- 7 Mayıs 2015
- 1.145
- 562
- 123
- 29
- Konu Sahibi Aysegul6712
-
Sence kimyasal mı yaşadım? Hafif beta yükseldi adet gecikti bide belirti de yaşamıştım karında silik testler falan derken sanki kimyasal yaşadım gibi geldi banaOlsun umut oldu en azından bu seferlik. Olabileceğini gördün en azından kuzum. Ümit hep var işte onu görmüş olduk hepimiz sende
Valla kuzum tıbbi boyutunu çok bilmiyorum ama folik asit falan kullanıyor musun ? Bence sende bı doktora git görün. Yani bir şekilde döllenme oluyor bu sağlıklı oldugun anlamına gelir. Gerisi için de belki vitamin desteği vs yapar doktor bu durumu anlatırsanSence kimyasal mı yaşadım? Hafif beta yükseldi adet gecikti bide belirti de yaşamıştım karında silik testler falan derken sanki kimyasal yaşadım gibi geldi bana
Yani şey demeye çalışıyorum aslında böyle bir durum yaşadığını söylersen doktora belki bebeğin tutunmssina yardımcı olacak biseyler yapar ya da ne bileyim daha rahat hamile kalabilmen içinVitaminlerim bildiğim kadarıyla iyi bir kaç ay önce bıraktım kullanmayı
Olsun canım en azından umut doldu tekrardan umudunu kaybetme en azından sen kabulleniyorsun adeti bazilari adet oluyor doktora gidiyor yine hamilelik ten supheliniyorlar bana özelden yaziyirlar çıldırıyorumKızlar sıkı durunnn !!
Adet oldum
O test silik şu test silik kan versem mi bıdı bıdı derken hooop dur bakalım ben geliyorum dedi benimki. 4 gün gecikmeli de olsa adet oldum bugün. Önümüzdeki ayı değerlendiririz artık napalım
Merhaba benimde ilk gebeliğim olacak bat 6 günüm var pcosluyum bir haftadır durmayan baş ağrım ve sol kaşığımda batmalar oluyor gebelik olabilir mi30 Kasımda son adetimi oldum. Aralık ayının 14ünde yumurtlama günümdü. Eşimle ayın 12si ve 14ünde korunmasız ilişkiye girdik. Hatta dün akşam kasık ağrısı yaşadım adet sancısı gibiydi. Ve 4-5 gündür göğüslerim çok şişler. Normalde adet belirtilerim de böyle olur ayırt edemiyorum... Olursa ilk gebeliğim olacak inşallah... Ne zaman öğrenebilirim en erken :)
İnşallah olur birçok belirti yaşadım bu ay olmadı benim meselaMerhaba benimde ilk gebeliğim olacak bat 6 günüm var pcosluyum bir haftadır durmayan baş ağrım ve sol kaşığımda batmalar oluyor gebelik olabilir mi
Yok canım o kadar da değil yaniOlsun canım en azından umut doldu tekrardan umudunu kaybetme en azından sen kabulleniyorsun adeti bazilari adet oluyor doktora gidiyor yine hamilelik ten supheliniyorlar bana özelden yaziyirlar çıldırıyorum
Çok uğraştım her ay kesin hamileyim psikolojisine giriyorum o denli belirti yaşıyorum dediğin gibi psikolojik olabilirİnşallah olur birçok belirti yaşadım bu ay olmadı benim meselabiraz da psikolojik yaşayabiliyoruz
Ne zamandan beri deniyordunuz ?Çok uğraştım her ay kesin hamileyim psikolojisine giriyorum o denli belirti yaşıyorum dediğin gibi psikolojik olabilir
Bir yıldır deniyoruz olmuyorNe zamandan beri deniyordunuz ?
Ne zamandan beri deniyordunuz ?
Aynen ya nasip kismet bana özelden neler yazıyorlar yaYok canım o kadar da değil yaninasipp
Bir. Hafta kala başlıyor herhaldeBirde belirtiler en erken ne zaman başlar ?
Canım senin mide yanması ne olduFolik asit ? Misal ben ona 2,3 ay önce başladım doktorum halen de kullandiriyor
Yani şey demeye çalışıyorum aslında böyle bir durum yaşadığını söylersen doktora belki bebeğin tutunmssina yardımcı olacak biseyler yapar ya da ne bileyim daha rahat hamile kalabilmen için
Vallahi açken sorun yok ama en ufak birşey yediğimde mide yanması değil de böyle taş oturmuş mideme gibi oldu şimdi o da yok geçti yani ama dediğim gibi çok yemiyorum korkudan tekrar başlayacak diye hep hafif bir açlığım var. Ama başka en ufak bir belirtim yok. Arada tek taraflı ağrı giriyordu kasığıma şimdi o da yokCanım senin mide yanması ne oldu
Sen nasıl oldun kuzuCanım senin mide yanması ne oldu
Canım bu gece mübarek gece inşallah dualarımız kabul olurVallahi açken sorun yok ama en ufak birşey yediğimde mide yanması değil de böyle taş oturmuş mideme gibi oldu şimdi o da yok geçti yani ama dediğim gibi çok yemiyorum korkudan tekrar başlayacak diye hep hafif bir açlığım var. Ama başka en ufak bir belirtim yok. Arada tek taraflı ağrı giriyordu kasığıma şimdi o da yok
Benim bugün kasık batmalari başladi karnimin altında sağda bazen onun dışında bir belirti yok benim senin sadece mide yanmasımi.varSen nasıl oldun kuzu
Ya az evvel kalktım namazdan kapattım kitabı öyle çok dua ettim ki. Rabbim isteyen herkese hayırlısı ile nasip etse keşkeCanım bu gece mübarek gece inşallah dualarımız kabul olursenin sekiz gün kaldı galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?