordu, duzensizdi.. 2 hafta once 258 olan degerim bugun 379 cikti.. ki buda ne kadar sagliksiz ve gelismedigini gostermis oldu. Hala kanamam var ve dusuk yapiyorum. Folic asit verdi dr kullanmaya basladim. Kurtaja gerek kalmadan atlatmam tesellim oldu. Sabahtan beri aglamaktan gozlerim sissede herseyin hayirlisiRabbim kimsenin kucagini bos birakmasin
Aynen canim bendim o.. Meger düsen oymus gormustumÇok geçmiş olsun canımAllah'in takdiri insaallah en yakin zamanda saglikli bir gebeligin olur..sen bugün gebelik kesesi düşer mi diye soru sormuştun değil mi
Canım ben seni en son hamilesin diye hatirliyodum çok geçmiş olsun sana daCanım kimyasal gebelik yaşamışsın sen Rabbim sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah. Üzülme aynı şeyi iki defa yaşadım. Doktorlar bebeklerimn tutunamadigini söyledi. İlaç desteği ile tutunmasini saglasak ki bu bile çok zor bebek engelli olur dedi sagliksiz olduğu için gebeligi vücut sonlandıriyor. yalnız hemen hamile kalabilirsin korunma .Allah'ım hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin
Canım aynısını 3 ay önce yaşadım bende haziran ayında 11 gün gecikme ile adet gormustum hamileyim sanmistim testte yapamadim negatif gorme korkusundan sonra adet oldum zaten kimyasal di sanırım Dr da gitmedigimden bilmiyorum temmuz ayında normal gününde oldum âdeti ve sonraki ay geldi meleğim çok şükür sende aynısı olur belki çok duydum bu şekilde olan Rabbim hayirlisini sagliklisini nasib etsin hepimize çok geçmiş olsun canımAyni seyleri banada soyluyorlar ya icinde bebek olsaydi.. bos bir keseye insan bu kadar helâk oluyorsa bebek olsaydi dusunemiyorum. Tabiiki rabbim boyle uygun gormus isyanim yok alanda o verende. Araya bir adet girmesi yeterli diye okudum internette dogrumu peki yoksa iki adet kanamasi gecirmekmi gerekiyo
Amin canım boyle yaşananları duydukça üzülüyorum gerçekten inşaAllah en yakın zamanda olur hamile kalırsınızAynen canim bendim o.. Meger düsen oymus gormustumamiinn rabbim saglikli sihhatli evlatlar nasip etsin isteyen herkese
Ben hamileyim şuan canım 10 haftalıkolduk teyzesi .ama daha önce iki bebeğimi kaybettim ardı ardına Allah im hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah yavrularımızi korusun. .Canım ben seni en son hamilesin diye hatirliyodum çok geçmiş olsun sana daRabbim hepinize sağlıklı evlatlar nasip etsin
MaşaallahBen hamileyim şuan canım 10 haftalıkolduk teyzesi .ama daha önce iki bebeğimi kaybettim ardı ardına Allah im hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah yavrularımızi korusun. .
Bende en son 26 agustosta adet oldum bidaha olmadim ama 20 gun gecikme oldu bende. Ben 6 gun gecince test yapmistim zaten o sekilde ogrendim kan verdim ondada cikti ama sonrasinda bunlari yasasim iste saglikli ilerlemedi. Dr banada dedi test yapmasan bilmicektin bile bu kanamayida adet sancaktin bu kadar uzulmucektin dedi ama test yapmamak mumkun mu 20 gun gecmisti. Yasanacagi varmis demekki hayirlisi buymus drmeken baska bisey gelmiyo elimdenCanım aynısını 3 ay önce yaşadım bende haziran ayında 11 gün gecikme ile adet gormustum hamileyim sanmistim testte yapamadim negatif gorme korkusundan sonra adet oldum zaten kimyasal di sanırım Dr da gitmedigimden bilmiyorum temmuz ayında normal gününde oldum âdeti ve sonraki ay geldi meleğim çok şükür sende aynısı olur belki çok duydum bu şekilde olan Rabbim hayirlisini sagliklisini nasib etsin hepimize çok geçmiş olsun canım
Amin kardeşim Amin Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasin.Maşaallahevlat sahibi olmak isteyenlerin en yakın zamanda duaları kabul olur insaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?