- Konu Sahibi Aysegul6712
Günaydın canım valla mide yanmalarım geçen günlere göre daha az ve nadir oldu dün. Bugün de birşey yok şimdilik. Sen ne durumdasınCanım gunaydin ne durumdasin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canım valla mide yanmalarım geçen günlere göre daha az ve nadir oldu dün. Bugün de birşey yok şimdilik. Sen ne durumdasınCanım gunaydin ne durumdasin
Bakalım cnm yarın sağlık ocağında kan vericm ne cikicak olmadı kadın doğuma gidicm hayırlısıYok canım bende çok uzun zamandır guatr var ilaç kullanıyorum bende öyle bir etkisi olmadı hiç. Mevsimsel ya da stresten olabilir veya başka bir şey en iyisini doktor bilir bunun
Hayırlısı inşallahBakalım cnm yarın sağlık ocağında kan vericm ne cikicak olmadı kadın doğuma gidicm hayırlısı
Canim benimde adet sancilarim oluyor saniyelik kasık batma nadir sanki her an adet olucamGünaydın canım valla mide yanmalarım geçen günlere göre daha az ve nadir oldu dün. Bugün de birşey yok şimdilik. Sen ne durumdasın
Amaa bunlar gebelik belirtisi aynı zamanda. Adet de olabilir ama gebelik belirtisi de. Umudunu kesme sen. Misal benim bugün hiçbir şeyim yok kesin adet olucam diyorum. Sabah erken gebelik testi yapsam mı dedim sonra vazgeçtimCanim benimde adet sancilarim oluyor saniyelik kasık batma nadir sanki her an adet olucampek umudum yok artık
Ya canım sanki adet olucam gibi saniyelik oluyor ya karnım belim ağrıyor bazen aradaAmaa bunlar gebelik belirtisi aynı zamanda. Adet de olabilir ama gebelik belirtisi de. Umudunu kesme sen. Misal benim bugün hiçbir şeyim yok kesin adet olucam diyorum. Sabah erken gebelik testi yapsam mı dedim sonra vazgeçtim
Saniyelik olmaz ki adet olacağın zaman biraz sürmez miYa canım sanki adet olucam gibi saniyelik oluyor ya karnım belim ağrıyor bazen arada
Yok uzun sürmüyor arada oluyor beş saniye falan oluyor yani sen test yapmak istiyorsun herhalde bence bekle yanlış sonuç verebilir inşallah canım ikimizde pozitifi görürüzSaniyelik olmaz ki adet olacağın zaman biraz sürmez mi
Ben şimdiye kadar okuduğum gördüğüm hep herkes aynen adet olacakmışm gibi hissettim diyordu. Bilmiyorum hayırlısı ya. İnan ki bak evde dolapta duruyor yapsam mı dedim sabah. Bilmiyorum ama içime negatif doğuyor ve görüp üzülecem yine en iyisi adet günümü beklemekYok uzun sürmüyor arada oluyor beş saniye falan oluyor yani sen test yapmak istiyorsun herhalde bence bekle yanlış sonuç verebilir inşallah canım ikimizde pozitifi görürüz![]()
Ayen. Canım bugün misafirlerim vardı hareket ettikçe oluyordu ayen hayırlısı ya yok canım yapma bence bekle negatif görürsen adet gününe kadar takilirsin teste adetin geçince yap hayırlısı olsun inşallahBen şimdiye kadar okuduğum gördüğüm hep herkes aynen adet olacakmışm gibi hissettim diyordu. Bilmiyorum hayırlısı ya. İnan ki bak evde dolapta duruyor yapsam mı dedim sabah. Bilmiyorum ama içime negatif doğuyor ve görüp üzülecem yine en iyisi adet günümü beklemek
Çok yormamaya çalış kendini sen yine de her duruma karşı belki de bebiş vardır.Ayen. Canım bugün misafirlerim vardı hareket ettikçe oluyordu ayen hayırlısı ya yok canım yapma bence bekle negatif görürsen adet gününe kadar takilirsin teste adetin geçince yap hayırlısı olsun inşallah![]()
İnşallah vardır ya seninde inşallah Allah istiyen herkese nasip etsinÇok yormamaya çalış kendini sen yine de her duruma karşı belki de bebiş vardır.![]()
Valla benim kendimden yana hiç umudum kalmadı ama inşallahİnşallah vardır ya seninde inşallah Allah istiyen herkese nasip etsin![]()
Niye canım benimde kendimden yana kalmıyor gibiValla benim kendimden yana hiç umudum kalmadı ama inşallah![]()
Yani çünkü mide yanması falan birşey kalmadı akıntım da azaldı. Arada tek taraflı ağrı oluyor ama o da gazdır diyorum artıkNiye canım benimde kendimden yana kalmıyor gibisenin niye ümidin yok
Hiç canımızı sıkmayalim zaten dört beş gün kalmışYani çünkü mide yanması falan birşey kalmadı akıntım da azaldı. Arada tek taraflı ağrı oluyor ama o da gazdır diyorum artık
Hayırlısı olsun inşallah ne diyim bir kac gün kaldı zatenHiç canımızı sıkmayalim zaten dört beş gün kalmışhayırlısıni dileyelim bana da gelen adet sancıları umud kırıyor
![]()
Aynen canımHayırlısı olsun inşallah ne diyim bir kac gün kaldı zaten![]()
Hayırlısı olsun inşallah ne diyim bir kac gün kaldı zaten![]()