11 haftalık hamileyim. Aşırı bulantı, kusma, kökü hassasiyeti, haksızlık, duygusallık karamsarlık. Çok fena haldeyim. 4-5 haftalıkken başladı hala bu şekilde devam ediyor. Özellikle midem çok fena hiçbir şey yiyemiyorum. Sanki hamile değilim de başka türlü ağır bir hastalık geçiriyor gibiyim. (
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliği çok zor geçen var mı benim gibi??
- Konu Sahibi Serap111
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 30 Ocak 2018
- 2.335
- 3.100
- 133
- 34
32.hafta bitti. Kusma seyrekleşti ama bulantı bitmedi. Ben şanssız gruptayım. Umarım sizin daha erken son bulur.11 haftalık hamileyim. Aşırı bulantı, kusma, kökü hassasiyeti, haksızlık, duygusallık karamsarlık. Çok fena haldeyim. 4-5 haftalıkken başladı hala bu şekilde devam ediyor. Özellikle midem çok fena hiçbir şey yiyemiyorum. Sanki hamile değilim de başka türlü ağır bir hastalık geçiriyor gibiyim. (
Evet prilam. Ama pek de işe yaramıyor.Hap kullanıyor musunuz?
Evet prilam. Ama pek de işeHap kullanıyor musunuz?
Bulantınıza iyi gelen bir yiyecek var mı32.hafta bitti. Kusma seyrekleşti ama bulantı bitmedi. Ben şanssız gruptayım. Umarım sizin daha erken son bulur.
- 27 Ekim 2023
- 1.287
- 923
- 43
İlaç bana da iyi gelmiyor her gebeliğim böyle pis geçti, bir şeyler atistirdiktan sonra fırsatın varsa biraz uzan dinlen ben sabah akşamda tahin yiyorum bı tık bastırıyor ve turşu da anlık iyi geliyo, baharatlı, yağlı yeme fena oluyor 3kilo verdim tek iyi yanı kilo almadan önce vermek heralde 10+4teyim
- 30 Ocak 2018
- 2.335
- 3.100
- 133
- 34
Beyaz peynir ekmek. Bir de zofer diye bir ilaç verdi doktor. Çok zorlanınca ondan alıyorumEvet prilam. Ama pek de işe
Bulantınıza iyi gelen bir yiyecek var mı
- 2 Ekim 2022
- 1.310
- 1.596
- 63
- 34
Bende 3 ay boyunca o sekildeydim. Prilam icmedigim gun bulantidan asla tek lokma bisey yiyemiyordum ayaga kalkamiyordum. Sonra gecti sizinkide gecer sabredin. Prilam kullanin doktorunuza danişarak. Rahatlatir sizi11 haftalık hamileyim. Aşırı bulantı, kusma, kökü hassasiyeti, haksızlık, duygusallık karamsarlık. Çok fena haldeyim. 4-5 haftalıkken başladı hala bu şekilde devam ediyor. Özellikle midem çok fena hiçbir şey yiyemiyorum. Sanki hamile değilim de başka türlü ağır bir hastalık geçiriyor gibiyim. (
- 22 Kasım 2024
- 86
- 140
- 8
- 28
Benimde oyleydi 9 ay boyunca hatta doguma gittiğimizde bile hic birsey yiyemeden gitmistim ona ragmen istifra edip sonra doğum yaptım. Her sabah safra kusardim. Çok zor Allah yardimcin olsun. prilam kac tane içiyorsun? Sayısını doktor denetiminde arttırabilirsin. Zofran da iyi geliyor. Yesil elma beni çok rahatlatıyordu. Zencefil de tuketmemi doktorum önermişti deneyebilirsin.
Ayni şeyleri yaşamışız.Bende de 5.haftada başlamıştı 21.haftadayız şuan hala istifra oluyor.Moduk düşük more bozukluğu her şeye karşı isteksizliksiz hevessiz oluş.Sağlık problemleri...11 haftalık hamileyim. Aşırı bulantı, kusma, kökü hassasiyeti, haksızlık, duygusallık karamsarlık. Çok fena haldeyim. 4-5 haftalıkken başladı hala bu şekilde devam ediyor. Özellikle midem çok fena hiçbir şey yiyemiyorum. Sanki hamile değilim de başka türlü ağır bir hastalık geçiriyor gibiyim. (
Cinsiyeti nedirAyni şeyleri yaşamışız.Bende de 5.haftada başlamıştı 21.haftadayız şuan hala istifra oluyor.Moduk düşük more bozukluğu her şeye karşı isteksizliksiz hevessiz oluş.Sağlık problemleri...
Hep kız hissetmiştik,Erkek cinsiyetiCinsiyeti nedir
- 28 Mart 2023
- 1.769
- 1.368
- 53
- 31
22. Hafta bitecek bazen hafif bulantılarım oluyor ama ilk 16 hafta ne çektiğimi bir ben bilirim. Kusmadan güne başlamadım hiç. Tansiyon düşüklüğü de çok yaşadım gözüm kararıyor diye kaç kere kendimi yatağa, koltuğa zor attım. Üstelik bu benim ikinci bebeğim ilkinde bu kadar kötü olduğumu hatırlamıyorum.
- 15 Mart 2021
- 223
- 79
- 48
- 35
5 Haftalikken bulantim basladi 14 haftalikken birden kesildi 20 haftada tekrar basladi suan 30 haftadayim kusma olmasada bulantim cok fazla koku hassasiyetimde ayni sekilde .susamli cubuk yada tuzlu cubuk atistirabilirsin cnm o biraz mideyi rahatlatiyor11 haftalık hamileyim. Aşırı bulantı, kusma, kökü hassasiyeti, haksızlık, duygusallık karamsarlık. Çok fena haldeyim. 4-5 haftalıkken başladı hala bu şekilde devam ediyor. Özellikle midem çok fena hiçbir şey yiyemiyorum. Sanki hamile değilim de başka türlü ağır bir hastalık geçiriyor gibiyim. (
Öncelikle geçmiş olsun benimde aynen 5 haftalıkken başlamıştı 14 haftaya kadar çok şiddetliydi 10 kilo verdim şuan 20 haftalık olduk kusmalarım bitti ama mide bulantılarım geçmedi her akşam yatmadan önce mide bulantı hapını hala bile devam ediyorum. Tabi herkes de farklı oluyor herşey geçiçek merak etmeyin sonra hamileliğinizin tadını çıkarın11 haftalık hamileyim. Aşırı bulantı, kusma, kökü hassasiyeti, haksızlık, duygusallık karamsarlık. Çok fena haldeyim. 4-5 haftalıkken başladı hala bu şekilde devam ediyor. Özellikle midem çok fena hiçbir şey yiyemiyorum. Sanki hamile değilim de başka türlü ağır bir hastalık geçiriyor gibiyim.