- Emoji Skoru
- 562
- Puanlar
- 123
- Konu Sahibi Aysegul6712
-
fotoğrafta belli olmayacak kadar hayalet bir çizgi canım kuruma çizgisi de olabilirFotoğraf atsana bakalım
Zaten bir gün kalmış inşallah hamileyizdirfotoğrafta belli olmayacak kadar hayalet bir çizgi canım kuruma çizgisi de olabilir
Nerdesiniz diye ararken sonunda buldum siziFotoğraf atsana bakalım
Canım çok belli bu seferNerdesiniz diye ararken sonunda buldum sizi
İlk idrarla yaptım bana da bi bakabilir misinizz
Aa çok belli :) hangi marka bu?Nerdesiniz diye ararken sonunda buldum sizi
İlk idrarla yaptım bana da bi bakabilir misinizz
İnşallah canım bu ay çok hamilelik haberi duydum inşallah bizde mutluluk kervaninina katilirizKızlar bende de acayip bir mide bulantısı var bugün ve kasık ağrılarım çok yoğun adet oldum sanıyorum ama beyaz akıntı geliyor. İnşallah hayra alamettir :)
İnşallah canım sen neler yaptım görüşmeyeli nasıl gidiyor süreçİnşallah canım bu ay çok hamilelik haberi duydum inşallah bizde mutluluk kervaninina katiliriz
Ben de adet tarihimin gelmesini bekliyorum bu ay çok değerlendirme yaptık 15 gün boyunca soğanlı su içtim kızım da etki olmuştu bakalım bu ay tutacak mı adetime 13 gün falan var bugün yine içtim birazcık kasıklarım falan ağrıdı birden Rahime bir sancı girdi hala da devam ediyor yani günüm gelsin 5 Şubat'ta test yapacağım önden test falan yapmak istemiyorum galiba yumurtlama dönemlerindeyim şu an ovalasyon testi almadım normal Pepapp uygulamasını takip ettim 18 Ocak yumurtlama gözüküyor bakalım bu ay ne olacak inşallah hayırlısı neyse o olsunİnşallah canım sen neler yaptım görüşmeyeli nasıl gidiyor süreç
Hadi bakalım inşallahBen de adet tarihimin gelmesini bekliyorum bu ay çok değerlendirme yaptık 15 gün boyunca soğanlı su içtim kızım da etki olmuştu bakalım bu ay tutacak mı adetime 13 gün falan var bugün yine içtim birazcık kasıklarım falan ağrıdı birden Rahime bir sancı girdi hala da devam ediyor yani günüm gelsin 5 Şubat'ta test yapacağım önden test falan yapmak istemiyorum galiba yumurtlama dönemlerindeyim şu an ovalasyon testi almadım normal Pepapp uygulamasını takip ettim 18 Ocak yumurtlama gözüküyor bakalım bu ay ne olacak inşallah hayırlısı neyse o olsun
İnşallah çok teşekkür ederimCanım çok belli bu seferkan ver bence yarın inşallah hayırlısı olur
artımed erken gebelik aynı şekilde kaset testinde de silik çizgi çıktı :)Aa çok belli :) hangi marka bu?
Ben kaset test yaptım negatif gibi ama inceleyince hayalet bi çizgi varİnşallah çok teşekkür ederim
artımed erken gebelik aynı şekilde kaset testinde de silik çizgi çıktı :)
Atar mısın bi bakayım benim kaset test böyleydi dün geceBen kaset test yaptım negatif gibi ama inceleyince hayalet bi çizgi var
İnşallah vardır canım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın adetine kaç gün vardıÇektim resimini ama fotoğrafta görünmedi senim attığına çok yakın belki ondan daha silik olabilir gölge gibi
Amin canım Yarın olmam lazım normaldeİnşallah vardır canım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın adetine kaç gün vardı
Yaaa takip etmeme rağmen bildirim gelmedi bana bilmem ki nedennn. Benim de içime doğdu naptilar acaba bizim kizlar diye sormaya geldim kiiii mesajını gördüm ben bile heyecan yaptım buradaKızlar nerelerdesinz? Bata 1 gün kaldı kaset test yaptım çok silik çıktı. Heveslenmeli miyim bilmiyorum. Siz ne alemdesiniz? N’aptınız azıcık anlatıverin :)
Bence var canım benim kan testi yap hemen yarın hayırlı güzel haberlerini de bizimle paylaşmayı unutma buradanİnşallah çok teşekkür ederim
artımed erken gebelik aynı şekilde kaset testinde de silik çizgi çıktı :)
Testin şuan ki halini de ekleyeyim fikir olsun, durdukça daha cok koyulaştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?