• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık GEBELİĞE HAZIRLIk

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Cgdmklg

Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2019
34
26
8
33
Merhabalar, biz yaklaşık 4 aydır evlat sahibi olmak istiyoruz, 1 yıldır evliyiz lakin evliliğin ilk 8 ayı korunma iğnesi kullandım aylık olandan. Şimdi merak ettiğim iğnenin etkisi tamamen vucudumdn gitmiş midir çünkü düzenli afetlerin oluyor iğne kullanırken daha uzun sürüyordu. Birde aklıma takılan şu ilişkiden sonra yarım saat kalkmama meselesi var mantığım almıyor benim gerçekten deneyip faydasını gören oldu mu

Merhaba bizde şuan bebek istiyoruz. Bu ay bekliyoruz inşallah olumlu yanıt alırız sonuçlardan. Bahsettiğin konuya gelince, ovulasyon günü çok önemli net bir şekilde ogünü kaçırmaman gerekiyor. Bunun için testler var onlarlada takip edebilirsin. Ayakları havaya dikme olayı evet mantıksız geliyor ama bence yinede uygula. Çünkü sperm hızında sıkıntı olsa bile birşekilde ileri gitmesini oşekilde sağlayabilirsin. Denemekte fayda var. İkinci ihtimal ise araştırmalarıma göre orgazm yaşayan bayanlarda hamile kalma olasılığı daha yüksekmiş. Buna da dikkat etmeni tavsiye ederim. Özellikle ovulasyonda

Yarim saat olmasada 10-15 dk kalabilirsin bazi doktorlar ihtimali arttirdigini soylesede bazi doktorlar ise 2-3 dk icerisinde giden gider diyor.

Kalkmama değil de belinin tam boşluğuna yastık koyup kalçayı az yükselttiğin takdirde akışı kokaylaştırırsın spermin gittiği yolu düzeltirsin yani. Zaten ilk 10 dk da giden gider yatmak ve beli yüksek tutmak içerse kalanların fazla olma ihtimalini artırır. Ben aylarca ayaklarımı dakikalarca yukarı dikip yatardım. Ama yatmaya çalışırken bile giden gidiyordu. Onun yerine yumurtlama dönemi ve çevresindeki Bi kaç gün belime yastık koyup ilişkiye girdim. Şu an gebeyim bununda etkisi var mı bilmiyorum

Back