- Emoji Skoru
- 1.696
- Puanlar
- 63
- Konu Sahibi Aysegul6712
-
Aynen canım içmiyorum artık bugünle beraber 14 gün var adetime bakalım neler olucak senin durumlar ne çok form yazıyorum okuyorum kimsenin konusu aklımda kalmıyor yaa o kadar kafam dolu ki hamilelik belirtilerini araştırmaktanAynen kuzum içme ne olur ne olmaz
Yarın sabah giderim hemen o zaman şimdiden bir randevu alayımKuzum birşey diyecem hemen bı kan testi vermeye gitsene. Belki kan degerine göre dokto ilaç falan yazar. Bence var yani benim içime öyle doğdu
Bir randevu al git bencce yarın bir test daha yapacakmisinYarın sabah giderim hemen o zaman şimdiden bir randevu alayım
Evet sabah yapıcam canımBir randevu al git bencce yarın bir test daha yapacakmisin
İnşallah canım guzel haberlerini bekliyoruzEvet sabah yapıcam canım
Umut hep varKızlar ben bu ay on beş gün boyunca soğan kürü içtim sizce umut varmıdır yaaa adetime 14 gün var
Aynen hep var inşallah bu ay dahada bir umut olur hepimiz içinUmut hep var
Canım var gibi gözüküyor bir kan ver bence zaten günün geçmiş bazıları daha bir hafta varken kar veriyorlar bence git ver yani ya pozitif ya da negatiftir inşallah çıkarKızlar benim testime de bakarmısınız bat 3 gün geçti erken gebelik testiyle de baktım bunla da ikisinindede silik çizgi var yardımcı olurmusunuz sizce gebelik var mıdırkaç gündür soruyorum burdakilere çok heycanlıyım
Evet canım kan verdim şuan heycanlı bekleyiş başladıCanım var gibi gözüküyor bir kan ver bence zaten günün geçmiş bazıları daha bir hafta varken kar veriyorlar bence git ver yani ya pozitif ya da negatiftir inşallah çıkar
İnşallah çıkar canım hepimiz heyecanla seni bekliyoruzEvet canım kan verdim şuan heycanlı bekleyiş başladı
İşte dedim ya kuzum bu ay rahim filmi çektik tüpler açık çıktı. İşte 15inde catlatma iğnesi oldum değerlendirdik günleri ama hiçbir belirti yok ara sıra tek taraflı kasık ağrısı dışında o da aşırı gaz var bende bu ay ondandır heralde diyorum bilmiyorum olmadi heralde yineAynen canım içmiyorum artık bugünle beraber 14 gün var adetime bakalım neler olucak senin durumlar ne çok form yazıyorum okuyorum kimsenin konusu aklımda kalmıyor yaa o kadar kafam dolu ki hamilelik belirtilerini araştırmaktan
Canım benimde bugün bat günüm ve aynıııı böyle çıkıyor sonucumKızlar benim testime de bakarmısınız bat 3 gün geçti erken gebelik testiyle de baktım bunla da ikisinindede silik çizgi var yardımcı olurmusunuz sizce gebelik var mıdırkaç gündür soruyorum burdakilere çok heycanlıyım
Kuzum hiç böyle düşünme olsun da yavaş olsun hayırlı olsun. Umudunu kesme hiç bir zamanEtrafımda altı yedi kişi hamile benden bir sene sonra evlenenler ikici kez hamile
Umudunu kesme canım bu ay olmasa diğer aylar var nasibimizi bekliyoruz hepimiz inşallah sağlık gebeliklerimiz olur ben düşüğümde hiç belirti yasamamiştim en azı da. Sagliksin nasibin elbet bulur seni canımİşte dedim ya kuzum bu ay rahim filmi çektik tüpler açık çıktı. İşte 15inde catlatma iğnesi oldum değerlendirdik günleri ama hiçbir belirti yok ara sıra tek taraflı kasık ağrısı dışında o da aşırı gaz var bende bu ay ondandır heralde diyorum bilmiyorum olmadi heralde yine
Bence de var kuzummmKızlar benim testime de bakarmısınız bat 3 gün geçti erken gebelik testiyle de baktım bunla da ikisinindede silik çizgi var yardımcı olurmusunuz sizce gebelik var mıdırkaç gündür soruyorum burdakilere çok heycanlıyım
Amin ya. İnsan istiyor işte umut hep var ama işte o heves hiç gitmiyor her ay yeniden...Umudunu kesme canım bu ay olmasa diğer aylar var nasibimizi bekliyoruz hepimiz inşallah sağlık gebeliklerimiz olur ben düşüğümde hiç belirti yasamamiştim en azı da. Sagliksin nasibin elbet bulur seni canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?