- Konu Sahibi Aysegul6712
-
Aynen canım benim.Bakalım beklicem bugün yok yarini beklicem artık adet olacagim akşam sancı çekerim sabah adet olurum normalde ama sadece bel ağrısı ve kasık batmasi ve ayak ağrısı var umudum yok aslında adet olmak istiyorum iki üç gün beklerim olmasam kadın doğuma giderim konrtole benim adetim gecikmez asla bir gün bile
Ve sanırım reglim başladıAmin amin canımm
Her ay bize umut canımVe sanırım reglim başladıumutlar bir sonraki aya
Rabbim en hayırlı zamanda hayırlı haberler almayı nasip eylesinVe sanırım reglim başladıumutlar bir sonraki aya
Her ay bize umut canım
İnşallah en kısa sürede yüzümüz gülerHer ay bize umut canım
Her ay bize umut canım
İnşallah en kısa sürede yüzümüz fHer ay bize umut canım
Amiin. CümlemizeRabbim en hayırlı zamanda hayırlı haberler almayı nasip eylesin
Amin canım ben daha regl olmadım olsam bu ay için hazırlıklara baslicam ama regl değilim yaİnşallah en kısa sürede yüzümüz güler
1 hafta bekleyin isterseniz olmazsa yine bı gebelik testi yaparsınız negatif çıkarsa da doktora gidersiniz. 1 hafta ,10 gün gecikme normal kabul ediliyor. Mevsimsel faktörler, stres vs derkenAmin canım ben daha regl olmadım olsam bu ay için hazırlıklara baslicam ama regl değilim ya
Ya kesin stres regl olsam çok rahatlicam1 hafta bekleyin isterseniz olmazsa yine bı gebelik testi yaparsınız negatif çıkarsa da doktora gidersiniz. 1 hafta ,10 gün gecikme normal kabul ediliyor. Mevsimsel faktörler, stres vs derken
Rahat ol canım. 1 hafta,10 gün gecikmesi bile normal kabul ediliyor. En kötü doktora gideceksin onda da kafandaki soru işaretine çözüm bulacaksın işteYa kesin stres regl olsam çok rahatlicam
Kan testi yapın istersenizKızlar ya bugün çatlamamın 11.günü sabah test yaptım gölge gibi çizgi ama bu testin kendi çizgisi de olabilir tabi. Bugün bat tarihim, karnım da ağrımaya başladı adet olacakmışım gibi. Hamile olsam çıkardı Di mi testte
Aynen bugünde olmadık bir hafta daha olmasam doktora giderim bende internetten adet sokuculere baktım bitkisel falan soğan kürü var diyorum acaba yarın aç karınla içsemi yaRahat ol canım. 1 hafta,10 gün gecikmesi bile normal kabul ediliyor. En kötü doktora gideceksin onda da kafandaki soru işaretine çözüm bulacaksın işte
Kan testi verin kafanızdaki soru işareti gider birazda olsaKızlar ya bugün çatlamamın 11.günü sabah test yaptım gölge gibi çizgi ama bu testin kendi çizgisi de olabilir tabi. Bugün bat tarihim, karnım da ağrımaya başladı adet olacakmışım gibi. Hamile olsam çıkardı Di mi testte
Teşekkür ederim Bikaç gün beklemeye çalışcam tabi regl olmazsam. En azından çizgiyi biraz daha belirgin görmek istiyorumKan testi yapın isterseniz
İnşallah vardır regl olmazsam Bikaç gün daha bekleyip daha belirgin bir çizgi görmek istiyorumKan testi verin kafanızdaki soru işareti gider birazda olsa
Öncelikle hayırlısı olsun30 Kasımda son adetimi oldum. Aralık ayının 14ünde yumurtlama günümdü. Eşimle ayın 12si ve 14ünde korunmasız ilişkiye girdik. Hatta dün akşam kasık ağrısı yaşadım adet sancısı gibiydi. Ve 4-5 gündür göğüslerim çok şişler. Normalde adet belirtilerim de böyle olur ayırt edemiyorum... Olursa ilk gebeliğim olacak inşallah... Ne zaman öğrenebilirim en erken :)
Bir kaç gün bekle kan testi ver İnşallah pozitif tır canımİnşallah vardır regl olmazsam Bikaç gün daha bekleyip daha belirgin bir çizgi görmek istiyorum
İnşallah hepimiz beklediğimiz güzel haberleri alalımBir kaç gün bekle kan testi ver İnşallah pozitif tır canım
Vallahi benim umudum yok adet olmayı bekliyorum iki gün geçti tik yok bir hafta olucak kan verdim sıfır iki çıktı adet olsamda kurtulsam birdaki ay hazırlığı yapsamÜn
İnşallah hepimiz beklediğimiz güzel haberleri alalımyoksa psikoloji nanay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?