Gebeliğe Hazırlık Gebeliğe Hazırlanırken Psikolojisi Yıprananlar Buyrun Gelin

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Seni çok iyi anlıyorum, kimse neden üzüldüğümüzü yargılayamaz, kişinin arzusudur bu.

Dr a gittin mi 4 yıldır sıkıntı ne? Hormon değerlerine bakıldı mı?

ben geçen 1,5 sene öncesine kadar istemiyordum hazır hissetmiyordum. ama tanımadıgım tipler bile öyle baskı yapmaya başladı ki. pcos yüzünden bel bölgem çok yağl(ı tabi yemeyide sevidigm için ) özellikle yazın çok belli oluyordu karnım ama hamile gööbegiolmadıgı ayırt edilecek şekilde sarkık yağlı karın işte. bunu bile ayırt edemeyen market çırağı kız doğum ne zmn abla demişti değilim dedigim halde hala imalarda bulunmuştu. daha 17yasında bi kız cocugu bile toplum baskısına dahil oluyosa nasıl takmayıp üzülmeyelim ki. aradan aylar geçti hala hamile kalamadım bu süreçtede konu komşu akraba arkadaş ve hatta erkek poatronum...herkesin benim sağlığımdan öncet ek merak ettigi cocuk varmı ee ne zaman yapcaksınız... annem dahil o kadar bunalttılar ki huyum olmamasına rağmen bu bende yaraya dönüştü resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…