- Emoji Skoru
- 562
- Puanlar
- 123
- Konu Sahibi Aysegul6712
-
Kan verdim akşam çıkar dediler haber veririm hemen çıkınca bugün adetim iki gün geciktiCanım gunaydin ne yaptın test yaptınmi merak ettim
İdrar testi yaptınmi canım hadi inşallah müjdeli haberlerini bekliyoruzKan verdim akşam çıkar dediler haber veririm hemen çıkınca bugün adetim iki gün gecikti
Yapamadım kalmadı elimde canımİdrar testi yaptınmi canım hadi inşallah müjdeli haberlerini bekliyoruz
Olsun canım kan daha güvenilir inşallah vardır canımYapamadım kalmadı elimde canım
E nabizdan bak canım varsa eğerKan verdim akşam çıkar dediler haber veririm hemen çıkınca bugün adetim iki gün gecikti
Canım merak ettim kan sonucun ne olduYapamadım kalmadı elimde canım
Bak bu da benim ki çok silik bat günüm zaten o yüzden yenidir daha varsa bi
Bende merak ettim valla napti acabaCanım gunaydin ne yaptın test yaptınmi merak ettim
Ya yazmışsın zaten..hadi hayırlısı inşallahKan verdim akşam çıkar dediler haber veririm hemen çıkınca bugün adetim iki gün gecikti
Ya yazmışsın zaten..hadi hayırlısı inşallah
Kızlar sağlık ocağına verdiğim için geç çıkıyor en erken akşam çıkarmış veya yarın düşer sisteme beklemek çok zor ama yapacak bişey yokCanım merak ettim kan sonucun ne oldu
Canım değerin gün ve gün artması çok önemli. 2 gün sonra tekrar baktırır, 2-3 e katlamışsa değer vardır inşallahKızlar değerim 3.10 çıktı var mı yok mu şimdi bilemedim acaba kimyasal gebelik mi?? Ayrıca hala adet olmadım gecikmemin ikinci günü
Stres yapma sakın. Arkadaşım 1 hafta adet gecikmesi ile gitti ve değeri 8 çıktı. Doktor iki hafta sonra tekrar bakalım dedi çok şükür arttı değeri şimdi hamileKızlar değerim 3.10 çıktı var mı yok mu şimdi bilemedim acaba kimyasal gebelik mi?? Ayrıca hala adet olmadım gecikmemin ikinci günü
Yani geçen ay da yaptırmıştım 0.1di bu ay 3.10 ufak bi artış var ve adet gecikmesi var kafam karıştı şuanCanım değerin gün ve gün artması çok önemli. 2 gün sonra tekrar baktırır, 2-3 e katlamışsa değer vardır inşallah
Canım gebelik var ama işte değerin artması lazım henüz çok yeni. Bak iyi düşün güzel düşün güzel olsun çok iyi işte başardın bak öyle düşünYani geçen ay da yaptırmıştım 0.1di bu ay 3.10 ufak bi artış var ve adet gecikmesi var kafam karıştı şuan
Doktor dedi zaten negatif olursa iki gün sonra tekrar bakalım sana dedi muhtemelen adetim çok geçmedi daha diye öyle dedi. İnşallah sağlıklı gebelik oluşurCanım gebelik var ama işte değerin artması lazım henüz çok yeni. Bak iyi düşün güzel düşün güzel olsun çok iyi işte başardın bak öyle düşünmoralini motivasyonunu yüksek tut bir kaç gün sonra gidip tekrar baktır
Belki geç döllenme dir canım on gün anca belli olur inşallah hayırlısı olurHey kızlar moralim çok bozuk ya burda bi kimyasal geçiren arkadaş vardı ona da sormak istiyorum gecikmemin ikinci günü 3.10 var da diyemem yok da ama sonuçta negatif varsa bile çok yeni. Kafama takılan şu 3 gün önce silik çizgi gördüm testte bu değer katlayarak gidiyorsa testte nasıl çıktı 3 gün önce . Acaba önce yükselip sonra düştü mü((
Ya hayır moralini bozma lütfen en kötü yarın değil ertesi gün gidip tekrar test yapacaksın. Moralini bozacak bişey yok kuzum lütfen modunu dusurmeHey kızlar moralim çok bozuk ya burda bi kimyasal geçiren arkadaş vardı ona da sormak istiyorum gecikmemin ikinci günü 3.10 var da diyemem yok da ama sonuçta negatif varsa bile çok yeni. Kafama takılan şu 3 gün önce silik çizgi gördüm testte bu değer katlayarak gidiyorsa testte nasıl çıktı 3 gün önce . Acaba önce yükselip sonra düştü mü((
Sağlıklı gebelik olsa daha yüksek bir değer çıkardı diye düşünüyorumYa hayır moralini bozma lütfen en kötü yarın değil ertesi gün gidip tekrar test yapacaksın. Moralini bozacak bişey yok kuzum lütfen modunu dusurme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?