- Emoji Skoru
- 73
- Puanlar
- 13
- Konu Sahibi Aysegul6712
-
Beklenen regl ne zmandi benim 29 ocak ama 10 gün sonra belli olur yineNeden bu kadar telaslisiniz raahat olun bence olur sakın kalın lütfenherşey olacağına varır bak bana 5. Ay deneme ümit hâlâ var tabiki rutin kontrollerinizi yapın ama daha keyifli olması bakimindan yani belki motivasyon olur dediklerim terzi kendi söküğünü dikemez derler ya geçen ay sevincimi paylastim sadece 4 5 gün sürdü hayirlisi artik yani baakalim neler olcsk
Çok teşekkür ederim haklısınızNeden bu kadar telaslisiniz raahat olun bence olur sakın kalın lütfenherşey olacağına varır bak bana 5. Ay deneme ümit hâlâ var tabiki rutin kontrollerinizi yapın ama daha keyifli olması bakimindan yani belki motivasyon olur dediklerim terzi kendi söküğünü dikemez derler ya geçen ay sevincimi paylastim sadece 4 5 gün sürdü hayirlisi artik yani baakalim neler olcsk
Bende bugün kan pihtilasmam oldugunu ogrendim benim için biraz zor olacak bu süreç sizde strese sokmayin daha rahat oldugunuzda hamile kalabilirisniz banada dua edin lutfenÇok teşekkür ederim haklısınızbugün reglime 6 gün kaldı sabah idrarimla test yaptım yine negatiff... Regl olana kadar hala pozitife dönme ihtimali var tabiii.
Çok geçmiş olsun canım en azın dan öğrendin ona göre tedavi olursun bizimde bir akraba üç cocugunu kaybetti onunda kan pıhtılaşma siydi şuan tedavi görüyorBende bugün kan pihtilasmam oldugunu ogrendim benim için biraz zor olacak bu süreç sizde strese sokmayin daha rahat oldugunuzda hamile kalabilirisniz banada dua edin lutfen
Benim için zor olcak ya gerckten zor bir süreç Allah yardım etsin yani banada sizede dualarınızı beklerimÇok geçmiş olsun canım en azın dan öğrendin ona göre tedavi olursun bizimde bir akraba üç cocugunu kaybetti onunda kan pıhtılaşma siydi şuan tedavi görüyor
İnşallah canım tez zamanda iylesirsin toparlanirsin Allah'tan umudunu kaybetme inşallah verdiğin savasin sonunda kazanirsin güzel bir haber verirsin hepimize dualarımız seninle canımBenim için zor olcak ya gerckten zor bir süreç Allah yardım etsin yani banada sizede dualarınızı beklerim
Teşekkür ederimİnşallah canım tez zamanda iylesirsin toparlanirsin Allah'tan umudunu kaybetme inşallah verdiğin savasin sonunda kazanirsin güzel bir haber verirsin hepimize dualarımız seninle canım
Canım bende senin gibi gebelik dusunenlerdenim. Dün benden de kahverengimsi beyaz akıntı geldi neden oldu anlamadım cuma yumurtlama günümdü perşembeyi degerlendirmistik. Acaba dün mü yumurtladim dedim. Bilemedim yani ve sanki böyle hafif hafif alt karın bölgem ağrıyorKızlar nerelerdesinz? Bata 1 gün kaldı kaset test yaptım çok silik çıktı. Heveslenmeli miyim bilmiyorum. Siz ne alemdesiniz? N’aptınız azıcık anlatıverin :)
İnşallah hamilesindir ben 10 gün geçince anca test yapıcam yoksa çok hayal kırıklığı yaşıyorumKızlar nerelerdesinz? Bata 1 gün kaldı kaset test yaptım çok silik çıktı. Heveslenmeli miyim bilmiyorum. Siz ne alemdesiniz? N’aptınız azıcık anlatıverin :)
Canım bende senin gibi gebelik dusunenlerdenim. Dün benden de kahverengimsi beyaz akıntı geldi neden oldu anlamadım cuma yumurtlama günümdü perşembeyi degerlendirmistik. Acaba dün mü yumurtladim dedim. Bilemedim yani ve sanki böyle hafif hafif alt karın bölgem ağrıyor.
İnşallah gebesindir. Bende aralik ayında dogum kontrol hapini bıraktım ve foik asite basladim. Hamilelik belirtilerini hiç bilmiyorum çünkü henüz çocuğum yok. O yüzden anca reglim geçikirse yapabilirim test diğer türlü anlamam kiCanım benim bugün yumurtlamadan sonra sonra 13.günüm ama belki kuruma çizgisidir daha öncede başıma geldi bide yaptıktan 3 saat sonra farkettim çizgiyi hemen görmedim
Aynen bende öyle okudum canım o dönemde olabilirimOlabilir yumurtlamada da kanama olabilir derler bence sen en az bi 15 gün bekle en kesim sonuç için
Benim de ilk olacak inşallah. Yarın regl günüm zaten ama sanki adet o
Benim de ilk olacak inşallah. Yarın regl günüm zaten ama sanki adet olacağım gibi karnım ağrıyor
Hakkınızda en hayırlısı olsun inşallah. İnşallah gebesinizdir güzel haberinizi duyarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?